39

Анонимен

преди 2 години

ОФФци,оФФци!Вземете и се запознайте с "Прозорецът на Овертон" и "Синдромът на сварената жаба" и се огледайте наоколо си,дали отдавна не сте се намъкнали в този прозорец,в качеството си на варена непрекъзнато жаба!!!Пък после дрънкайте като невменяеми за някаква си "конспирация",каквато въобще няма - всичко се върши съвсем открито,върху вас,опитните жабета - до пълно сваряване,без да се усетят че са умрели.

38

Анонимен

преди 2 години

На бебетата от 0 до 6 месеца си прави 3 пъти ваксина срещу хепатит В. Например. За полиомиелит 4 пъти.

37

Анонимен

преди 2 години

Те у проваксър мозък не търси няма

36

Анонимен

преди 2 години

Ммдааа в САЩ на тия избори разрешиха и дрогата във всички щати не било случайно ето

35

Анонимен

преди 2 години

И такаа до края на светааа

34

Анонимен

преди 2 години

Толкова е ефективна ваксината, че мсамо следят, кога да им поставят трета доза. Не усещат ли, че станаха направо жалки. Дори вече не е смешно.

33

Проваксър

преди 2 години

Чакам да разрешат третата доза да си сложа и аз защото съм примерен гражданин, а не като вас, Мангъров каза, баба Ванга каза. Няма да чакам да ме заразите. Вие ако щете се ваксинирайте. Аз да си имам антитела и да ми е спокойно. Вече си сложих две дози още преди месеци. От тогава не само от коронавирус не съм се разболявал, а от каквото и да е. Настинка дори не съм имал. Много добре се чувствам. Ако трябва и четвърти и пети път ще се ваксинирам. Да се знае, че има и проваксъpи.

32

Евроатлантик

преди 2 години

Как трета,всеки месец ваксина,няма искам не искам.

31

БОЦИ-БОЦ

преди 2 години

"НЕМИНУЕМО" планът е да се направят неработещите безполезни вацини задължителни, и да бодат всички ежегодно с "бъстършоти". Още през ноември-декември го коментирахме по форумите - планът е безсрамно очевиден.

30

за разбиращите

преди 2 години

Като няма....бруствер....ще има бустер!!!!

29

да се знае

преди 2 години

"Неминуемо ще дойде момент, в който ще трябва да прилагаме бустерни дози", добави той.

28

Анонимен

преди 2 години

А, да си дойдем на думата. Чудех се кога тънко-тънко ще вмъкнат в новините и трета доза. Сега чакаме четвъртата. С ваксини, които не работят и 20-та няма да ви помогне, само дето ще напълните болниците, щото като си прецакате естествения имунитет и най-малката настинка или бактерия ще ви свали. Честито на излъганите.

27

Анонимен

преди 2 години

Леле без разрешение си били трета доза? Тия наркомани ли станаха? Как ще работят такива хора на отговорни длъжности?

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28. Ами да се използва думата бустер в българския си е неграмотно. Благодаря че го разясни на журналиста.

25

Анонимен

преди 2 години

Те след две дози вече нямат имунна система, това си е изкуствен СПИН. Все пак подчертават, че неминуемо ще сложат трета доза. Нека всички ваксирани спят спокойно. Сега трета игла, а след шест месеца четвърта. Петата май ще е последната безплатна. След това само платено.

24

Анонимен

преди 2 години

За да имаш як организъм, трябва да го научиш да се бори сам. Момента в който почнеш да го ваксинираш, антибиотираш, и тъпчеш с всевъзможни лекарства следват нон стоп болести. Това е положението, а вие се васинирайте безкрай. С радост ще наблюдавам зрелището. И не, няма да се разболея и да ми вкарат тръба в гърлото, но във вашето е твърде възможно.

23

Анонимен

преди 2 години

ВИЖТЕ КВО, ЩО НЕ ГО НАПРАВИТЕ КАТО В АНТИУТОПИЯТА "ПРЕКРАСНИЯ НОВ СВЯТ"-ГОЛЯМА КНИГА! ВСЯКА СЕДМИЦА ГИ ВОДЕТЕ НА ДОЗА БЕЛО И ЩЕ СА МНОГО ЩАСТЛИВИ!

22

Анонимен

преди 2 години

ТЕЯ СА ГА ТИ ДЕБЕЛООКИТЕ ВЕЧЕ... ДАЖЕ НЕ СЕ И СРАМУВАТ ДА НИИ ПРАЯ Т НА МАМУНИ!

21

A3

преди 2 години

ami tja koito imat zdrawa imunna sistema zashto waobshte se waksinirat?

20

Анонимен

преди 2 години

бустерна доза ваксина !! не е нужно да си лекар да разбереш, че това е абсолютна безумица. Направо по един абокат и да ходят да си вливат ваксинки денонощно