129

Анонимен

преди 2 години

Аз като обикновен Бг , каква ще ми е файдата от Еврото - никаква по ,,- скоро ще ми се стопят и стотинките що имам

128

Анонимен

преди 2 години

Само във едно съм сигурен,че ще бъде БГ Заплати и Евро Цени !!!!

127

Анонимен

преди 2 години

Днес Евро вместо Лев ,а утре ЕС може да пойска Латиница вместо Кирилица !

126

Анонимен

преди 2 години

зависи как го погледнеш.ако оставиш улицата да командва - резултата ще е никакъв или късата клечка.

125

Леле

преди 2 години

Леле колко ПроСотовати хора има в този форум, лелее.И най обичам, като някой каже : Тия и Ония съсипаха земеделието Примерно. *** кой ви спира да си отидете на село и да си гледате земеделие бе другаре. Просто вече живеем в пазарна икономика и хората избраха да работят неща различни от земеделието.

124

българин

преди 2 години

До: номер 141 Така е, съгласен съм! Не е само Хърватия от бившите републики на Югославия. Черна Гора отдавна въведе еврото. При това самосиндикално, на своя глава, без да пита никого! И като ги гледам, не се оплакват.

123

Анонимен

преди 2 години

Колкото по-бързо въведем еврото толкова по-добре за населението на България. Или какво, Хърватите влезнаха след нас в ЕС, а искате преди нас да въведат еврото, или да чакаме македонците и те преди нас да въведат еврото. Само ние останахме във валутен борд, който е спирачка за икономиката ни, а еврозоната ни гарантира премахване на борда.

122

Финансист

преди 2 години

Споко ! Суверенът не трябва да се притеснява за еврото ! То така и няма да бъде въведено. Фигурантът вече е договорил с Москва да натоварят 50 трилиона рубли на самолети и да ги пращат в България. Спестените пари на суверена в банките ще могат да се разменят за рубли от 1-ви януари 2022 г. Фигурантът е поръчал и 200 000 подаръчни торбички. За най-богатите българи - по един шнорхел и едни плавници - все пак криза е .

121

Журналистиката

преди 2 години

е ударила дъното, както много неща в България, за жалост. Като прочетох заглавието реших да прочета, защото това е едно от най-важните макро икономически решения за страната, по който има остър недостик на качествени дебати. И какво прочетох ? По малко от 1/3 по темата(няколко изречения) без субстанция, останалите 2/3 по съвсем друга тема... Ако искате да се оправи страната, вършете си работата съвестно, независимо дали сте журналисти, съдии, политици, доктори, митничари или събирачи на смет !!!

120

Анонимен

преди 2 години

Богатите ще станат по-богати, а бедните по-бедни

119

11

преди 2 години

Е добре де - къде са позитивите? В тая дрънканица пише, че има позитиви, ама какви са? Или нищо не е писано за позитиви, щото няма, ама да изглежда, че има.

118

ПроСоТо

преди 2 години

същите ПРЕДАТЕЛИ извикаха и мутрите,и оня *** желю,и парцаливците от "сдс",там и другите нароили се мераклии за забогатяване..Изиграха ни много лошо,много лошо!..А хората "ПОДСКАЧАХА" по площадите и крещяха "кой не скача е червен" В ПОДКРЕПА на точно тия набързо пребоядисали се ЧЕРВЕНИ...Изобщо,трагедия!..Жал ми е за нашия хубав,макар и малко глуповатичък народ...Но,1300 години сме оцеляли,ЩЕ МИ СЕ да вярвам,че ще оцелеем още..

117

ПроСоТо

преди 2 години

До ЛЕВ ЗА РУБЛА..."българолюбците" бяха и са просто СЛУГИ н "Двама господари"!..Курса на валутите се определя от ИКОНОМИКАТА на всяка страна!..Е,след като ЧИРАЦИТЕ на Ран и Ът БАТЪРДИСАХА..тоест УНИЩОЖИХА по техна заповед икономиката ни,какъв искаш да е курса?....Вината е основно на ПРОДАЖНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ в бкп,които на бърза ръка,заради СОБСТВЕНОТО СИ ЗАБОГАТЯВАНЕ съсипаха и икономика,и земеделие,и всичко,градено с толкова труд от българина..ВИНАТА Е НА ПРЕДАТЕЛИТЕ!!!..Това трябва да се осъзнае

116

логиката

преди 2 години

Негативите са винаги , само за народа !Защо Англия не иска еврото , ЗАЩО ТАМ ИМА ДЪР-ЖАВ - НИ - ЦИ а празни кратуни и ТИКВИ !

115

Анонимен

преди 2 години

Финансовите катаклизми се случват обикновено в петък...

114

Анонимен

преди 2 години

Една трета от нас работят в ЕС. Идват си, сменяват евро, плащат такси. Сега няма такси. Идеално. Пенсиите и обезщетенията за безработица от ЕС също са в евро и мошенници използват това да точат НОИ. Идеално е.

113

Фактите !

преди 2 години

А кои ли имат интерес за еврото - ПОЛИТИЦИТЕ И УПРАВЛЯВАЩИТЕ , ЗАЩО !Защото ще имат ВЕЧЕ достъп да крадат и от ВАЛУТНИЯТ РЕЗЕРВ , ЗА СЕГА НЕ МОГАТ !

112

не ми се смята ...

преди 2 години

Някой знае ли , че вносът на стоки в България е ''само'' 93% ... а икономиката на една държава ОПРЕДЕЛЯ лева /за България / , спрямо еврото .По предварителни проучвания , 1 евро ще варира към 6 до 9 лева ...и ако един пенсионер взема пенсия от 300 лева , то в евра ще бъде 50 евра и то на макс ...

111

Анонимен

преди 2 години

Еврото е нула с такива пи рати начело като Борисов, Меркел, Макрон.

110

Сата НАТО

преди 2 години

Единствено негативи носи.