323

No Name

преди 2 години

Трифонов ще му изкара на яве всичките мръсни ризи на Ицку.

322

Стоян

преди 2 години

То за връзката с Прокопиев и петгодишните знаят

321

Анонимен

преди 2 години

Другаря Хр. Иванов, И. Костов, А. Атанасов и Прокопиев тръгнали да оправят България.. Не виждам с какво са по различни от тиквата и доган.. А на Божков адвокатката се оказа по глyпaва дори хаджигенов.. Мога да им кажа само, ДОВИЖДАНЕ!

320

Анонимен

преди 2 години

до 340 - "Извод: Ако те плюят престъпници-значи си читав човек." - Или конкуренция, за справка: Боко vs Божков

319

КАКВИ ДЕСНИ БЕ!

преди 2 години

Бойкикев няма нищо общо с десните, той е руски възпитаник и наследник на комунистически партизани. Истинските десни у нас са немският възпитаник Росен Плевнелиев и председателят на Атлантическия съвет на България /АСБ/ доцент Момчил Дойчев, за които се очаква да бъдат номинирани от Бойко Борисов за кандидат-президент и кандидат-вицепрезидент на предстоящите президентски избори. НАТОВЕЦ

318

ЬЬЬ

преди 2 години

А ти *** чалгар-диктатор, с проетка си за вицепремиер и министър на вътрешните работи и твой действащ депутат от ДС радулов на кое задкулисие си марионетка? Ти даже с чалгата си се представяш като един нищо не можещ изпълнител на песни, които подхождат само на полупияни и пияни чалгари в лъхащи на тежко кръчми.Ти за нищо друго не ставаш и миришеш на лошо.Скрий се в отвратителната си дупка и повече не се показвай.Ти можеш само да провалиш България,а тя е родина не само на чалгари.

317

Nqkoi

преди 2 години

Колкото и да ми е неприятен Трифонов, всичко което е написал е истина!Обаче и той беше в компания на мутри и олигарси през почти цялата си тв кариера така, че по-добре да мълчи!

316

до 341

преди 2 години

И в този хор- и Слави Трифонов....срамно и тъжно е....

315

случайно ли е

преди 2 години

Че всички престъпници нападат най-много Да, България? Прочетете коментарите---почти няма негативни за Тиквата, Доган, Първан и други... но всеки ден десетки против Хр. Иванов и Да, България. Извод: Ако те плюят престъпници-значи си читав човек.

314

Анонимен

преди 2 години

...

313

Славче се яви!!!!

преди 2 години

Яви се Славче като един най обикновен ***.....Браво Славче.... Баце ке те вземе в пернишката тролска група!!!

312

селска свада

преди 2 години

Трифонов какво се прави на ощипана мома ?! Фактите, които цитира, се знаеха и преди когато с Хр. Иванов се прегръщаха и правеха планове за управление. Ама сега като развалиха седянката и започнаха селските крамоли, типично в Бай Ганьовски сти, ще развяваме мръсното бельо на опонентите, довчерашни ортаци.

311

ББ

преди 2 години

и не съм партиен...***...или...Български гражданин съм...славчо...каня те ела да те запозная с майка ми...ако си корав...ако ти дреме...ако искаш да видиш как живеят майките ни...който...уж щяхте да спасявате с..сценаристите ти...елате бре...каня ви всичките...ще те заплюя пред собствените ти камери...предател...никога повече гроП-дпс...и шутовете им...с офшорната им!!!награби реклами...евала!!!

310

ББ

преди 2 години

...и Божков...не случайно на теб предложи партньорство...всеки може да го провери...защото те познава...е явно имаш по силна оферта...и му отказа...бойко и пеевски са силните...всеки гладен го знае...САЩ не спят,единственият защитник Свободата на Човеците...късмет...!!!

309

Истината

преди 2 години

Станислав е взел кредит без ресто от 100 млн лева от кредитор близък на Доган за да не фалира 2020 г. Ангажимента му е да събере протестния вода и да го удави, за да няма редовно правителството, което да разнищи кражбите на ГЕРБ и ДПС, които са били винаги заедно. Той това го свърши. От тук нататък го играе сърдит , ДПС отново е в играта, защото ще подкрепи уж доброзорлем правителство с третия мандат! Станислав ни продаде, нека бог да го накаже сатаниста, който изтъргува бъдещето на децата ни.

308

Българин

преди 2 години

Е поне хората които мислят могат да стигнат до извода какви са ИТН и ДБ и Ебниги при положения че допреди един месец а и в 45тото народно събрание бяха големи дружки в Прокопиивите медии всички бяха свестни само ДПС и ГЕРБ бяха символ на корупция и прочее неща. Ами жалки сте всички партии на протеста. Вие в политически план сте точно онези които спяха в палатките по улиците миналата година хора без работа и без проблеми. П р о ш л я ц и. Хората виждат някои и мислят.

307

Анонимен

преди 2 години

Христо Иванов разцепи десните преди, а през последната година громи цялата държава заедно с Радев. ДБ са проводници на чужди интереси, които целят отслабване на цяла България.

306

учиндол подлез

преди 2 години

славиту да каже кви беха тия с които имаше връзки и им пееше на ушенце , а за единия даже плачеше неутешимо. а ако може и да каже що оди с охрана .

305

Кольо

преди 2 години

До Ей лъжец Сетих се за един от НДСВ царски избранник-депутат , Минчо Спасов който миналата година на платените от Божков протести правеше зулуми по улиците а след това и в Метрото,спряха с още един от мутрите на Манолова една мотриса,бяха задържани и Галевица с бандата си отидоха да крещят пред Районното.Абе всички провалени в политиката си направиха партии и приютиха всякакви некадърници жадни като тях за власт.Резултатите се виждат

304

Анонимен

преди 2 години

Тези неща вчера ли ги научихте?Щото до онзи ден им търсехте подкрепата?