107

Кака

преди 2 години

Абе Кирчо, гледай си бизнеса, жената и децата, защо ти е тази политика

106

Хубавият Славчо

преди 2 години

Фрустрират какво е това, животно ли, плод ли?

105

Анонимен

преди 2 години

До Време за промянаКакво ще актуализира? Георги Ганев от Да България още март каза, че няма никаква нужда от актуализация. Дори може и гласувания дълг да не се усвои. Любомир Дацов също снощи каза, че приходите в сегашния бюджет са силно занижени и разходите силно раздути. Ако той не разбира от бюджериране, кой друг? Хърсев също твърди, че няма нужда от актуализация. Очевидни някой лъже. Ами Ганев е от Да България. А и ГЕРБ винаги си оставят"мазнинки"в края на годината да ги раздават от джипа!

104

Анонимен

преди 2 години

Цяла сутрин ел.услуга за ПИК на НАП не разботи добре. Мейлите за потвърждение закъсняват с 3ч. Словом ТРИ часа. Почва се! Полъха или урагана на промяната. При първите сериозни изпитания ще ги видм, тези дето сега са с най-висок рейтинг. То и Слави беше. А май още е.

103

Кире

преди 2 години

Бонбонче мамино....лъжеш...СЛАВИ ИГРАЕ С ТВОЯ ЧОВЕК!

102

Време за промяна

преди 2 години

Петков, не се потривайте, а внесете в деловодството на НС проект за актуализация на бюджета. Държавата трябва да работи, а за приказки винаги има време.

101

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков много говори сладки приказки за пред хората и не ми прави впечатление на специалист, по-скоро ми прилича на лалажия.

100

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 111От Марс ли падате??? Кирил Петков е от основателите на Да България!!! Каква надпартийност ви гони? Той отдавна е в политиката! Затова Пинокио се опита да го наложи на Дългия и стана конфликта. Ив.Костов се опита да гепи парите на държавата под носа на Дългия! Ами....

99

Анонимен

преди 2 години

Вместо да се занимавате с ИТН, си гледайте работата, вземете най-накрая и сменете ръководството на БЕХ, че вижте какво става с тока на свободния пазар

98

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 105Склери, Хр.Иванов бе правосъден министър при ББ. ДСБ, БЗНС, АБВ имаха министри и вицепремиери при ББ!!! Щом индивиди с такава памет имат право да гласуват, няма как да не се наслаждаваме на "нови, честни и неопетнени лица" като Дългия, Пинокио, Костинбродска, Тихата спалня, Гнома, Гумен Речев и т.н. Е, нема такъв народ!!!!

97

3

преди 2 години

Това е схемата на БСП и президента. Бъркотия да край и служебното правителство на власт.

96

ИСТИНАТА

преди 2 години

Нека служебния кабинет си остане поне още година на власт. Доста положителни промени се правят. не ни трябва слави, бойко и тем подобни "герои".

95

Анонимен

преди 2 години

В началото беше странно как ИТН не подкрепят някои от успешните министри от служебния кабинет. Вече не е! Кирил Петков явно има политически пристрастия - да влезе в партия и да се яви на избори. Съжалявам, но така работи системата, омръзна ми от такива "надпартийни" личности, да не се лъжем!

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 99Май паметта ти е много къса? 2013-та всички правораздавателни и силови структори бяха впрегнати да смачкат ГЕРБ. Е? От една страна ДПС. От друга зад Цв.Василев ДСБ и групичката на Мая Манолова. Демек сегашните "протесни партии", разбираш ли. ГЕРБ нито се разпаднаха. Нито ги смачкаха. Нито ББ, нито Цв.Цв. осъдиха. Е, отнесе го един, дето щеше да им вади болезнено зъбките. Та пускайте пара. Лошото, че е и ние ще плащаме кефа ви. Това което не ни случи миналата зима, ни чака тази.

93

Jucy

преди 2 години

До АнонименАко не си си пил хапчета днес, сега е момента (но не за апартамента)

92

Анонимен

преди 2 години

Единствените коалиционни партньори на мутрите през всичките 12 година са били само и единствено ДПС. Всичко останало е пунта-мара ....------------------------=============----------------------Да наречеш Мартин Димитров, Иван Костов, Христо Иванов, Генерал Атанасов, Москов, Божо Манчестъра и много други гласували за правителтвата на Господин Борисов и/или били негови министри пунта-мара е ужасна обида за дясната демократична общност.

91

Анонимен

преди 2 години

Оставка и съд за Кирил Петков, който раздаде 200 млн кредити без покритие на роднини и приятели!

90

Анонимен

преди 2 години

От ИТН обещаха, на всеки гласувал за тях безплатен шнорхел и после да го духат под вода.

89

Анонимен

преди 2 години

Единствените коалиционни партньори на мутрите през всичките 12 година са били само и единствено ДПС. Всичко останало е пунта-мара

88

фаэа

преди 2 години

Те до когото се допрат, той потъва. Подкрепата им за Радев ще е мечешка услуга....