58

Додо

преди 2 години

С помощта на учителите си от метастазите на Сорос, нашите тъмнокожи шведи вече искат да капитализират от всеки, с който имат допир, чрез обвинения в така наречения расизъм, както им изнася! Това е само още една причина човек да избягва абсолютно каквито и да било отношения с тях.

57

препатил

преди 2 години

В ромският квартал в Арчар преди няколко години в последният момент забелязах такъв незаконен кабел на около 2 метра височина.Спрях буса в последният момент.Щях да загина,ако го бях закачил слизайки съм се държал за буса и стъпнал на земята! В тези ромски квартали енерго и ВиК не стъпват.Ромите никой не ги търси да плащат ни ток,ни вода.Тези сметки ние ги плащаме-работещите българи.ДОКОГА?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

56

Анонимен

преди 2 години

Ами то и за българи има дискриминация в Болниците ама никой не пише

55

видинчанин

преди 2 години

Преди няколко години зимата беше по студена.Тогава ромите от този квартал си оставяха външните чешми пуснати за да не замръзнат.Дойде пролетта и тогава половината квартал беше под половин метър вода.През пътя до тях в парка "Нора Пизанти"където по рано правеха панаира нямаше и една локва.Значи това в квартала им не беше от валежите,а това бяха стотици хиляди кубометри вода струващи милиони левове,които ние видинчани сме платили!Кои всъщност са дискриминирани-плаащите или неплащащите????????????

54

Електричар

преди 2 години

Ами , тока удря независимо дали си комунист , ром или чалгар. Удря всеки *** българин!

53

Електротехник

преди 2 години

А какво е правил ромът на ел. стълба ? Искал да отреже жицата ли ? И като се е осигурявал в Германия , нека там да отиде да го лекуват ! Защо аз да плащам за лечението на некакър ром-крадец ,който не е платил и стотинка в родината си за здраве ???

52

Анонимен

преди 2 години

А доказали ли са че имат валидни здравни осигуровки в Германия. Явно на болниците им е писнало от номерата на този етнос. Редно е вече и въвеждане на задължителна здравна осигуровка, който докаже, че няма възможности да я плаща да я поема държавата. А който иска превилегии и перфектно лечебни да си прави застраховка..

51

Анонимен

преди 2 години

Отказано лечение след преглед. Нормално е. Ром не е привилегия. НЕма го бай Тошо да ги носи на ръце . Слави се накани да ги дундурка( с нашите пари,щото неговите са в САЩ), ама не стана.

50

До 50

преди 2 години

Точно така си е. Представят фактурата на застрахователя. Или представят осигупителната карта в болницата. Айде не нас с тия ,,електоратни,, номера.

49

Анонимен

преди 2 години

Да го закарат до в къщи с линейка??? Тия в какъв филм са се вкарали? Изследванията са показали,че е без опасност за живота и здравето. Гyрбетчията ,дето имал пари за ремонт, не можел да си плати едно такси??

48

Анонимен

преди 2 години

Я да им видят внесените здравни осигуровки на тези... дискриминирани. За невнесени здравни осигуровки и поискана здравна помощ трябва да има отнема не на българското гражданство. Какво са допринесли на българското общество освен престъпления?

47

Опа, опа!

преди 2 години

Май става дума за здравна ЗАСТРАХОВКА, а не осигуровка. Значи "германеца" аре първо да си плати, пък после застрахователя ще му изплати сумата! Стига "германски" мурафети!

46

БПФ

преди 2 години

А ние не сме ли дискриминирани, когато плащаме за обгрижването на тумбите неосигурени ромове, които пълнят болниците?

45

Анонимен

преди 2 години

Вие виждали ли сте някой да взема фаза от съседа си и нула от водопроводна тръба?В този ромски квартал и това може да се види.Ако лампите светят слабо-пускат външната чешма да направи локва около тръбата и лампите им светват по силно!Потресаващо е да го видиш!

44

Анонимен

преди 2 години

Във видинският ромски квартал има насновани толкова километри незаконни електрически проводници,че с тях може да се построи далекопровод директно до АЕЦ Козлодуй.Кой знае какво е"ремонтирал"пострадалият.Керемидите и тухлите не провеждат електричество.

43

Хм

преди 2 години

Преди много години в същият квартал бе загинала 15 годишна ромка простирала пране.Причината-просторът всъщност е бил незаконен кабел за ток използван и като простор.В този квартал имало само един водомер... През зимата външните им чешми текат за да не замръзнат.На тях не им пука-никой не ги търси да плащат нито ток,нито вода.ЧЕЗ и ВиК вдигат цените и така си покриват загубите.

42

Анонимен

преди 2 години

Казусът е *** - да си плати лечението и с издадената фактура ----> да му я осребри германската здравна каса!

41

Бонго Бонго

преди 2 години

От завист

40

Zecken

преди 2 години

Това не е дискриминация, а регулацияза всички, които не си плащат здравните осигуровки. Тези свикнаха нищо да не плащат и само да протесират

39

Анонимен

преди 2 години

*** закво се прибират тука да се лекуват и да реват ква е мизерия, да се лекуват там ще им садерат кожите!