17

демократ

преди 2 години

Те , казва Слави искат постове, а не политики, посочват кой човек става и кой не. Ами нали политиките ги правят хората. В каквато и партия да сложиш Тиквата, той все ще краде! Може ли претендираш,че правиш промяна, със старите ? или с нови, които са толкова компетентни ,че още в първото изречение и .....готов дипломатически скандал-ще ревизира договор между Гърция и Македония! Може ли да претендираш, че сте заедно за промяна, а още преди да си назначен громиш във феисбук своите партньори?

16

В

преди 2 години

Христо Иванов трябва народа да го махне от парламента той е с някакво мозъчно заболяване Мая Манолова същоНа новите избори трябва да махнем и хитрият бойко

15

Анонимен

преди 2 години

Тръмп , къде си бе пич? Липсваш ни! Няма ли да се връщаш?

14

ХМ!

преди 2 години

НЕ ГО ХАРЕСВАМ ТОЗИ ХРИСТО ИВАНОВ НИТО КАТО ГОВОРИ НИТО МОЖЕ ДА ОБЯСНИ КАКВО ИСКА А ЗА ВИЗИЯТА МУ ДА НЕ ГОВОРИМ ЦЕЛИЯ ОБРАСЪЛ В ЛИЦЕТО ИЗГЛЕЖДА НЕЧИСТОПЛЪТЕН -- ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО СЕ РАЗБРА ЧЕ ИСКА ДА СТАВА МИНИСТЪР НА ПРАВОСЪДИЕТО НОООО МОЖЕ ЛИ ДА СЕ СРАВНИ С ЯНАКИ СТОИЛОВ - ТОВА НЕ СА НАЙ ВАЖНИТЕ НЕЩА В МОМЕНТА ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ДОГАН И Т.Н. ЧУДЯ СЕ ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО НЕ ВИЖДАТ ЛИ ТИЯ НЕЩА...................

13

Слафчо

преди 2 години

Изведе чалга-политиката на политическата сцена. Чалгата не е само музика - тя е поведение, светоглед дори визия. Слафчо показва как изглежда в политиката типичното чалгарско връткане, кръшкане и прекаленост. Вероятно феновете на чалгата го разбират и му се кефят въпреки безпомощните анализатори.

12

Анонимен

преди 2 години

И за илюстрация брадатият пpъч. Нататък е повече от ясно.

11

Анонимен

преди 2 години

Борисов иска да превърне държавата в диктстура ала Тодор Живков. Крадоха, бесиха на наш гръб сега е време да сменят модела пак обратно към доживотен концлагер .

10

Няма Такава Държава

преди 2 години

Политиката всъщност е сбор от мpъcни номерца на всички заобикалящи те.

9

Зарубежник

преди 2 години

Българите постоянно плямпат за политика и избори. Значи, нормално е да има щафетни избори, докато рулетката се завърти на необходимото число, но затова се изискват много пуканки и ще се изпие много шльоковица. Ако няма перманентни избори в България, българинът ще лудне. Така че дайте изборите да продължат няколко петилетки, па тогава да видим колко человека ще наброява България. Ще останат само политическите партии, за да гласуват за себе се. Голям атракцион.

8

Избирател

преди 2 години

Слави и шоуто му играят театър, целта е да се компрометира парламентарното управление, да се обезличи и обесмисли парламентарната демокрация, явно ни тикат към президентско управление с мотива за силната ръка, бързите решения и ефективно управление, което в последствие ще премине в диктатура по путински. Сценария е на руските служби.

7

Анонимен

преди 2 години

От цялата патаклама, само ГЕРБ печели, за голяма жалост!

6

Анонимен

преди 2 години

Политиката е - Да постигаш своето във вреда на надупените правителства на България. По заръка от САЩ ние спряхме южен поток а сега американците купуват от Русия метали и нефт за повече пари отколкото целия ЕС взет заедно за 11,5 милиарда от началото на годината. ЕТО ТОВА Е ПОЛИТИКАТА .Да го набиеш на България ;) От южен поток губим 400 милиона и плащаме рекет на Ердоган . А американците си въртят бизнеса с Русия щото няма кой да устоява националния интерес ;) Ей тва е политиката.

5

Политик

преди 2 години

И любовта е сложно нещо, като политиката.

4

Анонимен

преди 2 години

Вероятно политиката е сложно нещо, вероятно за това депутатите се занимават с клюки, интриги, задкулисие, лицемерие.А политиката може да почака, когато уредят порциите от баницата.

3

До До Анонимен

преди 2 години

Оня, дето прилича на подстригано агне, каза на една нещо то сорта "тук не сме актьори, вие очевидно не приличате на Джулия Робъртс". И някакви други простотиики, които са страшно забавни, ако си на 15 и с пъпки по лицето. Типичният кенефен и евтин хумор от шоуто. Не е зле хората да гледат парламентарен контрол от време на време да видят какво са вкарали там.

2

Анонимен

преди 2 години

Не е никак сложно, просто не е за прости хора които трябва да излъчат по-умен от тях за премиер.

1

чалгар

преди 2 години

ще спечелят гумена лодка с лодкар бойкикиев кавалите от дий бъ