29

Анонимен

преди 3 години

Добре, помислете логично? Защо дават такъв зор да ваксинират всички, след като практиката показва, че ваксините далеч не пазят от заразяване и заболяване? Да е само за пари - не изглежда убедително. Следователно, за да натискат толкова много, значи действително има някакви субстанции във ваксината, за които не знаем и е напълно логично, те да имат контрол върху тях - било от разстояние, било по друга причина. А може би това е сатанинския знак? Както кръстените в Христа с олио и вода? Помислете..

28

Петко

преди 3 години

Радвам се, че толкова много калифорнийци дават мнението си под тази статия. Интересното е, че е публикувана в български сайт и че толкова много американци знаят български.

27

Овцете

преди 3 години

Овцете са навсякъде. Овцете не искат свобода. Искат да ги ваксинират всеки 6 месеца като животни за "новия" щам. Нали са ваксинирани, ваксината ги пази, защо се страхуват? Искат те и децата им да носят маска навсякъде. Не могат да мислят. Слушат и изпълняват.

26

Нов световен ред

преди 3 години

Щв става все по-зле. Тежко и горко на децата.

25

Анонимен

преди 3 години

Ами да се тестват и да си плащат тестовете, който не иска ваксина. Няма заради тях децата да учат само он ***, я!

24

123

преди 3 години

Сатанистите затягат примката. Време идва да излизаме по улиците и да им покажем кой командва.

23

ToPhD

преди 3 години

Преподавам в университет. Там има така наречената уж ,, академична свобода'', но ако ме задължат нещо против волята ми ще напусна на момента! Прекалява се отдавна с този световен Терор и скоро ще има СЕЧ!

22

Анонимен

преди 3 години

А още по-добре - пълен бойкот. Да си работи фашисткото им правителство.Светът е в гражданска война вече.

21

Анонимен

преди 3 години

нашите учители твърдят че с ваксината ги заразяват и че земята е плоска.

20

Анонимен

преди 3 години

Калифорния се превърна в едно соц блато и то последните 10г. Раздаваха спринцовки на наркоманите безплатно за да не се разболявали, сега да им е честито посленото нареждане. Няма да ви казвам колко нормални хора се изнесоха от щата, освен това е с най-високите такси и пак доунтоуна им е бъкан с безпризорни ненормалници с палатки на самата улица. Е поздрави от Маями, тук е малко по добре

19

Анонимен

преди 3 години

Голям натиск ще има върху хората. И тези, които по-рано се ваксинираха, няма да го сторят наново, защото има нещо гнило. Вече се чудят какво да измислят. Очевидно е, че делтата не е толкова опасна, защото продължават с това да ни обесняват, колко всичко е зле, все едно не виждаме, че няма болни около нас.

18

Дръндер

преди 3 години

Тези *** начело с губернаторът Гевин Нюсъм ще унищижат децата и образованието! Заслужават гилотината!

17

Анонимен

преди 3 години

В тексас и фолорида няма никакви мерки, там явно вируса не ходи

16

…..

преди 3 години

Айде стига. Около мен е пълно с болни, които имат т.нар. завършен ваксинационен цикъл. Тази ваксина евентуално, ама само евентуално има принос към по- кратко боледуване. Това е. Ваксинираните се разболяват, заразяват, преносители са. Също така са два пъти по- опасни, защото не се тестват, понеже се имат за недосегаеми. Една позната разнесе вируса на сумати хора, защото имаше грипни симптоми, но тъй като е ваксинирана не се тества дълго време, защото било невъзможно да хване. Е оказа се Ковид

15

Анонимен

преди 3 години

Ами висенето на млади хора с маско си е направо страшнно за тяхното здраве. Тия ще почнат от бактееиални инфекции да мрът.

14

Анонимен

преди 3 години

а у нас трябва да ги тестват всеки ден - да им ровят с клечка през носа в мозъка докато им окапят зъбите

13

Анонимен

преди 3 години

Специалистите казват, че ваксините не спират делта варианта( не че спират и другите), но ваксиционният балшевизъм продължава са набира скорост.

12

Анонимен

преди 3 години

Идеята още от началото е тази пандемия да се точи с години вчесто всичко да мине за месеци и да забравим за ковид.

11

или

преди 3 години

Или бягат в Тексас или Флорида. Там тестове няма.

10

Анонимен

преди 3 години

Тези на снимката са като стадо зомбита.