11

Шмеркезе

преди 2 години

А кафява зона кога?!

10

Анонимен

преди 2 години

А може и друго, имот който е предоставен за парко места даньк да не се плаща.Цената народна.Анай добре да се изнесат дьржавните учреждения извьн София.

9

Анонимен

преди 2 години

Пари за избори требат ора спешновато.

8

До 6

преди 2 години

В никой нормален град няма безплатни паркинги, става въпрос за централните зони. Никой не ти е и длъжен. Зоните се правят да няма наплив от автомобили в центъра. Хубаво решение с увеличаването на зоната. Така тези които нямат работа там просто няма да ползват автомобил по възможност

7

Анонимен

преди 2 години

Какво скимтите бе мушмороци? Правете като мен. Понеже мама ме роди гламав като бойко по три, а прадядо, дядо и тати са милиционери, че такъв ни е джинса неук, но нагъл, ме уредиха и мен милиционер. Колата ми е накичена със сички мурафети, салтанати и нишани. Байрак на задния джам, стикери, палки, жилетки и няма зона за батко, спирам и не плащам, щот съм власта. И винетка не плащам, там се пъча с картата.

6

Анонимен

преди 2 години

ви не се наядохте! защо не построите безплатни паркинги!!!!

5

Пето поколение

преди 2 години

Щом не ви харесва, в България има и други градове. Никой не ви е завлякъл насила в София.

4

Боко

преди 2 години

А тези от синята зона като отидат на работа къде паркират!? Те не пречат ли на живущите там ?Това е предпоставка за погроми над тарикатите от сините зони !

3

Alex

преди 2 години

Аз съм доволен. В Моята София от детските ми години няма толкова много коли :)

2

Анонимен

преди 2 години

Двойно пришки на газо да им излезнат!Не се напечелия тия!!!!

1

Куку руку

преди 2 години

Значи от статията разбирайте следното :Понеже общинарите мноооого ги боли, че има хора, които се възползват от близостта на зелената зона и един вид "връткат" общината, същите са решили да извръткат хората, разширявайки синята зона! И сега искам да попитам кога в тая гадна дупка някой ще помисли как да спести парички на народа, вместо сън да не го лови, мислейки как да прибере и малкото, което всеки се опитва да спести, за да има парички за един хляб в повече?