255

до българин

преди 2 години

другарю спецялист без диплома, бихте ли ми припомнили колко вида транзистори има и дали всичките различни видове имат едни и същи признаци когато са повредени или здрави? За деплешън мод мосфетс чували ли сте и как се познава дали работи, ммМММ?

254

Анонимен

преди 2 години

272 ИТН сама се унищожи, изчегърта, защото бе заета с твърде много злоба, злъч и изчегъртване на ГЕРБ, една европейска партия, членка на ЕНП, без да предлагат реална алтернатива. В същото време, Радев"вършееше"и вилнее в държавата, чрез марионетките си в служебното му правителство. Слави ръкоплясщаше на фигуранта и руски слуга, както и на Рашков. Следва обаченово предателство, този път, от Радев, в който ИТН виждали идеалът за президент. Ако спечели втори мандат, недей Боже, ИТНще бъдат заличени

253

Анонимен

преди 2 години

"Тука има, тука нема"?! Обърнахте държавата на панаир. Жалко, че пропиляхте толкова пари за заплати, на некадърниците ви в парламента, нищоправещи, машинно гласуване и върнахте България в развитието й. Лишихте я от пропуснати ползи.

252

Анонимен

преди 2 години

Докъто медиите създават мнението на безмозъчната дроп, България няма да се оправи... Сега същите ТЕ се надпреварват да плюят по ИТН.. Явно искат да я унищожат тази партия и вероятно ще успеят.. Жалко за България!

251

адвокат Илия Петров

преди 2 години

Добре де, по тази логика ако едно правителство подаде оставка, защо да му се гласува оставката? Може ли един човек да продължава да е премиер против волята си, само защото Парламента не му е приел оставката? По време на предишния Парламент стана подобен цирк. Татяна Дончева с цел да принуди Борисов да се яви в Народното събрание поиска гласуване на оставката на старото правителство, чиито конституционен мандат вече беше изтекъл! Абсурдът би бил пълен ако тази оставка не беше приета!

250

Анонимен

преди 2 години

Тези прости чалгари ще създадат конституционна криза!

249

Федор

преди 2 години

Тази Ива ми е изключително секси, пичове. Ега ти яката мацка, пичове. Минах вече 40 г., но като я видя, суеци, ставам все едно пак на 17 г. МКБЧ, пичове, МКБЧ. Много е яка мацката, да не кажа най-яката в Народното събрание. Ако бях депутат, нямаше да мога да се сдържа и щях да я поканя на една вечеря. Ега ти секси парчето!

248

българин

преди 2 години

Тези с дипломите ми напомнят за един познат дето звърши за инженер по електронна техника,обаче след като 5 години не работи като такъв не можа да ми обясни ка се различава дефектирал транзистор от здрав.Но пък заради него това го запомних ! Иначе човека и до днес си има диплома,а аз от 40 години съм аматьор.

247

Хаха 256

преди 2 години

До Анонименв десятката е коментара

246

размисъл

преди 2 години

Младите и образовани хора не трябва да се занимават с политика.Не трябва да работят за политически партии.Защото никой не знае кой у нас финансира партиите.Замисляли ли сте се,че и внай малките градчета партиите имат клубове.Кой плаща за тях,заплатите на местните лидери кой плаща?Всъщност никой не знае партиите у нас чии икономически интереси защитават!

245

Анонимен

преди 2 години

До 239: А дано изчезнете такива от България. услуга ще направите на България.Където и да сте,винаги ще бъдете лузъри.

244

Анонимен

преди 2 години

Чалга-феновете на Трифонов кефят ли се?Особено ония лузъри в чужбина,които масово гласуваха за него? Добрата новина е че лузърите на момчето от Учиндол са едва 10% от избирателите.

243

Анонимен

преди 2 години

Правилен ли е превода: РУЛЕТКА? Госпожо Митева за вас управлението на страната ни е рулетка Е браво както би казал един ваш герой ,а сега отивате да гледате скеча на друг ваш герой Каналин Цолов!!!

242

Анонимен

преди 2 години

Жалко. Щяхме да икономисваме по 78 стотинки , колкото е да гледаш по кабелната ТВ 7/8. Щяха да ги дават по Бнт.

241

Анонимен

преди 2 години

Нарушиха Конституцията още първата седмица. Жалки некадърници.

240

Анонимен

преди 2 години

Тази каква засукана мисловна дейност е заформила, цяло кълбо от къси съединения, представям си колко й е сложно да вари кафе в петминутките.

239

5

преди 2 години

Митева изглежда като звеноводка от ТКЗС, но вероятно е умна жена. Да се чудиш как такива хора, се хванаха на акъла на чалгарите!

238

Гербер

преди 2 години

До noname. Е, твоето мнение на зомбиран озлобен антигербаджия ми е ясно. Само че истината е, че България беше най-добре при тяхното управление (с всичките им кусури). Другото са ала-бала омраза и завист.

237

Изнервен

преди 2 години

Митева, ама разберете се с президентството, защото те казват точно обратното. Къде се натресохме на тези некадърници. Ама *** сам си е виновен.

236

Анонимен

преди 2 години

И какво ще правим сега - няма да има правителство от клоуни. Какво ще правим ние почитателите на цирковото изкуство?