29

Щирлиц

преди 2 години

Един български шут за дпс е нужен.

28

До абсурд

преди 2 години

Изчакай и ще видиш аз съм убеден ДА. Само сляп не може да види, че това е бъдещето на БГ!

27

Анонимен

преди 2 години

С гн Караидь и Борисов напред кьм нов кабинет - герб , дпс , бспМаика турция гледа кьм нас

26

До 30

преди 2 години

Мустафа, пий си илачите! :)))))))

25

Анонимен

преди 2 години

До 10 години Турция ще е в Топ 10 икономика в света. България може да има полза от това и ДПС принос за това. Европа е умряла котка изтока се развива!. Относно ДПС, коя партия е читава в България?! Другите, ама хич не ни ограбиха, грам, само ДПС виновно за всичко, и те най-много са отраднали?? !! Техния проблем е, че се държат като етническа партия, ако се държаха като българска до сега щяха да получат и мандат. И кви са тия 240 души половината пенсионери в парламента на заплати, да седат???????

24

ПроСоТо

преди 2 години

"Мило Айше,булгур било много глупав,а твой Кара-много хитро"../цар съм да префразирам,а?/...Иначе:..-Кога ще зададат следния въпрос с продължение на Карата:..-"Госин Дайъ,дпс ЕТНИЧЕСКА партия ли е?"...Ако отговори "НЕ",тогава следва продължение първо:..-"В такъв случай на какво основание тръбите под път и над път,че дпс било "гарант за етническия мир"?!..Ако каже "да",тогава му припомнете,че Конституцията НЕ ДОПУСКА образуването на партии на религиозна и ЕТНИЧЕСКА основа!!...Ама кой журналист им

23

ДПС

преди 2 години

След 40 50 г така и иначе ще сме на власт, колкото по-рано свиквате толкова по-лесно ще го понесете:-) мийте се редовно за да не миришете когато....:-)

22

Дпс

преди 2 години

Дпс трябва да спечели следващите избори, всичко друго е алабала,

21

Анонимен

преди 2 години

Дълги години консултант на ДПС беше арабският философ, но и много успешен търговец Абдул Ил Аймес, който има ръка над всички религиозни ислямски храмове в България, благодарение на неговата хранилка, от която черпеше ДПС и ГЕРБ, та от благодарност ГЕРБ разширяваше зоните за изграждане на ислямски храмове - джамии и вече броят им задминава християнските.

20

Анонимен

преди 2 години

Тази партия трябва да се забрани със закон, както и новините на турски език по БНТ. Който го направи ще спечели моя вот докато съм жив, а убеден съм и на повечето българи. Всички, смятащи себе си за турци, са свободни да заминават към прародината си или ако останат тук ще могат да си изберат някоя българска партия. Време е!

19

Анонимен

преди 2 години

Нали са движение за права и свободи,че кои са примерно,които използват реторика анти движението,като идеално наименование,от туй,че с идеите на такива идеални движения за права и свободи са се появили строеве като капитализма,а от него социализма на три етапа,а от него комунизма като фаза или тези движения са винаги са били либерални спрямо консервативните течения за момента от развитието в обществените отношенията как по области в науката и приложните й изпълнения за дейности с усъвършенстване.

18

до18

преди 2 години

Какъв български бе чеетак,тоя не може и дума да обели правилно без акцент!!!

17

Единствените

преди 2 години

Говорещи на нормален и нормативен български език са ДПС. Доживяхме турци да ни учат на български.

16

Асан

преди 2 години

Тайбе Юсеин шеф на Депесе :)))

15

Анонимен

преди 2 години

БСП и след това Костов разсипаха България. Сега щи ни убеждават как други били виновни за всичко, а е точно обратното.

14

поколение

преди 2 години

Младите и умните не знаят нищо за ЛЕВСКИ камо ли за Винету.

13

Велик е Доган!

преди 2 години

Да се Слави името му!

12

Цензуриран Сашко

преди 2 години

До 13Не сме нацисти, аз лично не харесвам неща, като расизма, просто мястото на този *** не е в парламента, а на банановото палма. Не съм расист

11

Байдън е

преди 2 години

либерал и претцедател на галактическия либерален алианс. ДПС също са членове. Имат общ офис в Галата Сарай.

10

Цензуриран Сашко

преди 2 години

да допълня коментара си : типичен представител от вид павиани