38

FINAL COUNT-DOWN

преди 2 години

ВЕЧЕ ПОЧНАХА ДА СЕ ОЧЕРТАВАТ НАЦИОНАЛНО БЕЗОТГОВОРНИТЕ ПАРТИИ. ОТ ДНЕШНОТО БИТИЕ НА ПАРЛАМЕНТА ТЕ СА ИТН и ГЕРБ!!! БРАВО ЧАЛГА, БРАВО ТАЙМ. O TEMPORA O MORES!!! КАТИЛИНКИТЕ НА ЧАЛГА-ТАЙМ, ДЕЙСТВАЙКИ В ПЪЛЕН СИНХРОН С ШАЙКАТА ГЕРБ-СДС СВАЛИХА ЛИЦЕМЕРНИТЕ МАСКИ И ОСТАНАХА САМО АЛЧНИТЕ ХИЩНИ МУТРИ.

37

До Анонимен 39

преди 2 години

БГ изостана от другите държави веднага след 10ти Ноември а не през последните 12 години. От 2008 година светът изпадна във т.н. Световна Финансова Криза. С идването си ГЕРБ не само спря свободното падане а и вдигна стандарта на живот, с което много малко страни могат да се похвалят. Знам какви подбрани графики гледате по фейса и глупавите им тълкувания. Манипулацията е пълна. Заслужавате си съдбата!

36

Анонимен

преди 2 години

Общото между партиите е, че никоя не иска повече мутрите да са на власт. При всичко друго не е ясно коя партия за какво е.

35

Анонимен

преди 2 години

Който не иска да си останем най-зле в Европа, където сме заради ГЕРБ, гласува за антимутренска партия. Който иска България да е зле, гласува за ГЕРБ,

34

Анонимен

преди 2 години

Трудно ще устоят нормалните партии на милиардите откраднати от мутрите в последните 12 години. Сега ГЕРБ усилено купуват и подкупват депутатите от другите партии.

33

До Анонимен 23

преди 2 години

Да добавя само - ако партиите се разберат помежду си - така, че да удевлетворят мераците на (всеки олигарх) всички отделни сили които стоят зад тях - това ще е изцяло за сметка на хората!

32

Реалист

преди 2 години

Трябва да се извърши демутризация (изчегъртване) в България, както след Втората световна война имеше денацификация.

31

Анонимен

преди 2 години

Важното сега е да не допуснем отново мутрите във властта. За съжаление някои искат да си останем най-бедни в Европа и още повече да изоставаме от другите държави, както беше през псоледните 12 години.

30

Факт

преди 2 години

Нищо сложно няма в оттеглянето на Пламен Николов. Сложно е за тези, които не са прочели и ред от Конституцията.

29

Анонимен

преди 2 години

Къв казус!!!слави си играе на шоу ,е гласувайте за има такъв лъжец )

28

До Анонимен 23

преди 2 години

Как да се разберат помежду си партиите след като всичките са на ниво личен интерес и обслужват клиентите си - господари. Единствената осъзната партия, с всичките и недостатъци е ГЕРБ. ББ е единственият политик който успя да надскочи себе си и да порастне като държавник, затова им стана неудобен. Еснафският народ обаче не мисли с такива категории за да може да прецени.

27

Анонимен

преди 2 години

само че за да стане президентска република, ще трябва ВЕЛИКО народно събрание! а такова няма как да се събере! дайте една година мандат на бойко да оправи държавата и тогава пак умувайте!

26

Ами че

преди 2 години

Те протестърите толкова си могат. За какво управление говорим като те цяло лято се въргаляха по площадите без да успеят да формулират едно членоразделно искане - искам да искам да си искам. Кой е очаквал в парламента да са други? А колкото до порциите, дето щяха да му изръфа на Слафчо месата - та те и по площадите не седяха без пари, ще му седят в парламента - фу

25

Анонимен

преди 2 години

Ето в какво се превръща Парламента след като вкараш в него cвuнeтe от площада.

24

Кучиндол

преди 2 години

И тука нема.

23

Анонимен

преди 2 години

Има Такива Неадекватници искали да счупят модела, но нещо се объркало и за малко да счупят държавата. Трябва да се забрани със закон да се гласува извън територията на България! Някой да ми посочи успешна държава, която организира изборите си извън нейната територия! Дори и не толкова успешна. Кажете, бе! Кажете една държава, където позволява това! Като искат да гласуват да се връщат и да гласуват в България!САЩ правят ли избори извън територията? Франция правят ли? Може да не знам.Кажете, моля!

22

Анонимен

преди 2 години

За несвършена работа да връщат веднага заплатите!Не може да си правят заплатите по 10000 лв. плюс 25% за работа в комисии.След това предлагаха да имало само 2 пъти или 3 пъти в седмицата заседания,а всички други дни работа в комисии.Като ходиш само 2 пъти в седмицата на работа кой ще ти плати пълна заплата?Пълен абсурд.Докараха Конституцията до абсурдни тълкования.Параноя е обзела Слави как ДПС и ГЕРБ-СДС щели да гласуват за тях.И още по-абсурдното е,че Слави е никой в НС,за да диктува правилата

21

Анонимен

преди 2 години

Сега като не искат избори до дупка, големите умници да приемат кабинета Борисов 4.

20

Аламов

преди 2 години

Какво има за решаване - Слави е авторитарен, нарцистичен и горд тип. Ристьо и Майчето също имат силно его. Тошко се държи като ***, или айде като пионерче, което току що е било прието в редиците. Абе много ниско ниво. И тия симпатяги ще ми свалят модела ГЕРБ, с ония опитни изпечени играчи и мафиоти. Твърда ръка требе. Май Радев ще ни избави, а и българина се кефинда гледа шоу

19

репетирано

преди 2 години

другарко нинова ето ви мандата , съберете кабинет . другарю радев вашия кабинет ме устройва .