446

Зозо

преди 2 години

Да добавя: Славуц ще подкрепи Рундю на президентските, защото прилича на куклата от предаването Ку-ку. Пък Рундю си е руска кукла де :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

445

Анонимен

преди 2 години

Слави живееше и живее в лудницата на собствената си измислена телевизия и шоу.....................Сега погледна в реалността.................Това, което му се струва за лудница, е реалността. Той продължава да живее в лудницата си. Ще погледне навън, ще каже, че не му харесва реалността и ще затвори вратата през фейсбука.

444

Анонимен

преди 2 години

Ти с тошко африкански, мистър кастинг 2018 и оня с нервното разстройство кабинет ли ще правиш.? Може да има такъв народ ама да не станееее няма такава партия вече

443

Анонимен

преди 2 години

Слави играеше в студентско предаване "Ку-ку"............Забрави ли, Славчо, че сами се наричахте "кукувците"................................Имаха девиз: Да изкукаме заедно!.................Много шизофрении направиха кукувците..................... Пръснаха се като заразна болест, от която България още не може да се излекува 32 години......................... Вълната на кукувците от "Ку-ку" ще заглъхне с тяхата смърт.

442

Анонимен

преди 2 години

Боли ме една вена на крака, какво да правя?

441

Анонимен

преди 2 години

Не искаме, както е казал поетът: "Чалгар да бесней над бащино огнище.".....................Или както е казал друг: Чалгарю, гледай само чалгата, само чалгата. Не по-нагоре.

440

Анонимен

преди 2 години

Всяка стотинка от милионите на Слави е спечелена чрез плюене, обиждане, лъжене, подигравки, унижаване, крадене.....................Върни парите на унижените и оскърбените.

439

Анонимен

преди 2 години

Слави не е ли свидетел на ХрИванов както НМарков пише в аферите: Ако Христо Иванов е забравил, нека изгледа записите от това време и да види с очите си, че на публичните изяви на Борисов той стои от дясната му страна и го гледа с възхищение, любов и преклонение типично по лакейски. С демократична гордост. Донякъде сам директно останалото косвено Слави е бил дълбоко заблуден от Малкия Мук дет си е обръсна тиквата за да покаже в истински ръст че това е пътят за борбата с въшки, бълхи и кърлеж

438

ББ

преди 2 години

До Анонименда ама според...гадателите...Народа ни ще излезе и ще им разкаже играта този пйът...над 50%...става въпрос за оцеляването на Народа ни...умеем да оцеляваме...всички ни предадоха...Президентска Република!!!не вярвам на ен.ча.и политици!!!

437

Анонимен

преди 2 години

Избирателната активност на следващите избори ке е под 30 %

436

Анонимен

преди 2 години

Отровната не че има неотровни мамби, айде Гербашката Тикво Бустанска най свирепо отровната черна,дълга и гадна змия Мамба е чалгоиден,маркучесто връткав и беззъб шнорхелен био маркучник което си слага кастанетите за пред талафисъро иначе е висляк от всякъде и коа е със кастанети вика със,а без зъби ъъъ,и затова са го помислили че след мозъчен удар са изтрити всички букви от азбуката с изключение на малката печакна буква ъ.А какъв *** беше когато небеше щастлив чалгераст.хората клатят глави

435

асо

преди 2 години

С шейсетина депутата какво ще направите? Освен да вдигате врява, друго няма какво!

434

Аз,съм Българче...

преди 2 години

вчера вече...итн се изплю в лицето на Народа ни,каза ви...дреме ни дали ще оцелеете,започнаха да вадят и те...клюкини и да мятат..л.йн.а...горките...носители на "новото"...като бойко същите...и по-добре...довиждане...бедни духом!!!Избори!!!

433

Анонимен

преди 2 години

Тази снимка е от март-април. дайте му сегашната снимка и ако е много зле сложете звездичка за хора на 18 години, да ни се побъркат децата че тръгвайки по неговия път че след време и те ще изглеждат толкотупо, толконеадекватно, толкобезполово и толконикакаво

432

Анонимен

преди 2 години

Сега и Радев ще го глътне и изплюе!

431

УхКазусът е Боиполов

преди 2 години

Хъшът за себе си ли говори че е шизофреняк или за Слави Трифонов че е шизофренячка. Така се получава когато двуличниците с раздвоената самоличност се разполовяват на една женска и една неженска личност.

430

жалък опит

преди 2 години

Стратегия та му е ясна - иска да озлоби електората срещу другите партии да събуди симпатии за себе си. Хич не му се получава

429

Анонимен

преди 2 години

Славчо,намразиха те партиите,ще те намразят и хората! Върни се в чалгата и шоуто си! Почни отначало!

428

Анонимен

преди 2 години

хаха колко е жалък

427

Ирония

преди 2 години

Слави Трифонов трябваше да бъде съден и забранен от Конституцията за всичките му действия за затъпяването и опростачването на нацията от 25 години насам. Днес той унижи и държавните институции. Историята да го съди. Ако има някакво достойнство да закрие партията и да се извини публично на целия народ.