142

Съвет

преди 2 години

Рупчева, първо се научи , че трябва да ползваш фамилията си, която е Рупчева ! Не се срамувай от селския си произход и също такова поведение! А политиката е отчайващо далече от теб и дружките ти ,именуващи се ИТН ( има такива недоразумения ) !

141

999

преди 2 години

Ива остава поради това, че при третия мандат на БСП Ще БЪДЕ ИЗБРАНО РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО. БСП+ ИТН+ ***+ ЗЛАТЕН ПРЪСТ ОТ ДПС= 121. ЧЕСТИТО НА ИЗБРАНИТЕ. ЦК НА БКП.

140

Койчо

преди 2 години

За да си политик в България трябва да си *** и нагъл като боко тиквата.Алеко го е обресувал най добре нашия политик който не е мръднал от повече 100 години

139

Анонимен

преди 2 години

Малиииии, значи служебното остава. На чекмеджан му е спукан гьона. Давайте пуканки.

138

До ганди

преди 2 години

Разградска ,колега Кърджалийска,Разградса ,все един дол дренки

137

може може

преди 2 години

До иве, може и не само главата нали?

136

иве

преди 2 години

няма ли и ти да се обръснеш в знак на протест????

135

Да

преди 2 години

Ивет, добро утро. Тва да не е да въртиш *** на ДПС то докато ти изгладят гласните струни че не може да казваш Р.

134

Анонимен

преди 2 години

До америка1332002 Че Каскета е на 51 г. и чак сега започва свободна доктурантура в Правно-историческия факултет ПИФ на ЮЗУ - Благоевград . Понеже деканът на факултета му е научен ръководител, асистентите ще му напишат доктората, НС на ПИФ ще гласува с да и хоп длед 2-3 г. Каскета ще стане доцент, с може и професор да стане в *** към МВР. Интересно как БиБи не е станал досега прУфесУр и хонорован преподавател в Симеоново.

133

Петко

преди 2 години

Стиган бе ,не може да бъде.Вие от лъжи ,помия, мераци за власт и алчност за пари така си замъглихте главите,че решихте колко сладо е да управляваш-щрак и 10 000 лв.на някои и повече.Хайде еее работете, без хленч,трябва да си изкарате надницата

132

Анонимен

преди 2 години

Кажи ...Рачо реже риба!

131

Анонимен

преди 2 години

Тая като за начало да се научи да казва буквата Р правилно, пък после да се прави на дървен философ.

130

Анонимен

преди 2 години

Митева вчера си мислише, че просто ей така ще изтрие първа точка от дневния ред. :D Хората не са юристи и осъзнаха какво трябва да се направи да се завърши процедурата поради издаден указ на Президента. Митева смятала с едно писмо да го уведоми. Хахахахаха много е зле. Язък да дипломата.

129

Анонимен

преди 2 години

Тогава защо не седнеш с протестните партии и не направите управлениеКато пицата ли да си поделят фурната.Тия ги е страх от шефовете си,не им е платено за зрители а Слави това им дава само.

128

ПФУУУ

преди 2 години

Попаднах на документ на КГБ-ДС как са подбирали такива Арийки до 5-то коляно чекисти,с кой да се заплождат.Виждаме резултата от Арийския експеримент.На две магарета сламата не могат да разделят язък ,че ги пращаха да учат по чужбина със стипендии от БСП-ДС!

127

митко

преди 2 години

Гласувайте за оставане на служебното правителство с третият мандат.Цяла България ще ви подкрепи.

126

Анонимен

преди 2 години

Симпатична си Ива - не си за тази партия.

125

Анонимен

преди 2 години

Така изглежда. Политиката е сложна игра и би трябвало да се играе от опитни играчи, а не аматьори като итн.

124

Анонимен

преди 2 години

Бойкича е обявил национален траур, че схемата с правителство на чалгаря се разсъхна. Бойко Рашков се е заканил, че ако останат още няколко месеца ще зачешат и кметовете-герберасти, а там какви гомна ще излязат, майко мила

123

Анонимен

преди 2 години

Каката разбра, че дългучът цоца от Дебелян, а тях ги използват. И сега пак се кълне по фейса, че нямал нищо общо с ГЕРБ и ДПС. Тогава защо не седнеш с протестните партии и не направите управление. Хората са готови. Обаче Делянчо не дава