47

БГ.

преди 9 месеца

До ГилгамешНикой не ви кара да карате 3 таралясника на 20+,защо се оплаквате,ако имаше нови коли нямаше ревеш кат булка....:)?Не е привелигия да имаш мпс!Никой не ви е длъжен с нищо!

46

hardbass

преди 2 години

До Молятвоята логика е като от вица за логиката - "Щом нямаш аквариум значи си ***"

45

Най-ще им бръкнат...

преди 2 години

Като им се забрани да спират и тормозят автомобили и щофьори които не са извършили нищо нередно ей така просто за проверка . Сега са в постоянна акция да могат да те спрат и да търсят дано нещо ти е изпаднало от купчината изисквания които имат за всякакви дрънкулки....та чак зимата и торбичка сол и пясък .Да се забрани и на охранителна полиция след 22--23 ч да се правят на катаджии по селските пътища а да дебнат за кражби и нападения над възрастни хора и да правят постоянни обходи и по прашните.

44

subzero

преди 2 години

ами , същото се отнася и за здравноосигурителната книжка !

43

Гилгамеш

преди 2 години

Талона е най-малкия проблем. Трябва да премахнат гражданската застраховка на МПС а да има само за Лицето което управлява МПС. Аз като имам 3 коли и един мотопед за всяко превозно средство плащам застраховка. А на запад не е така . Ако си лош шофьор имаш скъпа застраховка ако си изряден имаш отстъпка.

42

кучето е другаде

преди 2 години

Катаджията като ти вземе талона ти прави книжката невалидна и ти търчиш в кат да се редиш на опашка -- кат няма право да взима книжка !-- сега няма да могат от кат нищо да ви вземат и да ви принудят да търчите на момента в кат .

41

я пак

преди 2 години

Не е ли най-добре с един документ за самоличност и след баркод сканиране от властите да ти излиза дали и каква книжка имаш?

40

Анонимен

преди 2 години

няма път, няма дори пътна маркировка - но камери иглоби - има :Д парадокса е пълен. Другари държавници - не може само да лапате, трябва и нещо да дадете.

39

Анонимен

преди 2 години

Те да направят закон по който купените книжки на ромеите да бъдат конфискувани и собствениците им натикани в затвора, че останахме 3 милиона...

38

:-)

преди 2 години

До същияВ неделя съм на барбекю. "По някое време" тръгваме, хапваме, "по някое време" се връщаме. Нямаме час. Тръгваме сутринта, връщаме се като напече. На тази оферта кой транспортьор ще се съгласи, и срещу каква цена?

37

Анонимен

преди 2 години

Махат една от 20-те хартийки от папката ми с документи от колата (и то най-малката). Колко мислите че ме е еня.Въпроса е, като им знаем акъла, че сигурно ще поискат тия картончета да им се върнат в 3-7 дневен срок в КАТт и пак ще има отпуски за опашките пред гишетата.

36

Анонимен

преди 2 години

Засега няма яснота дали ще остане заслугата на притежателите на златни талони, а тази заслуга е важна. Вече не си спомням от колко години притежавам златен талон и при евентуално леко нарушение, спестяването на загуба на контролни точки не е за подценяване.

35

Анонимен

преди 2 години

Да премахнат и шофьорската книжка и да остане само личната карта на която от задната страна да пише дали си правоспособен шофьор и категория!

34

същия

преди 2 години

Професионален шофер съм и разбрах че автомобила е един бирник *** яко.Ако ми трябва превоз си плащам да ме возят...

33

верно

преди 2 години

да отпаднат всякакви хартии, като застраховки, прегледи и талон на автомобила. имат справка какво е платено и какво не, хората получават на мейла си потвърждението и всичко се проверява по номер на автомобила и по лична карта. ако го кара някой който не е негов няма нужда и от талон, ако не е обявана за крадена колата няма проблем.

32

КАТ да се закрие

преди 2 години

Талонът е само едно от много неща, които не са наред при КАТ. Принципно трябва да се започне с нещо друго - с премахването на КАТ като доказанео неработеща и вредна за безопасността на движението структура. После може да се махат и такива талончета - с тях и без тях е все тая.

31

.

преди 2 години

Предложете и закриване на Транспортна болница - абсолютно излишно учреждение!!!

30

Докога??

преди 2 години

От нас искат, талони, книжки, гражданска, винетка.. Всичко следва да е платено, документите да са валидни, иначе проблем и глоби. И сега питам: Има ли една, ЕДНА бразилска кола с ПОНЕ ЕДНО редовно от гореспоменатите, защото много силно се съмнявам. И докага ще е този двоен стандарт? Същото като в градският. Контрольорите са слепи за ***? Но тук става дума за много пари, които тези *** си спестяват. А нас? Кучета ни яли, тази държава е мащеха за нас, и рай за тях.

29

Анонимен

преди 2 години

Мая манолова е много хитра, вкарва по няколко законопроекта, единия която е приемлив като този и прави медиен шум и един който е в полза на мутрите и олигарсите и Черепа. Чудя се сега какво друго е внесла, спомням си преди месеци вкара законопроект за прекратяване наказателното преследване срещу олигарсите ако не са осъдени до 2 години. Тоест всички обвинения срещу Черепа, Цветан Василев, Арабаждиеви другите известни герои падат.

28

Н1

преди 2 години

През соца носех в жабката една камара бумаги, книжка, талон, талон за опреснителен курс от СБА срещу 5 лв, фактура за щамповане номера на колата върху гумите против кражба, фактура за преглед на пожарогасител и т.н. Ако нещо нямаш, фатмето те награбва с някоя глоба да си избие месеца. Това не беше контролен орган, а репресивен и нищо чудно защо хората се бунтуват сега за щяло и нещяло. Отървах се по най-лесния начин от тия простотии, както Иванчо се отървал от кравата като я заклал-не карам кола