83

Анонимен

преди 2 години

Аллах да даде по-къс живот на борисов и напред към банкянското гробище.

82

Анонимен

преди 2 години

герб са национални предатели, а не някаква алтернатива, не ни трябва вмирисаният ви бойко, който се хвали, че два пъти бил до камината в белия дом.

81

анонимен

преди 2 години

Точно така! Ясно се вижда,че новите са орел,рак и щука и няма да се разберат.Ако след изборите на 4 април ГЕРБ бяха сформирали правителство,отдавна щяхме да забравим за поне част от проблемите.Иначе да чакаме на Славуца и неговите палячовци да им дойде осъзнаването,че са вече политици,а не клоуни,имаме бая да чакаме.Иначе БСП-арите са толкова зажаднели за власт,че готови да се съюзят и с дявола(Славунеца) само и само да се наредят до хранилката.

80

Анонимен

преди 2 години

въпросът е какво е работил а не на какъв пост е бил сложен.друг е въпросът каква я е свършил на тази службица.явно му е било добре щом така драпа пак за власт.

79

Анонимен

преди 2 години

ДО 79 Какво е работил ли - Геор Георгиев е бил зам. министър на външните работи.

78

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ у панделата, барабар с младежкото им ГЕРБ - конфискация на имуществото, затвор и изселване на близките им на остров Белене

77

Анонимен

преди 2 години

голяма сте алтернатива. няма що.

76

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са милиционерска партия

75

Време за промяна

преди 2 години

До Анонимен 86: На президента Радев дължим инициативата за протестите за свалянето от власт на крадливата и некадърна гербаджийска дружинка. Три мандата ни държаха на дъното на ЕС - най-бедната и корумпирана държава. Стига им толкова. А ИТН преживяват "тежък политически пуберитет" (по определението от Христо Иванов). Имат време да се коригират.

74

Анонимен

преди 2 години

Eй това е новият тип комсомолци! Герберски - мисъл няма, но са послушни като ***!

73

Анонимен

преди 2 години

Тази каша я забърка надпартийният Радев! Воден от лична омраза към Борисов и Гешев подкрепи микс от искрени протестиращи за промяна и платени хвърлячи на яйца и домати. Долнопробни кариеристи (Мая - общата, Дончева, Хаджигенов, Бойкикев, гнома и др.), го яхнаха, защото от години мечтаят за парламента.

72

Тоз тулуп

преди 2 години

да мълчи в ъгъла!

71

Объркани души

преди 2 години

Новата конспирация на пишман политиците. Итн били тук да създадат усещане за хаос и да върнат Бойко?! Вие сте едни объркани души. Гоните вещици вече половин година. Ами като са толкова кадърни, да не създават усещане за хаос! Да поемат властта, да управляват добре и хората ще ги харесват. Ще забравят ГЕРБ. Както и Радев. И неговата ли цел е да донеса хаос, та да върне ГЕРБ? Защото нищо друго не създава.

70

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че при Христо няма да има корупция- всички поръчки в чужденците и българите подизпълнители за без пари! И корупцията изчезва! Щото чужденци магистрали ли не са строили скъпо и калпаво или толл системи въвеждали или тока разпределят или го правят на тройна цена? Като обслужвате мазно по корем за стотинки корупция няма, а като поискате нещо наравно с мултинационалите става лошо

69

Анонимен

преди 2 години

Няма по крадливо племе от герберите .....

68

Анонимен

преди 2 години

Вие протестърчета не сте виновни,че сте облъчени и с ниско ниво на оценка и самооценка. Виновни са "другарите" от ЦК на БКП и политбюро, които дълго си мълчаха за аварията в Чернобил. Тази радиация с разрушителните си последствия се отрази негативно най-вече на младите хора от 35 г. и на долу. И сега все още съществуват тъмни сили от онова време , които успешно манипулират съзнанието ви и вие ставате маша в техните ръце за осъществяване на намеренията им и България тръгва към пропастта.

67

Анонимен

преди 2 години

Абе ние вече знаем какво значи -Гарантирано от ГЕРБ!Крадене до откат.А мерси за тази алтернатива!

66

Анонимен

преди 2 години

какво работи или е работил тоя мераклия да ни управлява.дайте му ръчен инструмент и да отива в пътното при шефа си да кърпи магистрали.

65

Анонимен

преди 2 години

А ОНЯ С ЮМРУКА Е ПРИЕМЛИВ ЛИ- ЧЕ ГЕВАРА НИ ВОДИ КЪМ ЕВРАЗИЯ

64

Асан

преди 2 години

Къв е тоя зелен *** :)))