104

Уфи

преди 2 години

Уф, този е много антипатичен

103

Анонимен

преди 2 години

Такъв цирк, такъв хаос и такъв фарс, не сме виждали от 30г. насам. Страх ме е да си представя какво щеше да ни се случи ако тези първолаци бяха взели истинската власт, тоест в ръцете им да бяха министерства и ведомства...!

102

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен..."Употребиха и това момче.До тук с кариерата му"....Моите уважения,но аз си мисля,че като ВСЕКИ ПРОВАЛЕН КЛОУН,използван от "политиканите",него го чака "светло бъдеще"..Я некоя тлъста държавна службица,я посланик некъде,я...кой знае?.А ако го мернем в ПЪРВИТЕ РЕДИЦИ на "списъчния състав на итн" за евентуални следващи избори,това ще е най-малката "благодарност",която въпросния ще получи за ..ПРОВАЛЕНАТА СИ РОЛЯ....."МИЛИ РОДНИ КАРТИНКИ"..

101

Анонимен

преди 2 години

Употребиха и това момче. До тук с кариерата му.

100

Анонимен

преди 2 години

Този ако беше мъж нямаше да си "отегли" кандитурата.Той ли ще е премиер или шоумена?Не може един шоумен да ти казва какво да правиш.Има работа за вършене в тази държава, ти ми играят на кой е по-по-най.Дечковци.

99

плажен комплект

преди 2 години

на тоя му бизнеса в OLX му отплава без шнорхел .

98

Обективно до 113

преди 2 години

Е ми не я изпращат, ЩОТО ОТЛИЧНО ЗНАЯТ КАКВА Е ИСТИНАТА - УЛУЧЕН Е ОТ СРЪБСКА РАКЕТА ВЪВ ВЪЗДУХА И СЕ Е РАЗПРЪСНАЛ НА КИЛОМЕТРИ САМОЛЕТЪТ.

97

НАРОДЪТ

преди 2 години

ДО 31 АВГУСТ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИКЛЮЧИ С ТОВА ПОРЕДНО ИЗЛАГАНЕ НА 46 НС, ЗА ДА МОЖЕ ДА ИМА ИЗБОРИ 2 В ЕДНО ЕСЕНТА. ПОВЕЧЕ ПАРИ НЕ ДАВАМЕ ЗА *** МИ ДОДИ МИ!!!

96

Малко за политика

преди 2 години

Не бързайте. До четвъртък Пламен Николов може да направи и други "волеизявления".

95

Анонимен

преди 2 години

Всички партии умират за да управляват.. ИТН 2 пъти можеше да направи някаква гнусна коалиция, но доказаха, че за тях властта не е самоцел. Особено ако предценят, че ще трябва да обслужват чужди интереси.. Вероятно медийте и олигарсите ще я унищожат тази партия, но достойнството никога!

94

Анонимен

преди 2 години

Няма не искам, няма недей! Трябва да изпие до край горчивата чаша! Шнорхела ще е първият предложен министър председател, който абдикира преди да бъде гласуван!

93

Шнорхел под вода

преди 2 години

Шнорхела е пуснал обяснение какви били тези "лични причини". Направо се чудя дали да се смея или да плача. Аз мислех че жена му го е напуснала или детето му се е разболяло, а то какво се оказа.

92

Съпбщение отГъзпром

преди 2 години

на Аукцион са пуснали двата шнорхела чрез които "Дишай-Недишай" МалкияМук и ДългияМусър са имали ковалентна (ич незнам ко туй нящу е) затова чрез двувалентната органично-отвореста пуш-пулна връзка "уставгъси-гъсфуста" двете биоинжинерингапод удиалто са се окислородявали и де матан/бутанализирали. Край на съобщението. От ръководството на Газов Хъб Яжчикчирикстан до УченВалеи- Плевелски окръг

91

Анонимен

преди 2 години

Много силно радва факта, че от както сме в изборна яхния никой не се е чуло да се зъби на Борето оставайки калашниците да висят по сторборите, че как бе тръгнало от президенството дронова въздушна подкрепа му изпратиха а то, борето, ги нарече предатели и с Ваньо, ама не оня Ваньо, Ваньо Алото, друг един Ваньо нахлуха в президенствот да питат президента кой кога къде защо и колко

90

Анонимен

преди 2 години

Този Пламен вече и шнорхели няма да може да продава. Дано е взел пари, че иначе незнам, по-смешен премиер не е имало. Малка утеха е, че българия е минала и през по-смешни управници, че дори си имаме двама селски царе - Ивайло и ББ досега. Но този кандидат показва тоталното разложение на обществото. Има животоспасяваща нужда от здрава ръка. И дано тази ръка да бъде разумна и балансирана, защото в момента има идеална почва за появата й.

89

payak

преди 2 години

Аз искам да попитам Ивчето-председателката не е ли била някога секретарка в ДПС? Ама и тя доктор май! Я да се провери и нейната доктарантура! Че може да не е баш тъй станала доктор. Нещо всичките много съмнителни станаха.

88

Анонимен

преди 2 години

Докъто медиите създават мнението на безмозъчната дроп, България няма да се оправи... Сега същите ТЕ се надпреварват да плюят по ИТН.. Явно искат да я унищожат тази партия и вероятно ще успеят.. Жалко за България!

87

Мии

преди 2 години

Сега Пацо лично ще провери останали ли са Черни Дупки в Космоса или той е Единствената такава!!!

86

999 до 105

преди 2 години

Не, няма да го мъчат, само ще гласуват отказа му, но СЛЕД ОБАСНЕНИЯТА МУ НЕФЕЛНИ.

85

О хо хо

преди 2 години

НЯМА НЕ ИСКАМ, НЯМА НЕДЕЙ! ТОВА ДА НЕ ВИ Е ДА СИ РАЗИГРАВАТЕ КОНЯ НА МЕГДАНА?!? ДО 16Ч. ИСКАЛ.СЛЕД 16Ч. НЯМАЛ ЖЕЛАНИЕ, ЩОТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА ЛОШИ! СЕЛСКО ПРОВИНЦИАЛНО ШОУ С РУСКИ ХУДОЖЕСТВЕНИ ЕЛЕМЕНТИ, НО С ПРЕТЕНЦИИ ЗА ХОЛИВУД.