20

Анонимен

преди 2 години

Ресторантьорите в Сливен ПОДКРЕПЯТ да ги затварят, да ги оставят без работа, а семействата им да са без препитание?!?... УАУ... минахме едно ниво по-горе! Вече САМИ ИСКАМЕ да ни таковат. Добре се справят "управляващите пандемията". Сега сигурно работят по въпроса час по-скоро да ни преведат към още по-високото ниво - да МОЛИМ да ни таковат. Натам въображението е безсилно да се справи със задачата да предвиди какво са ни подготвили.

19

Ямболски цървул

преди 2 години

Да бе! Пропагандата е силна!Все едно аз да искам да се самоубия!

18

Анонимен

преди 2 години

Натегачи.

17

Анонимен

преди 2 години

Ей ресторантьорчетата що не си направите ресторантите и заведенията магазини така никой няма да ви затвори вместо да ревете вечно че ще фалирате.Ай къш вече.

16

Анонимен

преди 2 години

Лъжа! Никой не подкрепя идиотия, освен ***.

15

Анонимен

преди 2 години

Че то там има ли заведения ?

14

В Сливен не са хора

преди 2 години

Достатъчно е да се спомене, че деса мел-инса е от Сливен, съученик неин осигурява жипките за бай чекмеджан суджуккюлчанов, а мъжът й кмет на планинско градче в областта осигурява правилното фъргане на листя в региона. Отделно гледа кравички по тридесет хиляди Евро броя, по евро програми, а ски пистата е по друга схема, но се води на брат му. Така да се каже подкрепят всичко суджушко.

13

Анонимен

преди 2 години

Сами наливат вода в паницата на фашистите

12

Анонимен

преди 2 години

(Мало)умният народ да си плаща от джоба за помощи към ресторантьорите, без те да работят! И да не забравя да си гласува за ГерП!

11

Анонимен

преди 2 години

Нагъл ресторантьор се обявява за мерки. Хубаво байно, но като е така, няма да ревеш и да получаваш държавна хранилка от моите данъци, ок ? Като вярваш, че строгостта на мерките ще помогне, живей с веруюто си самосиндикално, ок? Друго е да си на двойна заплата обаче - от една страна ти плащат под масата да се обявяваш ЗА мерките, от друга страна ще ревеш по-късно, че нямало клиенти. Тъ*анар продажен си ти... Само с неподчинение може да се излезе от нарастващия фашизъм.

10

Анонимен

преди 2 години

На тоя като му гледам колко му е убито и празно заведенето дали е отворен или затворен все тая, но, ако е затворен ще иска пари от данъкоплатците.

9

Ямболия

преди 2 години

Това е разумно решение от страна на комшиите ни.

8

Анонимен

преди 2 години

Подкрепят мерките, тогава защо не си затворил?

7

Баче кике

преди 2 години

Направете всичко 50 на 50 - каквото има за ваксаджии, такова и за НЕваксаджии и готово - болници, кина, ресторанти и тн. Пък там да проверяват ваксаните, дали са с дилдо отзад, 5 маски една връз друга, презерватив, кастрирани, наведени при проверка и изпълнителни и няма да има такова напрежение между левия бряг (ваксаните) и нормалните хорица

6

Анонимен

преди 2 години

До до 1Човека си е взел жена, а не слугиня като вас.

5

до 1

преди 2 години

АМи като си си взел нескопосана жена дето не може 1 нещо да направи за готвене ще ходиш по ресторанти само, че по изказа ти съдя, че ресторант викаш на някой долна кръчма със жива музика от другия етнос !

4

ами, да ...

преди 2 години

... ние нямаме необходимост от заведения, капанчета или нещо подобно, а от сигурност, поради което настояваме да се закриват заведения.

3

Анонимен

преди 2 години

Обикновено тези, които не са засегнати подкрепят мерки, мислейки си, че тиранията никога няма дастигне до тях. Няма такива филми рано или късно ще стигнат и до тези групи.

2

Анонимен

преди 2 години

От заглавието рабирам, че ресторантьорите подкрепят затварянето им. Да не тези не им се плаща за да подкрепят.

1

Към Сливенския балък

преди 2 години

Като подкрепяш, затваряй си шкембеджийницата (и не чакай подаяния от псевдодържавата) ,завий се с 2 юргана у вас и остави нормалните хора да си ходят в НОРМАЛНИ ресторанти.Мерси