10

Анонимен

преди 2 години

казвайте чаос на трошките. колите ще ги направят непритежаем лукс като едно време. има да ги гледаме като ни пускат за малко навън и да им завиждаме. концлагери батенца. уж да ни пазят климатчето и от заразата. че и на тъмно и студено ще ни държат. голяма част от нас доброволно ще взимат приспиващата инжекция.

9

Просто е

преди 2 години

С годините хората стават все по-глупави. Или по-глупавите стават все повече...

8

Да се разберем:

преди 2 години

Бихте ли предали на богатите нацистки елитарни лайненца, че за разлика от тях аз им давам избор: той е много ***!Не ме интересува ако олицетворяваш кралските династии на цяла Европа Симеоне или приемаш върховенството на закона и че той важи както за просяка така и за теб, отказвате се от дискриминацията под всякакви форми от труд до религия и прекратяваш нацистките практики заложени тук или саморазправата с вас ще бъде позволена!

7

фигурант

преди 2 години

дамаджане рашкоф, хващай маркуча на боко и отивай да гасиш!

6

зелен чорап

преди 2 години

абе къде е дамаджан прашков?пожарите са приоритет на МВР а той се крие!сигурно е в мазата на ГЕШЕВ да смуче от от дамаджаната му или се е загубил в някоя от тоалетните си

5

Анонимен

преди 2 години

А аз се чувствам виновен, че колата ми е само Евро 3

4

Анонимен

преди 2 години

Според мен се палят умишлено да вкарат следващата стъпка зеления фашизъм.

3

Анонимен

преди 2 години

Пожари винаги е имало и ще ги има и за в бъдеще, дори и след като човека изчезне от лицето на земята пак ще ги има. Просто с годините журналистичестите раздувки и празнословие достигат все по-високи (или низки според гледната точка) нива.

2

Анонимен

преди 2 години

Всички пожари са умишлени, това е най-лошото.

1

Illiana

преди 2 години

Господ да пази България и българите, дори и тези неразумните....