26

Анонимен

преди 2 години

Исках да написа Слави получава факс от Космоса. Говори си с рептилите от неговото царство на една друга платена. Тотално куку. 30 години в ефир не прощават на психиката. Подиграваше се 30 годии на кой ли не. Сега стана за смях.

25

ДС

преди 2 години

Лудувахте преди 30+ г.Сега ПАСУВАТЕ и псувате лудуването!

24

Анонимен

преди 2 години

Да направят мажоритарни избори. Макар че който и да ги спечели ще му е много трудно.

23

Анонимен

преди 2 години

щом с тва не се справяш славчо не ставаш за тая работа, умния и начетен щеше да направи от мравката слон, от пилето мляко, но щеше да постигне това което желае, ти обаче, нямаш нито волята, но разума, но можеш да пишеш романи във фейсбук

22

Анонимен

преди 2 години

От герб и дпс не искаме подкрепа, а от другите искаме за каквото ние си решим, без да ни пука, какво мислят те, пък ако не щат - те ще са виновни!*** сър!

21

Анонимен

преди 2 години

"Слави Трифонов: Това е някаква шизофрения. Имам чувството, че живеем в лудница18÷"Остро се изказа *** маркуч следват аплаузи от Лудницата

20

СЛАВИ Е ОЛИГАРХ...!!

преди 2 години

МИЛИОНЕР В ОФШОРНА ЗОНА..... 20 ДУШИ ОХРАНА... СВЪРЗАН С ВИС (НА ДС/БКП)..

19

В.Узунов

преди 2 години

Като не избирате ДПС избирайте си такива мошеници

18

Анонимен

преди 2 години

АМА ТИ НАИСТИНА СИ ВЯРВАШ

17

Анонимен

преди 2 години

Шизофрения е да си мисли Слави, че ДПС и ГЕРБ ще му гласуват кабинета. :D Тотална шизофрения. Дори бих казал това е циклофрения. За това са и тези бодигардове на Тришджипко Бибитко. Чува гласове. Получава факт от Космоса. Извънземни му говорят, че е рептил. :D Пази Боже, сляпо да прогледне!!! Пу пу да не дава Господ!

16

Анонимен

преди 2 години

Значи заменихме джипката с диванче. Нали Пацо Шнорхела подаде оставка по лични причини? Ти чий го дириш с тоя помия?Никой не управлява, плана за възстановяване няма кой да го внесе.....сЛАВИ, долен учиндолецо оттече в канала!

15

Курило няма места

преди 2 години

Така е, Слави. Шизофреникът си ти, но здравната ни система не работи, както знаем. Иначе да си прибран по надлежният ред. Уви.

14

Slayter

преди 2 години

Често казано се разочаровах от Слави, падението му е пълно..

13

Надблюдател

преди 2 години

СлаФчооо, пак се правиш на улаф! Всички разбрахме, че играеш по сценария на Фигуранта Радев ,да саботирате всички институции, да сринете държавата , и накрая да ни се направи на "месия" от азиатски тип, и да ни "спасява"/от кризите които сам е сътворил/! Затова и червената пропаганда те набутаха в Парламента, за да си изиграеш евтиното порно, и да злепоставиш институцията! Не може да ти се отрече, добре се справи!

12

Анонимен

преди 2 години

Патологично нагъл масон. И този лепи етикети кой бил морален, кой бил предател. Все бях виждал наглост, но такава не съм очаквал.

11

# ИЗРИТАЙ РАДЕВ..!!

преди 2 години

СПАСЯВАЙ СЕ, БЪЛГАРИНО..!......... ИСКАТ ТИ ЗЕМЯТА И ЖИВОТА......

10

Додо

преди 2 години

Слави се изчерпа и залезе като политик още преди да е изгрял. Факт!

9

да, бе

преди 2 години

сетила се Мара да се побара.

8

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Тоя с цялата си...измислена партия е за...отсвирване.Такова...медийно фнимание му дойде много и в тази...горещина,резултата е налице.

7

Анонимен

преди 2 години

ало, дълъг сливчо!!! а когато подиграваше, осмиваше и плюеше по другите партии от скапаната ти кабеларка и тъппото ти предаване - беше голям кеф, нали?! сега ти си на тяхното място и да видиш как е!!! а относно лудницата, лично ти я направи такава! ако си беше изиграл картите мъжки и с достойнство, още на предишния парламент щяхме да имаме работещо правителство!