17

Меки китки

преди 2 години

Не им стиска да опитат държавна принуда, както направи откровеният агент на големите финансови спекуланти Макрон във Франция. И не само са ***, ами и още живеят в 20 век. Нямам нужда нито от кино, нито от театър, а телевизора го изхвърлих преди 8 години. Всичко, което търся, го намирам в интернет - безплатно или платено, както дойде. Толкова сме пропаднали, че и бюрократите ни трето качество с измишльотините си.

16

SarsCov2

преди 2 години

Който бизнес въведе подобно нещо ще го фалираме, стоим си вкъщи, филми и пуканки безплатни, а не 20,30, 50 лв

15

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми аз съм ваксиниран и с двете дози. Имам и ваксинационен сертификат. Сега и трета доза ще си бия. Да му мислят неваксинираните. Те остават извън цивилизацията. Скоро и хляб няма да могат да си купят.

14

НЕ ХОДИТЕ?

преди 2 години

Не ходите на кино и на театър, затова не ви интересува? Утре ще дойдат и за вас. Не трябва да го допускаме. България до сега оцеля заради ниския процент ваксинирани и защото не спазваме мерките. Резултатът - естествен имунитет, който е по-силен от изкуствения. Тези, които стоят и гледат. УТРЕ Е ВАШИЯТ РЕД!

13

Анонимен

преди 2 години

какво е кино

12

Българка

преди 2 години

Пореден тъпизъм. При положение, че вече ваксинирани с 2 дози се разболяват и го карат на крак, е много умно само тях да пуснеш. Може би е част от експеримента как ще мутира вирусчето??

11

Анонимен 22

преди 2 години

Щом мислят, че с 15-20 процента ваксинирани ще оцелеят, значи пожелавам им късмет. Отиде си и театъра.

10

Ro

преди 2 години

Сега е моментът, ако сме хора на място, да спрем да ходим на кино и театър, и къде ли не. Ай да видим какво ще правят тогава. Ама едва ли ще се случи... И то не заради спора трябва ли да се ваксинираме, а заради супер наглия начин, по който го правят - "то не е задължително, ама ако не се ваксинирате, не може да ходите никъде."

9

Анонимен

преди 2 години

Не, няма да ходим. Тъпкано ще им го върнем, колкото и грозно да звучи!

8

ЛУДИ!

преди 2 години

Подкрепи българската култура, стани опитно животно! ТИЯ ХОРА СА ЛУДИ! Всички на улицата!

7

ИСТИНА

преди 2 години

ТО ПО ГОЛЯМ ТЕАТЪР И ЦИРК И КИНО НЯМА В БЪЛГАРИЯ

6

Елемаг

преди 2 години

Просто е ,над 10 години заради Торентите не ходя на кино.Плазмите са по-големи и домашното кино отдавна е на дневен ред!!!Така,че киното и театъра и сега са зле,ако искат да затворят завинаги,моля,заповядайте.

5

Анонимен

преди 2 години

То щото преди коронавирусната пандемия театрите все препълнени стояха ... За билети се чакаше като вноска за Жигула ..... А някакви ограничения за посещаване на Библиотеката ? Или то библиотеки вече отдавна няма.

4

ACDC

преди 2 години

Ще ходим! Ние от дума не разбираме!

3

Библията казва:

преди 2 години

"Никой няма да може да купува и продава ако няма белега на звяра." Усещам как това ще се сбъдне.

2

123

преди 2 години

Антихриста подчини целия свят. Света се командва от едно място. Медии и политици са под контрола на Антихриста.

1

Анонимен

преди 2 години

Айде и театъра загина.