8

Анонимен

преди 2 години

наскоро зарязах една. проблема и беше че се мислеше за принцеса. красива но глупава, интересува се само он инстаграм и колко хора са и харесали снимката на деня, пари няма пък претенции до небето. деца не искала, не може да готви и е с две леви, да чисти не и било приятно. направи ми спивък къде да сме пътували в чужбина, и съответно аз плащам. издържах точно 3 месеца и е разкарах. Да му е честита на следващия.

7

Анонимен

преди 2 години

Един познат най го дразни количеството т. хартия и шампоан които харчи жена му и за капак му се роди дъщеричка, която на 6 години се научи да развърта половин ролка на влизане в тойлета. Вика - туй че пуши не ми бърка толкова в здравето , колкото да вляза след нея във веце-то и да видя празната ролка.

6

aa1830

преди 2 години

Постоянната смяна на настроения, мнения и муцуни. Да се мисли за принцеса и да те праи на пумпал. Мъжа да и е длъжен за всичко. Да си събира парцалите и довиждане!

5

неандерталец

преди 2 години

Повечето жени станаха супер отвратителни - татутирани като рок звезди, пушат като комин на ТЕЦ. Претенции до небето, все едно са принцеси и са расли в дворец, а не в панелка.

4

Anonimen

преди 2 години

Време е жените да осъзнаят, поне тези дето стават за нщо, че повечето мъже виждат в тях единствено сексуален обект. Ако се събереш с една жена, обаче, след време това виждане изчезва, остават ежедневните досадни гадни неща, които при жените са страшно много, затова и в един момент омръзват и мъжът почва да се оглежда за нещо друго.Това, че някой ще тръгне да обича жена безрезервно, доживо, ще и свалят звезди - това са тинейджърски илюзии, които се изпаряват щом жената стане над 35 и вече е баба

3

Чичо

преди 2 години

На първо време - идеята за връзка. От край време съм се убедил, че връзката е нещо токсично, което съсипва живота. Затова мандръсам и кой от къде е.

2

Човек

преди 2 години

Шалвари, татуси, кожени *** и дърво в леглото.

1

Радо

преди 2 години

Жените станаха толкова нагли, арогантни и комерсиални, че не им пука от нищо и за нищо, а и най - грозните да са , непрекъснато имат по 10 - 20 постоянно чакащи ги нерези за нова връзка.А пък ако случайно са по- симпатични и мъжа няма една купчина пари която да харчи ежедневно за прищевките им има опасност завинаги да си остане ерген.