201

Анонимен

преди 2 години

Пълен провал на англоговорящити! До края на годината ще СЪСИПЯТ ДЪРЖАВАТА! Няколко милиарда евро в сметките на ДРУГАРИТЕ! КРАДЕЦА вика дръжте крадеца!

200

Герберски трол

преди 2 години

До 224. Хе-хе, и тук ли сме много бе, олигоффрен? Ами съберете се вие повече. Нали уж сте много повече, нали вие сте правите? Айде. Няма да спрем, тъппанар смотан, и ще ви скъсаме г.за от критики.

199

Реалист

преди 2 години

До 222. И какво като спечели втори мандат? Той *** не за първи път прави грешен избор и ИТН го доказа. Само че фигурантът ще продължи с провалите си, както става с хаоса, причинен от служебното правителство, и нищо чудно да бъде изхвърлен предсрочно от президентството с камъни и сопи от народа.

198

Гражданин

преди 2 години

Този некадърен креттен не съм го чул за 5 години нито веднъж да каже, че може би някъде е сбъркал, че може би нещо е направил не както трябва. Такъв нарцисизъм и чувство за безпогрешност май го има само при най-големите диктатори.

197

Анонимен

преди 2 години

226 Като прибавим и това, че ИТН са абсолютни профани и политически неграмотни, става ясно, защо *** си ги държи на къса верижка. Чалга шоуто свърши работата, за която бе употребено. Обикновено употребеният се захвърля, след като вече не е нужен. Радев очаква гласове за втория му мандат от Славишоу и фенове, след това, аут.

196

Анонимен

преди 2 години

Радев и ДС/БСП, помогнаха доста, да се провали правителството на ИТН, определи ги, като случай за психиатри, а те нещастниците, застават твърдо, зад неговата кандидатура, за втори мандат. За всеки един от ИТН, ДС има "специална" информация, която се изважда при нужда. Който се хване с БСП/ДС/Радев, загива.

195

Анонимен

преди 2 години

Леле колко много гербавитролове...няма ли почивка за вас предатели мръсни? Да горите в ада дано!

194

Две капки боза

преди 2 години

Другаря само на мен ли ми прилича на Луи дьо Финес ??????

193

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да го плюете Радев ще бъде президент още един мандат. От това Ви е страх жалки гербероидчета.

192

Радев вън

преди 2 години

Е тоя забърква цялата каша. Сега да духа.

191

Анонимен

преди 2 години

Комитова нали спря парите на АПИ. Дори уволни няколко директора, които се противопоставяха на това спиране. Днес обясняват съвсем други неща. 3 месеца и абсолютно всеки министър на Радев се изложи и компрометира по уникален начин.

190

до 217

преди 2 години

Празен чек няма да подпише никой. Първо да си направят разчетите от служебното и тогава ще има актуализация. Освен това служебното има за задача само да подготви изборите. Нямат ангажименти за дългосрочни промени в държавата. Пари има. Да се оправят! Къде са парите? Всичко си е заложено в бюджета по пера. Не може на килограм да искат пари да им отпускат. Да си направят редовно правителство и да не пречат повече на държавата! Ама всеки се дърпа като идва голямата криза и не иска да прави редовно.

189

Анонимен

преди 2 години

Чалгаро-герберската антибюджетна коалиция не иска хората да получат парите си.

188

Анонимен

преди 2 години

Герберските и чалгарските хора от малцинствата в парламента не искат да актуализират бюджета. Те забравят колко са просстти и че вече имат работа с умни хора и техниче чалго-мутренски рекети са предвидими. Мандат няма, герберите ще се пържат.

187

Анонимен

преди 2 години

Хората с право протестират. Къде изчезнаха парите за магистрали? Комитова вън!

186

Цирк...

преди 2 години

Те се провалиха, но ти успяваш...и продължаваш дори...

185

Анонимен

преди 2 години

Радев днес имаше протестиращи пред МС за тях юмрук и подкрепа няма ли? Или те не са БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД????

184

Анонимен

преди 2 години

Ще преценяваш още няколко месеца обединителю любими и после Гешев ще прецени за твоето бъдеще

183

Анонимен

преди 2 години

Радев що не си гледа служебния кабинет и какви го е надробил с назначението за министър на човек с двойно гражданство. Всичките актове на този министър ще трябва да бъдат обявени за нищожни.

182

Кибика

преди 2 години

Президентът Радев се провали. Политическата ни импотентност вече ни струва цената на две изборни кампании, двеста и шестдесет милиона загуби от аферата на Киро Факиро, спрял държавен апарат и тъмен. Оризонт. Еваалла гусин Президент!