6

Гери

преди 2 години

Пожарът в трънското село е предизвикан от дървосекачи. Те не само обезлесяват, но и палят и развалят всички пътища в района на Трън. До кога?

5

Анонимен

преди 2 години

Спрете да бълват е глупости.Пижарът наЧИЙ БУНТ ГОРИ!?Това са палежи.Жалко за природата!

4

ПОЯСНЕНИЕ

преди 2 години

До Анонимениректорът на горското стопанство в Дупница Пламен Поюков обясни, че всяка година горят сухи треви в района заради преминаващите влакове, а причината е непочистена защитна ивица.булхаристан не се научи че инфраструктурата трябва да се ПОДДЪРЖА а не само да се ескплоатира!!!

3

Анонимен

преди 2 години

Каква щее била тази спирачка дето е хвърляла такива искри че чак е подпалила тревата около релсите или тревата е била на самите релси.. 30 години съм бил локомотивен машинист такова чудо не ми сее случвало. Изглежда че чудесата са започнали да се случват в последните 30 години. Какви ли чудесии още ще се случват само Бог знае.

2

АнонимеН

преди 2 години

МНЕНИЕ ОТ ПРЕДИ 1 ГОДИНА ПО ПОДОБНА СТАТИЯ:За пръв път чувам за спирачки на влак които хвърлят искри. Работил съм 35 години като машинист на дизелов локомотив 04-та серия, но искри от спирачките никога не съм виждал. Какви са тези спирачки Желязо в желязо ли търкат. За да хвърлят искри спирачките трябва да са износени и да търка желязо в желязо. Кой ги поддържа тези вагони и локомотиви Оня от Банкя с Пачките и Кюлчетата злато ли. Егати БДЖ-то сеяндурско. Унищожиха го и него както всичко останало

1

Анонимен

преди 2 години

Бас държа че по документи, бдж-то е почистило защитни ивици около релсовия път, обработени са с хербициди срещу плевели, даже може и асфалт да са сложили някъде, от бойковия. Ама така се работи, да има за чекмедженцето.