8

аз

преди 2 години

В Царево се спряга името на собственика на лодката, предполагаме и кой е управлявал, или поне кръга от потенциални заподозрени не е голям. Ако този случай се потули, да знаете, че много пари са играли там... Дано има възмездие все пак.

7

1111

преди 2 години

До Грую 6 - На последните катера "не можел да гони всеки джет в морето".. Тия как го измислиха това оправдание ,кой ги кара да ги гонят в морето ,да ги изчакат на брега и да ги глобят .Но така ще е ,като няма контрол и наказания .

6

Грую

преди 2 години

Миналата седмица имаше едни т@, които караха джетове в/у главите на хората, че дори им се караха защо им пречат. Едното приличаше на малолетно ***. От 112 ни препратиха на морска администрация, а от там - гранична полиция. На последните катера "не можел да гони всеки джет в морето"...мила родна картинка.

5

kirasirrav

преди 2 години

(виж 1 ). А аз се прибрах от Царево миналия петък. Добре че не ходихме на този Централен плаж да ни отвее някой с моторница.

4

ПРЕБРОЯВАНЕ 2021

преди 2 години

-1 брой.Мъртвото вълнение е виновно!

3

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Милиционерите от Мичурин пак прикриват убийство!Множество рани по главата и тялото!!!! Абе тоя като кара с 30-40км/ч ще мине през теб за секунда - няма как да направи множество рани.

2

При толкова много

преди 2 години

биячи по морето безнаказани-видим резултат!

1

Анонимен

преди 2 години

Какво става по това море, чак се чудя как се върнах жив преди два дни?