97

Време за промяна

преди 2 години

Единствено БСП запази добрият тон към всички партии в НС. Ако те получат третият мандат и предложат временното правителство като редовно може и да успеят. Малка е вероятността ИТН да си преодолеят политическият пуберитет на този етап, но друга възможност като че ли няма.

96

Дрън

преди 2 години

Какво не сте разбрали? Още преди 2 седмици кака Корни каза, че ако й връчат мандата, ще предложи служебното правителство за постоянно. Всичко е уговорено предварително с Христо Иванов и Мая Манолова, затова не подкрепиха Слави. Да ви е честита олигархията на Домусчиев.

95

БГ Гражданин

преди 2 години

За мен това е работещото за БГ. Група Партии, които обаче ще са регистрирани като ориентирани в определена посока а не във всичко и за всичко, както примерно майсторите, да правят малките закони. Така ще имаме малки свястни партии от специалисти в определен сектор на обществото и държавата. И горна камара от Областни Сенатори, които ще се занимават с основните закони и ще гласуват Министерски Съвет заедно с Президента.

94

БГ Гражданин

преди 2 години

Не може една Партия в БГ да решава всички въпроси на държавата. Колкото и да е голяма. А даже и един човек, какъвто е Бойко Фукнята примерно, чел 2 тома на Винету. Пукна се от хвалби, колко голяма работа бил и как всичко оправял. Жалка история. Днешния свят е прекалено сложен за 1 човек, дори и да се казва Бойко ***, Бойко Тиквата, Бойко Батмана, Бойко Бистришкия Тигър или квото там си измисли.

93

БГ Гражданин

преди 2 години

Ти също произлизаш от мaймуната, ама мaймуна ли си? Да ДНК то ни е почти същото но има малки разлики нали?

92

БГ Гражданин

преди 2 години

Затова трябва да има 2 камари в Парламента. Мажоритарни Сенатори от всяка област. 28 области по 2 *** Сенатори са 54 Сенатори. Това са Първия и Втория в гласуването. Долната камара нека да има партии. Примерно Еко Организации за чист климат, Бизнес организации за Бизнес, Работнически организации за хората на труда, Религиозни за Вярата и т.н. Първите 10 партии влизат в Парламента и работят само по законите. Правителството ще се избира от Сенаторите и Президента.

91

Анонимен

преди 2 години

До 94. Гражданино, а ГЕРП какви са? Да не са паднали от Марс? Всичките начело с вожда произлизат от БКП.

90

БГ Гражданин

преди 2 години

Българския народ е малък и когато го разделят на партии става слаб. Българина много обича да си прави Банди, за да е по-силен от другите. И почва едно голямо бутане и блъскане. Да сме ние, да не са онези другите. Аз разбирам примерно да имаш ценности за които да се бориш ама тук ценностите отдавна са зарити в купища *** с които партиите се мажат, за да докопат власт. Която после отива при техните Вождове зад завесата.

89

1

преди 2 години

На когото и да дадат третия мандат все тая.Двете партии, които знаят и могат да управляват са ГЕРБ и ДПС, но чалгизирания и алкохолизиран редови българин не може да го проумее.ББ бил мутра, а слави и тошко не.А какви са тогава,слепи ли сте?Доган и ДПС били крадци и далавераджии.А прокопиев какъв е,гнома, галева, нинова колко милиарда е откраднала? и пр. и пр.Докато не срутят държавата,радевите революционери няма да мирясат.

88

Osman

преди 2 години

Най-логично е Радев да даде третия мандат на ДПС защото с техните гласове бе избран на балотажа за президент.

87

Анонимен

преди 2 години

Защото ще е невъзможно да се появи поредния Тошко , който да разсмива цяла България .

86

Анонимен

преди 2 години

Поведението на Нинова е като на абсолютна ***. Електоратът и е на 90% от изкукали и живеещи извън реалността възрастни хора. Партия със спадаща подкрепа и зстихващи функции.

