95

Анонимен

преди 2 години

До При Бойко парите- стигаха единствено до който трябва. Но никога не бяха досатъчни

94

Сийка

преди 2 години

Кутев и Комитова се оплетоха като патета в кълчища. Кутев си го знаем, че е тшеславна латерна без смисъл, а Комитова сама се натриса и я употребяват като *** за еднократна употреба.

93

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата тъкмо ще провери къде Комитовата архитетка е затрила едни милиарди.

92

Анонимен

преди 2 години

А в прокуратурата ги чакат едно ОЯДЕНИ лелки и чичковци които знаят само едно .......А сИга ко шъ пра'им....?! .........И следва въпросче .....Тигре-тигре, имаш ли пари?!

91

При Бойко парите-

преди 2 години

стигали . Стигаха за шкафовете ви . И за това да сме най-бедната страна в ЕС ! Партия герб вдигна 200км в посока ада сега инерцията не може да се спре докато не се изпраскаме в него-всичко лошо което ще се случи следващите поне 5 г ще са заради тях. Включително демографската катастрофа ..

90

Бай Кольо

преди 2 години

До Бай РапонСтига стези глупости Муниципалитета на Барцелоно заяви писмено,че няма такава собственост на тяхна територия!

89

Бай Кольо

преди 2 години

Интересно - как ГЕРБ винаги успяваше да се разплати със строителите на пътища,а сега все не могат да се справят и все им е виновен ГЕРБ.Това ми мирише на некадърност.

88

Ха-ха

преди 2 години

При ББ парите стигаха. Пък само като видиш как му шарят очите на служебния финансов министър е ясна работата. Колко струва водата дето Киро я източи да си направи селфи?

87

Анонимен

преди 2 години

Абе отивайте в Румъния и почвайте да черпите опит как вкараха политиците в затвора. Докато не вкарате Мутрата в затвора, че да ги хване всички страх занапред да правят далавери, тая държава няма да стъпи на правия път. Прогресът през последните 12 години беше неизбежен и просто ехо на общия естествен прогрес на ЕС. Ако Мутрата и неговата шайка не бяха точили толкова брутално, прогресът ни щеше да е ОГРОМЕН, а не мижав и 10% от населението нямаше да избяга, а да започне да се връща. ЗАТВОР!

86

Анонимен

преди 2 години

Комитова, къде са парите?

85

stiling

преди 2 години

Тия нещо лъжат май, къде отидоха парите за пътищата? 380 милона за подръжка на всички пътища в България за 1 година? Тия луди ли са или. Толкова паро по 110 милиона на месец са 50те лева на пенсиониршти за точно за 3 месеца. То хемус спря строителството, ще спрат и другите полечка. Аз не виждам какво толкова му харесвате на това служебно правителство и какво точно толкова прави и се справя добре. Единственото което прави е да вади далаверите та предишните и толкоз, *** нещо работата спря съвсем!

84

от Правителството

преди 2 години

Въпроса с магистрала Хемус е решен - магистрала няма да има! Парите вече са насочени по други ресори за усвояване. На печелившите честито!

83

Анонимен

преди 2 години

Факт е, че при Борисов имаше пари за всичко и държавата вървеше. Факт е,че сега държавата е блокирана и пари няма за никого.

82

Анонимен

преди 2 години

Т.иквените *** пак са получили с'тинки да дращят. Вашия началник да ги вади от чекмеджето тия пари и да заминава директно за затвора. Сключвал е договори без да е предвидил парите за тях в бюджета. Кое тчоно не разбрахте т.иквите?

81

Анонимен

преди 2 години

Комитова изпълнявай си договорите, нали можеш да четеш? Би трябвало, уж си архитектка. Прочети закона за задълженията и договорите. Виж сега главата със задълженията ти по тия договори. Няма какво да се обясняваш, разплащай се с хората.

80

Анонимен

преди 2 години

Е нали имаше едни600 млн, едни други доходи от преизпълнение, нали имаше пари останали - а сега за прокуратура, било невярно че са осигурени пари, нямало пари - това запирилича на тука иа тука нема и на лъжливото овчарче. Почваме проверки на големите - къде са парите на средния и малък бизнес, ще строим електроколи, затвориха се кранчетата , повиши се събираемостта. Просто се смени караула- промяна с подмяна.

79

Анонимен

преди 2 години

Комитова никой не я кара да актуализира бюджета, а да разплати изпълнените договори. Или вече ги е изхарчила, щото е архитект и не знае на кой свят се намира? И опряла до Кутев, да се назландисват като две кокошки. ОСТАВКА!

78

Професор

преди 2 години

ФATMAKA CЪСИПА СТРАНАТА! ИМПИЙЧМЪНТ ЗА ШОФЬОРА НА САМОЛЕТ РАДЕВ!

77

Анонимен

преди 2 години

Кво стана с децата на премиера, на тях спирали ли са им безбожните заплати от сладката службичка, прокуратурата уведомена ли е? И кво стана с червените от ДС в резидентдвото, кой сега ще изкарат виновен, Боко се изтъркаха вече лъжите.

76

1

преди 2 години

Зелените чорапи от икономика,строителство,енергетика,медицина и пр. професионални дейности нищо не разбират.Назначиха едно смехотворно служебно правителство,което нанася щети за милиарди.Но купените от черепа,ветко,банев,миню стойков и прокопиев мидии осигуряват медиен комфорт на рушителите на държавата.Доволно просто ватия чалгизиран българин,ще започне да разбира какво му се случва когато остане без ток и храна за децата си.А това ще се случи до 4-5 месеца.