79

Анонимен

преди 2 години

Абе ашлак, тук става въпрос за Беларус и техния Ким Че Нун

78

Анонимен

преди 2 години

Информирайте се за истинското положение на запад, защото официалната пропаганда ви лъже. Западът е нещо като къща от карти и се крепи на лъжи на политици и медии.

77

Анонимен

преди 2 години

Това не са някакви реални опозиционери, а просто раздухване на искри от западната пропаганда с цел да запалят чергата на Беларус, както успяха да направят в Украйна.Иначе те нямат никакви шансове срещу Путин.

76

искам да попитам

преди 2 години

До СВЕТЛИНА! имат ли право да говорят за"крепостна рус" робите над 500 години?+германско+руско+хамериканско-брюкселско = +още 100 години

75

Амнезия

преди 2 години

До ОберщурмбанфюрерЧе то така мога да оспоря всички избори във всяка една държава в целият Свят какви са ти доводите?

74

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До 82 //// А за Путин гласуват повече от 90%, даже 99%. Какво ли остава за Лукашенко... D:

73

ЕЛИ

преди 2 години

ТАЗИ ОТ СНИМКАТА СПЕЧЕЛИ ПО МАЛКО ОТ 10% А ВИЕ ХРИСТОВА ПИШЕТЕ ЧЕ Е СПЕЧЕЛИЛА " МНОЖЕСТВО " СРАМ ВИ Е ДА НАПИШЕТЕ МНОЗИНСТВО ,ТЪЙ КАТО ЗА ЛУКАШЕНКО ГЛАСУВАХА НАД 80% ПРОЦЕНТА ---*** ДА ДРЪНКАТ

72

ПРОПАГАНДА

преди 2 години

ТАЯ НОКОИ НЕ Я ОТРАЗЯВА, МАХНЕТЕ Я ОТ НОВИНИТЕ

71

Анонимен

преди 2 години

За психиятър силовик да иде с таз вечно открехната и тъмна цепка под но са й. Боре тия ги нарича ПП и турга по една бъуква от родния град. Но Цевта поне се знае когато си трае да мълчи

70

Анонимен

преди 2 години

Като гледам каква дебилност се шири няма нищо чудно, че България е на този хал. Обичаме диктаторите, защитаваме си ги и не ги даваме за нищо на света. Живков си го дундуркахме толкова време. После дойде онова испанско животно кобурготски, след това си имахме месия - метрата слънце и все такива търсим. Какво чудно че брат Лука има толкова застъпници мечтаещи за неговата величайша диктатура.Дано ви узреят тиквите, че диктатурата е вредно за о народа, ама хич не вярвам.

69

Анонимен

преди 2 години

Не е лесно да ти дадат пари за определена "работа" и ти да не я свършиш! Вижте нашите грантаджии.

68

Анонимен

преди 2 години

Е, тази на какво се надява с тоя зловещ поглед? Платиха и американците, ама защо заложиха точно на нея? Не намериха по-убава май да се съгласи? Ама изопачавате ситуацията в Беларус. Там далеч не всички са недоволни. Една спокойна и приятна страна. Лични впечатления. Естествено има недоволни. Винаги има, ама не знаят кво ги чака, ако им натрапят тая прозападна шушумига.

67

Анонимен

преди 2 години

Те са крадци и платени агенти на запада ,ако видите мъже й-200 кила сигурно има,от "беднотия" ...Ще свърши в затвора тая,като Навални..

66

Анонимен

преди 2 години

До ЧЕРВЕН=СAТAНA...изобретени са от англия и сащ през 19 век! там са затваряли деца и хора с умствена изостаналост за да не пречат на здравите!и понеже парите не достигали, са започнали да ги изтребват! по нешънъл джиографик го споменаха!

65

Анонимен

преди 2 години

Смотани руски ***.Работих с един инженер от БелорусияМразят Лукашенко от дъното на душата си.

64

джо

преди 2 години

Лъжите и поръчковите статии са запазена марка на драскачите. Ако няма финансиране от запада с какво щеше да се занимава тази учителка?

63

Анонимен

преди 2 години

Тая ли гъска напира да замести Лукашенко? Няма що-революционерка, та дрънка. Ай прибирай парите и се скрий.

62

СВЕТЛИНА!

преди 2 години

Светлината в тунела ще се появи догодина, когато крепостна рус ще изчезне от картата на света, а човечеството ще си отдъхне.

61

Анонимен

преди 2 години

Само вечер ли ви остава време да пишете против Лукашенко. Истината обаче е една, човека запази народа си от ппрожителските капиталистически пипала и такива джендърчета платени, които имат за цел да му бутнат режима няма да ги огрее.

60

Анонимен

преди 2 години

Тежка е съдбата на родоотстъпниците и изговореното от тях наподобява бред сивой кобильi.