85

БГ Гражданин

преди 2 години

БСП защо да ги коментираме, като знаем че това е БКП?? Всички червени си го знаят и си го казват. Кое и е свястното на БКП? Да, те са малко повече партия от другите, защото имат дълга история но за съжаление много кървава и много антибългарска. Прочети последните няколко реда на к.89. Всички партии в БГ са фантом защото лидерите им ги избират тайни кръгове които не участват в изборите. Лидерите на Партиите им събират власт като пчеличките и после им я Сервират. Затова е пазаренето и цирка в Парл

84

Анонимен

преди 2 години

БСП и КОСТОВ създадоха мафията и олигарсите с приватизацията. Сега сърбаме попарата, която те забъркаха.

83

Анонимен

преди 2 години

НИНОВА СЕ ОПИТВА ДА ОЦЕЛЕЕ И СЕ БОРИ СЪС ЗЪБИ И НОКТИ. ОБУЧИ 90 ГОДИШНИТЕ БАБИ В КЛУБОВЕТЕ ПО ИНТЕРЕСИ ДА МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ МАШИННО ЗА ДА СЪБЕРЕ Г;АСОВЕ. *** ЗНАЕ, ЧЕ БАБИТЕ ИЗМИРАТ И БСП СКОРО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ОТ ХОРИЗОНТА. НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ МАЯ И СИЕ ЩЕ СА ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА, А КЪРНЕЛИЯ ЩЕ ПОЛУЧИ ПО-МАЛКО % ОТ ДПС. ГЕРБ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ С 25% И СЛЕД ТЯХ ИТН С 20%. ДБ С ТЕХНИЯ ХРИСТО ПРОКОПИЕВ ЩЕ ИМАТ 8%. ЩЕ ПОЖИВЕЕМ И ЩЕ ВИДИМ. НЯМА КАК ДА ОДОБРЯТ АКТУАЛИЗАЦИЯ НА БЮДЖЕТА И ПРОТЕСТИТЕ ПОЧВАТ

82

Сата НАТО

преди 2 години

Ако еъобще се стигне до даване на трети мандат (защото най-вероятно ИТН и ГЕРБ да се съюзят), Радев не трябва да го дава на БСП. Няма никаква логика. БСП. е възможно най-беззъбата партия в момента, а лидерката им реално е най-глу павата политилеса на политическия НИ небосклон. Логичният и правилен ход е да даде мандата на ДПС.

81

Анонимен

преди 2 години

До БГ Гражданин 89 - искаш да кажеш, че единствената свястна и стабилна партия е БСП ли, а другите са марионетки на некакви сенчести фигури?

80

На чалгаря

преди 2 години

както и на ББ - не трябва да се вярва! Което е казал - ще направи точно обратното! Рече че няма да подкрепи кабинет на БСП на трети мандат, значи - ще го подкрепи! Рече че подкрепя Радев за втори президентски мандат, значи че точно в решаващия момент ще си завърти опашката и няма да го подкрепи реално

79

БГ Гражданин

преди 2 години

Не знам дали хващате една аналогия. Хр. Бисеров е един откровен нека-дърник и тапа-нар от Хасково. Той седеше зад Костов. В момента зад Хр.Иванов, седи един друг подобен пак от този район - от Димитровград. Сините лъвчета ги работят здраво а за останалите сини е ББойко мутричката. Както казах и преди, Партиите в БГ са Фантом. и цялата Власт в БГ е такава. Управляват ни неизвестни хора за които ние не гласуваме нито ги познаваме. Например Иво Прокопиев. Той ходил ли е на Избори? Ами Домусчиеви?

78

456

преди 2 години

Странно?!Вече нищо не е за учудване!БСП не подкрепи ИТН,но ИТН ще подкрепи БСП ?????Това не е странно-ОЧАКВАНО е-кукленият театър продължава,трябва децата да се забавляват!