386

Шоуто на Слави

преди 2 години

Шоуто на Слави преди беше само по една телевизия,вече е по всички

385

Анонимен

преди 2 години

Слави, Радев, Манолова, Бойкикев - всички станахте изпълнители в кукления театър на Москва - един по един ви подредиха да марширувате зад защитника на руското знаме над Крим. Добре сте се подредили, добре марширувате, ще има и лакомство - сладолед с аромат на партенка.

384

Анонимен

преди 2 години

Славчо, и да си земеш сбогом с политиката. Повече няма да я доближиш даже.

383

анонимен

преди 2 години

Горивата минаха 2.30.Ко праим?

382

Анонимен

преди 2 години

До АнонименБай Тошооооо, без тебе лошо!

381

Аз

преди 2 години

До "Слави действа усилено в полза на Радев." ------ Не бих казал. Слави катастрофира и в опита си да съкрати щетите се хвана като удавник за крака на Радев. А колкото до Радев: Слави да му е поддръжник в момента по-скоро му носи отрицателни последици.

380

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКакви "духовни цели", трябва да има стимул , а не рекет над малките и средни български фирми , да привлечете и инвестиции с добре заплатени работни места и да не замърсяват природата, да създадете собствени стоки , износ, а не да изнасяте суровини, да ограничите вноса на стоки, които могат да се произвеждат и в България и така да увеличите работните места, добри заплати, добри условия на живот и труд, а не стрес и мачкане,мизерни заплати, трябва и безплатно професионално обучение

379

Анонимен

преди 2 години

След Бай Тошо сичко е леш!

378

Анонимен

преди 2 години

И ВСЕ МЮСЮЛМАНИ И ПРОВИНЦИАЛНИ АНОНИМНИЦИ СЕ"ИЗКАЗВАТ",ВМЕСТО ДА ПОЛОЖАТ УСИЛИЯ ДА СЕ ИНТЕГРИРАТ И ЗАЖИВЕЯТ С ДУХОВНИ ДОБРОДЕТЕЛИ!!!СКОРО НЯМА ДА ИМА НА ЧИЙ ГРЪБ ДА ЛЕЖИТЕ И ДА БЪЛВАТЕ ЗЛОБА,ОБИДИ,ЦИНИЗМИ,ВУЛГАРИЗМИ и т.н.ОТПАДЪЦИ,ВРЕДНИ ЕДИНСТВЕНО И САМО ЗА САМИТЕ ВАС!И СЕ ОБРАЗОВАЙТЕ ПО-ДОБРЕ,ЧЕ ЛИПСАТА ОТ ПРОФЕСИОНАЛНИ КАДРИ СЕ УВЕЛИЧИ КАТАСТРОФАЛНО!КОЛКОТО И ДА ВИ ПЛАЩАТ ЗА ТОВА УМОПОМРАЧЕНИТЕ ВИ СПОНСОРИ,УСПЕХ НЕ МОЖЕТЕ ДА ИМАТЕ В ГРОЗНИТЕ СИ И ПЪКЛЕНИ ДЕЛА!"ДА ЖИВЕЕ ПРАВОСЛАВНА БЪЛГАРИЯ!"

377

Аз

преди 2 години

Абе какво обяснява? Аз ли издигнах кандидатура на Петър Илиев? Другите партии ли го направиха? Първо да обясни защо изобщо постави във фокуса на общественото мнение този социопат. Той успя за 30 минути напълно да съботира (и слава Богу) цялата система на СТ. Кой му е виновен за безумните избори, които прави? Партиите, суеренът? Кой? Като братя близнаци са с ББ. Все другите са им виновни...

376

Късо съединение

преди 2 години

Не му разбирам шизоидната мисъл - оттеглишме го, щото щеха да ни подкрепят, за да ни развалят ИМИДЖА...

375

Ши*бани чалгари

преди 2 години

Гнусната ченгесарска с**** е създала и Смрадев и Осрашков, и Чалгопитека и Доган. Мръсни долни и гнусни чалгари ше трябва калашник за да мирясате, заедно с вожда ви клепоухия села ин, властелин на *** на женски дупки, пудел на Деса ***.

374

11.08.1995г

преди 2 години

Дата която не трябва да забравяме! Но днешните смешници дори не се сетиха за нея!! Пари власт и надмощие!! Изгоряха Български войници, вие чест и достойнство нямате ли бе управляващи капка съчувствие или капка сълза пари пари пари и къде ще ги носите бе управляващите!!!!!!!

373

Анонимен

преди 2 години

Айде, стига, бе! Самите ИТН и Слави се държаха като пациенти на ллуудниица, сега другите са им виновни. От самото начало си знаехте, че политиката е ммръъъснаа игра, а сега се държите като ощипани госпожици. Айде дръжте се като мъже, а не като тригодишни момиченца.

372

реалист

преди 2 години

Ти и твоето шоу одавна сте лудница. Това посяхте, това ще жънете. Нещо да кажеш за "Хамъра" дето си продаде с СМС-и и след това ловеца дето го спечели си биеше глвата с него?

371

Анонимен

преди 2 години

"Няма такава държава" е любимият слоган на Москва. Те отдавна искат да няма такава държава а да е само една територия и на тази територия да се разпростира руската губерния. Това е скритото послание на славчовия проект.

370

Истината

преди 2 години

Станиславе, бездарните ти самозванци разочароваха всички гласували за теб. Ти се скри като мишка, и постваш само монолози. Така ли щеше да управляваш България!Страхливецо жалък.

369

Анонимен

преди 2 години

Слави , не може да не подкрепите някоя друга партия, или да не дадете някой пост, може би не харесвате БСП , но само те бяха коректни към вас и постъпиха честно и за добро ви казаха да махнете оня масон от Карибите, защото това щеше да е провал за самите вас и вашата партия ИТН! Без подкрепа от други партии, ще ви изхвърлят, много - винаги е повече от едно!

368

До Eli

преди 2 години

Ами мило, да си застанат без задкулисия и ГЕРБ, и Нинова и сараите, и ония изправените и патриотите и да си направят заедно правителство, ама право в очи, да не се крият, защото те всички са олицетворение на статуквото и са от безкрай време наредени на политическата баница. Игрите си ги играят заедно, опозицията - театър е за първосигналните избиратели. Слави не се полакоми за баница на всяка цена, затова сега идеята фикс е рейтинговите му убийство. Може и да се наиграят обаче.

367

Гадняр

преди 2 години

Вече узряхме, че с избори нищо няма да се промени. Остава по-евтиния вариант - въже провесено през всеки по-здрави клон. Когато мутрите се поизтрепят, пак може да отидем до урните