27

Анонимен

преди 2 години

Може да е демонстративно, китайци да са тествали Шор на някой квантов компютър. :]

26

::))))

преди 2 години

Удрят на камък, но не е заради превОда.

25

Анонимен

преди 2 години

Лошо преведена статия.

24

Анонимен

преди 2 години

Само че откраднатите милиони са блокирани сега и не могат да ги ползват. А дори и да не бяха, в един момент, ако искаха да ги обърнат в кеш, трябва да минат през KYC exchange и веднага ще лъснат. И не само ще ги накарат да ги върнат всички (вече са започнали), ами и май дори са разбрали кои са и ще им се стъжни.

23

До 24

преди 2 години

Валутата е открадната във стоени и само част от нея е възстановена в сряда. Айде четете и мислете малко. Каквато е статията, такъв е и коментарът ти.

22

Анонимен

преди 2 години

Жетони .

21

Анонимен

преди 2 години

Край на мита за 9-те живота на котката.

20

Карабинера

преди 2 години

Валутата вече е върната,новината ви е от преди 2-3 дена.Стегнете се малко бе джурналя! Вземете да напишете как така е върнато откраднатото.Има съмнения че са намесени държавните слъжби на водеща държава.Пуснете и малко мръвка в новините,сложете и малко солчица и от лютото пиперче,та да има желание човек да понаучи нещо.Стига с тия постни манджи вече.Излагате се.

19

Баш хакера

преди 2 години

Бог дал, бог взел.... Както казва колегата по долу, може да се жалват на Арменския поп, май по ще хване дикиш отколкото с Туитър. Те хакерчетата и те трябва за хляб да имат, завалиите, не денонощно да бодат очите залудо. Ай честито, на печелившите

18

Подкрепям

преди 2 години

имигранта!!! Става номера, но само с вътрешен човек (инсайдър), който има достъп до системата. В противен случай е НЕВЪЗМОЖНО. Енкрипшънът може да бъде декриптиран от топ- хакери, но ще са им нужни поне 100 години. Кейвин Митник, хакерът на 20 век, е обяснил подробно как се разбива и за колко време подобна система.

17

Анонимен

преди 2 години

Ограбените да пробват в офиса на арменския поп.

16

Анонимен

преди 2 години

Аааааа, тц. Ни вярвам.

15

Малко тъп

преди 2 години

Да хакнеш блокчейн е теоретично невъзможно. Да удариш някаква DB с пароли не е проблем. Въпросът е какво търси тая DB в посредника?

14

Анонимен

преди 2 години

Инвестиция за бедняци. Това е дигитална форма на търкане на билетчета.

13

грийнлайм

преди 2 години

Това биткойна кво е ? Зависи от тока дали ще го има ,може да ти го отмъкне дори някой 12 годишен хакер.Некво едно такова като да имаш парцел на Сатурн.С парата е друго най- малкото ти трябва камион за да откраднеш 600 милиона долара.То и тока скача заради постоянната нужда от енергия за блокчейна и майнинга.Биткойна излиза ,че замърсява планетата ако тока се добива от въглеродни горива...

12

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Крадеца реве, че са го окрали... Малко им е!

11

Анонимен

преди 2 години

В средите на криптоманите витае високо ниво на сигурност. С тия 600 млн са изгорели не двама - трима, а поне цял влак отворковци. А и като видях как сърцераздирателно платформата се е обърнала към айдуците през туитър, направо ме изду басси якия смех!!!!

10

US Immigrant

преди 2 години

До Хакера --- Уви, колега, стават тези работи, но САМО с помощта на инсайдър. Иначе - абсурд.

9

Хакера

преди 2 години

Да, да, то така става. Я си признайте, че сте прецакали клиентите си, че нещо сметките ви не излизаха! То така се хаква блокчейн портфейл!

8

Ганчо миньорчето

преди 2 години

Изкопал съм си едни 7-8 биткойнчета още през 2009г. и си ги кътам. Ей на миналата седмица бях милиардер ... ама КУРса им падна че станах милионер за няколко дена ... ей на сега съм пак милиардер ... не мое да са приказва с мене .... нищо че карам 17годишен Голф / мнооого върви / и все още изплащам заема за видеокартите дето ги купих преди 11г. / още 4г. ми останаха / ама съм милиардер .... Силно ме вълнуват такива статии за хакери на крипто ... всичко в нета съм изчел.... милиардерче съм ей....