18

Асан

преди 2 години

Кметя да им купи нова къща у Максуда :)))

17

Анонимен

преди 2 години

До 14....Ало ти в кой век живееш и в кое време. Я си опитай да отидеш да си набереш царевица от чужда нива и да я продадеш да те видя дали ще оцелееш. Да не би да живуркаш в друго измерение или си във времето на бай Тошо. Бай Тошо си отиде отдавна а с него и Държавата. Върни се в нашето измерение не блуждай по чужди вселени.

16

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам защо се чудите,че са си светели със свещи? До там ни докара демокрацията и пазарната икономика. Познавам човек на 40г., който от години не ползва ток. Вода пие от кладененца. Няма и лична карта- Враца е на 60 км. от селото му. Изкарва пари с всякакъв труд.В Русенско село, по думите на кмета, над 20 семейства са на свещи поради невъзможност за плащане на тока, и в селото имало 6 човека без лични карти. В София си карат мерцедесите и поршетата и нямат понятие какво става в страната.

15

Анонимен

преди 2 години

Познавам много хора които са без ток от години. Светят си със свещи и газени лампи от 19 век. И това са хора живеещи в 21 век в европейска държава. Така че не се чудете че тези хора са на свещи. Ножицата между бедни и богати е разтворена до краен лредел. Едни преяждат други си лягат гладни. Това че ако вие имате ток пари и коли не означава че всички имат. Отворете си очите и се огледайте около вас. Не бъдете коне с капаци. В Африка няма хора без ток. Но в еропейската държава на Мутрите има.

14

qwert

преди 2 години

До Анонимен 14 - Във Варна в 21 век ... В тоя квартал много не са в 21 век ,интересно ми е в колко от "къщите" там има електромер и колко плащат сметки .Съмнявам се числото да е 3 или 4 цифрено :)

13

Анонимен

преди 2 години

Във Варна в 21 век, да си светиш на свещи??? Бе човек, това е Варна и е лято. Царевица ще набереш от някоя нива, ще я свариш и продадеш на плажа и пак от глад няма да умреш и ток ще имаш. Тия са били яко мързеливи. Единствената им работа явно е... да правят деца.

12

До 14

преди 2 години

Ти пък къде някъде прочете че изобщо става дума за хора ве?

11

Анонимен

преди 2 години

При управлението на Радев ти спират водата започва и тока Купувайте свещи за зимата.

10

Мнение

преди 2 години

То сигурно там е било нагъчкано с десетина чаxвета за помищи!

9

не разбрал

преди 2 години

Ароматни ли са били свещите, понеже съм чувал, че там ел.енергията е в изобилие и..........безплатна?

8

Анонимен

преди 2 години

Ако тиквата не беше изчегъртан, щеше да има кинти срещу глас, платени сметки за ток, чалгия, рикия, двуцевки с бира, абе пей сърце. Казано другояче, Рашков е виновен. И чалгаря. И зеления чорап.

7

Анонимен

преди 2 години

Да се чуди човек, как така не са крали ток?!

6

Кръстьо

преди 2 години

До Анонимен 2: Никакви свещи - генерира се СО2. Като стане тъмно и си лягаш. Като изгрее слънцето - ставаш. Екологично и целесъобразно !

5

Анонимен

преди 2 години

Думата "Максуда" обяснява случая напълно.

4

Док

преди 2 години

В Максуда живеят само бразилци. Максуда е квартал на Рио Де Жанейро.

3

Анонимен

преди 2 години

устойчиво развитие и просперитет в държавата на лъжливия миризлив чалгар !!

2

Анонимен

преди 2 години

Скоро много българи ще си светим със свещи. Подчертавам българи. Зелената сделка ще ни докара дотам.

1

Анонимен

преди 2 години

Бразилейро!