15

Анонимен

преди 2 години

ама, да, за какво ще го пускат тоя ***? тези единици няма как да се реабилитират...по никакъв начин. особено в нашите затвори

14

Има тъп народ бол ПП

преди 2 години

така , ако присъдата позволи да има как да го пуснат условно след време, така ще може семейството на момичето да си получи ВЕНДЕТАТА ( като гледам тва племе още вървят по тези закони) Много празни приказки тук в тоя сайт , платени ку__и , вирусолози , политолози , банкери итн с и всички с 2 лв до заплата.....

13

алах-педал

преди 2 години

Не разбрах, доживотна присуда условно?

12

Анонимен 007

преди 2 години

Чудя се и се мая, но така и не стигам до логичен отговор защо, аджеба, ВКС се връща на този жесток случай, че даже и променя присъдата на изверга в негова полза?! Няма ли си друга работа,та се налага да рови отново в старо дело, с вече произнесена що-годе справедлива присъда, човъркайки в незарасналите рани на близките на убитото детенце?! Що за правосъдие е това??? Това си е чисто кривосъдие.

11

Korean soup

преди 2 години

До Ванката: Няма присъда в НК "до живот с право на замяна". Има или "доживотен затвор" или "доживотен затвор без замяна". Откъде пък се навъдихте толкова специалисти по наказателно право.

10

Ванката

преди 2 години

Журналята още в заглавието са омазали всичко - новата присъда е "до живот С право на замяна" и срещу нея протестират хората. Искат доживотна БЕЗ право на замяна, без помилване след Х години.

9

Лаик

преди 2 години

И какъв точно се пада правосъдният министър на хората от В Касационен Съд.......нещо да поясните за публиката? ! ?

8

Анонимен

преди 2 години

Сатанизъм в действие!

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6.... ДА! Хората това искат, следователно така ще е! Арееее!

6

Анонимен

преди 2 години

Каква е разликата от доживотна присъда от една инстанция и присъда до живот без право на замяна от друга инстанция,касаеща текста приложен за обявяване на присъдата от всяка една от двете инстанции как обнародван,че да не би доживотната присъда да търпи замяна понеже присъдата до живот без замяна била приведена за изпълнение до живот=доживотна стига да е жив и здрав в затвора и си я изкара до края на живота си.

5

Анонимен

преди 2 години

тези протести и напиране да се срещнат с този или онзи са най-грозното наследство от времето на тиквата... независимо, повтарям - независимо от повода...разбирам болката на хората, но... какво точно си представят?! че министърът ще се изтъпанчи в съда и ще размаха пръст ли... или че ще вдигне телефона и ще нареди на там някого ли?!съдебната система би трябвало да е независима... дори от министъра си, който представлява изпълнителната власт, ерго - различна от съдебната!!!

4

Бойко Банкянски

преди 2 години

Заради единчни случаи няма да спираме прогреса. Все пак не убиват деца всеки ден. Да мислим за магистрали и държавни поръчки, ето това е в основата на благата за матряла.

3

Анонимен

преди 2 години

Шведска му работа...

2

Анонимен

преди 2 години

ние тука се надяваме на правосъдие по отношение на големите риби, а даже един селски психар се измъква по терлици.

1

Анонимен

преди 2 години

Авторката да си оправи подзаглавието, че е точно обратното на това, което пише в текста. И да пие по-малко.