57

ЬЬЬ

преди 2 години

До АнонименС такъв президент не се стига доникъде-алчен популист и разединител не може да си промени нрава.Факта,че е военен,свикнал да издава заповеди,а подчинените да ги изпълняват безропотно,го прави не демократ а диктатор.Той не става за нищо и за това неколкократно наруши конституцията.Дано това никога да не се забравя!

56

Анонимен

преди 2 години

Май е време президента да се намеси и отново да обедини народа срещу мутрите съсипали България.

55

ами

преди 2 години

Сега няма ли кой да санкционира тези шутове за подигравка с българския народ и Президента, за парламентаризма не говоря, няма смисъл. До вчера се биеха в гърдите най-великите сме. Спечелилият кастинг на тв шоу обясняваше, че ще е премиер чудо невиждано. Е такова чудо наистина не бяхме виждали. А претенциите на ИТН да определят сами правителство, другите само да ги подкрепят са направо налудничави. Особенно с оглед предложените кандедати за министри.

54

Анонимен

преди 2 години

Поразяващата уста успя да лепне на Митева прозвището Болонката и с пълно право! затуй ще гласувам за Мая и сие. Малко са, ама добре поставят на място чалгаджиите от ИТН!

53

Никога повече

преди 2 години

Итн и Герб! Никога повече Ива Митева да не сяда на тоя стол! Също и Зайкова! Тази последната, да си ушие възглавници от сакото и да се не се вясва у НС да налива акъл

52

Реалист

преди 2 години

"Трети мандат ще има със сигурност, защото така е по Конституция, но ИТН няма да го подкрепи", заяви Филип Станев от "Има такъв народ". ### Оформя се ново мнозинство - ГЕРБ и ИТН, което ще отхвърли пердложението сегашното служебно правителство да остане като избрано от парламента. Май алчността за министерски постове при ГЕРБ и ИТН е водещото.

51

Анонимен

преди 2 години

Един ви предупреди че ще счупите държавата, на път сте.

50

Анонимен

преди 2 години

Голям цирк беше! Повдигаше ми се, с извинение.

49

преди 2 години

Чакаме Трифонов, Йорданов, Станев или който там да обясни на електората защо Петър Илиев е толкова важен, та не може да има правителство без него. Ако изобщо има журналисти в тази смотана държава, трябва непрестанно да задават този въпрос на сценаристите и Трифонов, докато не получим отговор.

48

до 42

преди 2 години

Като се подредиш, ще разбереш."Само" 65 депутата, е най голямата протестна формация. И каквито и интриги илични нападки да се разиграват, това няма да се промени. Отделно, като протестен вот, няма да изчезнат и на следващи избори. И баницата с техен мандат няма да се дели и търгува, т.е ДБ и Идващите няма да си разиграват коня под чужд мандат и политическа отговорност. Това, че не стигнаха общи посоки за промяна, е показателно за политическото задкулисие на новите стари. Това е статуквото.

47

съботаж

преди 2 години

Младите и умните доказаха че няма такава държава и избягаха останаха .

46

Анонимен

преди 2 години

Мистър кастинг с двуминутната си слава да не се явява повече на кастинг не му се отдава

45

Анонимен

преди 2 години

АПРОПО ТАРАЛЕЖЪТ ЗАЩО НЕ Е АРЕСТУВАН ЗА ПУБЛИЧНА ГАВРА С МИНИСТЪР? В ТУРЦИЯ НАПРИМЕР ТОЯ ЩЕ БЪДЕ ПУБЛИЧНО Е АН!

44

Анонимен

преди 2 години

Пази, Боже, сляпо да прогледа!

43

Ивето

преди 2 години

и?

42

Анонимен

преди 2 години

Слава на царина Софи-Марина! Да живее граф Кондьо, барон Азис и император Константин! И маркиз Мишо Шамара!

41

Анонимен

преди 2 години

Тия съвсем започнаха да се гаврят с търпението на народа. Иде ми дойде ми, по голяма глупост и от шоуто му. Слаби сценаристи

40

Анонимен

преди 2 години

Долу републиката! Да живее царство Чалгария и абсолютната маймунархия!

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, # 37 Сега вие хора на млада и средна възраст с основно образование и/или почитатели на чалгаджийска музика си вземете сценаристите и депутатите, които избрахте and go to your mother .....

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39Кое е статуквото по-точно, че взехме да се объркваме? Кой кого да подкрепя? Бутафорията на ИТН, че загубиха 20 дни в *** ми дойди ми, фръцкане и големеене с 65 депутата?