32

Коприва

преди 2 години

Solar Power, да впрегнеш имунната си система да работи само и единствено срещу един вирус, при положение, че има и грипни вируси, вируси от типа на херпеса, бактери, папилома вируси и пр. не е особено разумно. Особено ако собствените ти клетки започнат да произвеждат на поразия шипчестия протеин и трябва и те да бъдат отстранени! Мислете, бе хора. Ако ви се вижда точно тоя вирус най-страшен, ваксинирайте се, ама не е.

31

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Как лесно ! Стига малко да си напрегнеш клетките. Ваксината учи организма ти как и какви антитела да образува срещу вируса тоест когато си ваксиниран и се заразиш твоя организъм веднага прави антитела и реално спира тежко протичане защото антителата избиват вируса и той не може да се размножи в други части. Неваксинирания когато се зарази ... първите няколко дни организма му пробва разни неща докато "умери" какво да прави точно , НО може да е късно. Простичко е , вакс. така работят

30

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече антиваксъри, толкова по-малко антиваксъри

29

Анонимен

преди 2 години

Пък в антиваксърска България намалява. Българите са умен и разумен народ, известен с това че са най-богатите в Европа.

28

Хюго Бос

преди 2 години

Хахахапо- добре да стоиш неваксинирани отколкото ваксиниран с китайски ***. За хвалба ли е? В ЕС тази ваксина не се признава.

27

Анонимен

преди 2 години

Дойде моментът в който антиваксърите започват да измират.

26

Мъжкар

преди 2 години

Четох че много от ваксинираните ставали обратни.Защо не пишете за това, продажници.

25

Анонимен

преди 2 години

чистката продължава !

24

вижте ги

преди 2 години

...тези на снимката.

23

Анонимен

преди 2 години

страх ги е да не ги объркат с българите, затова се ваксинират.

22

Анонимен

преди 2 години

Влизаш в магазина да си пазаруваш храна по твой избор, но ти тикат под носа една табличка с някакъв експериментален продукт. Казват ти, че не е задължително да го изядеш, но ако не го направиш няма да можеш повече да влизаш в този и останалите магазини. За да е картинката пълна те карат да подпишеш информирано съгласие, че ако нещо ти стане след като го изядеш - сам си носиш отговорността (защото нали...не е задължителен), а производителя и дистрибутора са освободени от отговорност.Найс, а?

21

до Пътешественик

преди 2 години

Какво ви слагат в тези ваксини бе момче?

20

Анонимен

преди 2 години

толкова сме подивели в простотията си, че и македонците се плашат.

19

Анонимен

преди 2 години

"Противоречия няма, просто малкото ви мозък не може да разбере за какво става дума. Иначе всички много знаете и сте компетентни по всички въпроси."---------------------------------Продължаваш да се правиш на луд, жалка картинка.

18

Анонимен

преди 2 години

Докторе ,кви мерки ,ела на слънчев бряг да видиш ромове и румънци кви мерки спазват )50% от хотелите са мръсни и не спазват никакви мерки ,лошото е че институциите ги знаят и си затварят очите )

17

Македонската ваксина

преди 2 години

е от ДНК от кокал на цар Македон.

16

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са за слабите!

15

Анонимен

преди 2 години

A при българите е 14% :D

14

до 13

преди 2 години

Противоречия няма, просто малкото ви мозък не може да разбере за какво става дума. Иначе всички много знаете и сте компетентни по всички въпроси. Не се сещам тема по която тук да не се изсипят една тумба "специалисти".

13

Анонимен

преди 2 години

"Също така не е истина и какъв е процента на "специалистите" в тази облат в коментарите. Едвам сте избутали три годишен техникум обаче от всичко разбирате повече."-----------------------------------------Доста удобно отбягваш да коментираш очевидните противоречия и си разтегляш локумите с общи приказки.