10

Анонимен

преди 2 години

6броя кукувици.

9

д-р Шпиндел-Шлос

преди 2 години

До Анонимен 2Много си прав- ако ние сме страна "раздирана от хомофобия и предразсъдъци"какво да кажем за Пакистан или Авганистан?Там авторките на филма щяха да бъдат замеряни с камъни,за това че са незабулени.Ана на джендъра главата толкова може да роди...

8

Анонимен

преди 2 години

Филмът е за.. абсурдните протести срещу "*** идеологията" - да се разбира, че в противовес идеологията е нормална.

7

Цеко

преди 2 години

Поредното клише

6

хайде пак тази

преди 2 години

и пак про-джендърска пропаганда

5

Анонимен

преди 2 години

Тотални баналности, които добре се продават на запад, особено като се каже на промитите мозъци, че тук хората не приемат зад защита на жените да се прокарват лъжливите джендер теории. Хубаво, че им прибират кинтите на спонсорите- и бате така правеше да се хареса и хоп- кинтите прибрани, но лошото е, че плюнчат по имиджа на страната за едните кинти. Да можеше и репресирани да се изкарат ееех мечти!

4

До 3

преди 2 години

До АнонименОо, казваш, че ако ставаш актьор не трябва да си кариерист.Не трябва да търсиш популярност и реализация в чужбина, Холивуд??Казваш, трябва да си киснеш в кръчмите около НАТФИЗ и да пиеш евтина ракия, докато обсъждаш Станиславски??

3

Анонимен

преди 2 години

слива за смет е тая малка квартална свирепа кариеристка, ще продаде и майка си и баща си, и езика си, всъщност продала ги е

2

Анонимен

преди 2 години

страна, раздирана от хомофобия и предразсъдъци. Майка-щъркел пада простреляна... е, са тичам да го гледам... Авторките трябва да поживеят май у Афганистан или Сомалия да видат що е предразсъдък.

1

не трий,комисарю

преди 2 години

поликторектен дрисък