33

Пич

преди 2 години

Трифонов толкова разбира от парламентаризъм и закони. Не го слушайте изобщо ...

32

Анонимен

преди 2 години

МЪ КЪ- БЕЛО СЛАФЧУ РЕЧИ- НЕМА ДА СЕ ГЛАСУВА- А ТОЙ КОТУ РЕЧЕ Е ЗАКОН. ВСИЧКИ ЗНАЕХМЕ, ЧЕ ТАКА ЩЕ СТАНЕ, ЗА ДА МОЖЕ ГАДЕВАТА ХУНТА ДА УПРАВЛЯВА- ЦИРКОВЕТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ- НЯМА ДА ИМА НИТО ПОВИШЕНИ ЗАПЛАТИ, НИТО ПО ВИСОКИ ПЕНСИИ- ПРИКАЗКИ И ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ

31

АнонимеН

преди 2 години

РАДЕВ ЩЕ СТИГНЕ ДО БАЛОТАЖ НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ 2021 ,КОГА ЦЪФНАТ НАЛЪМИТЕ!

30

Анонимен

преди 2 години

По заповед на Радев утре ще има гласувано правителство. След това ще гледате цирк буш. В главните роли ще видите неизвестни артисти от селските седенки.. Главните герои ще са Тошко светещият и клоуните му. През ден ще гледате безплатни номера. Не съвсем безплатни щото ще ги плащате чрез данъците си. Главният клоун ще се явява от време на време през фейса и ще дава наставления на артистите. Ще им казва как да правят смешни номера така че СУВЕРЕНА да не скучае. Честито на печелившите.

29

Анонимен

преди 2 години

Какво е виновен Славчо, че на кастинга му се е явил само "лош" материал а в шоуто му са само музиканти и то добри и балет. Трябват му качествени юристи, икономисти, философи и т.н.

28

payak

преди 2 години

Два пъти тази година закъснявах за работа за да гледам в къщи на спокойствие шоуто. Баба Мика да открива парламента. Утре съм в отпуск за да гледам шоуто на Славчо не по 7 не знам си какво. Не съм го гледал барем 15 години. Сега ще му се насладя. Ямболския макак как ще се газира. Тези задминават имонтанската краварка К..урнелия, и Татянчето с голямото д....е и тихата спалня, и леля Мая общата. Таково шоу правят. Големи са! Ама след това да ги чакаме пред парламента с по една гьостерица-шоу.

27

Анонимен

преди 2 години

Тотално се изложи Трифонов. Ще падне с 10 % на следвающите избори !

26

венци

преди 2 години

Хората масово одобряват Радев и служебното правителство.Това значи,че служебното правителство трябва да продължи.Това е.

25

Анонимен

преди 2 години

Страшен кравар от дълбоката провинция е Станислав Трифонов!

24

Анонимен

преди 2 години

С това си чалгаджийско прокси билиотекарите и сарая съвсем се оляха

23

Нали

преди 2 години

министър председателя , Главния прокурор, всеки може да е сменен...А Президента отговаря ли за идиотщините си, че раздели нацията, че ни вкара повече от година в криза...?

22

Българин

преди 2 години

Най-забавното е, че всеки нормален човек на мястото на Славиту, щеше да се обръща към някой приближен адвокат за съвети и информация относно процесите. Но бай Слави е над тия неща. Конституция, закончета, важно е какво казваш, не как го казваш. Нали така беше?

21

ИТ бизнес ЕС

преди 2 години

ние од ИТ бизнеса тука Еуропата гласувахми за Славиту ама ко туй предатели много там ве ни са прави. Айди чи с братчеда тряя да довършим идна тоалетна и свършвами за дниес

20

Анонимен

преди 2 години

ИТН са се отправили към дъното....Аааа вярно... то за тях дъно няма... И надолу да продължат да копая , пак ще си мислят , че са прави..

19

Дедо Пенс

преди 2 години

Не всичко се определя от Учиндолеца !!!

18

АнонимеН

преди 2 години

БРАВО СЛАВИ!)

17

ТОЯ ПЕТЕЛ

преди 2 години

ПАК СЕ ИЗХВЪРЛЯ. ЗА НЕГО ЗАКОНИ НЯМА КОТ КАЖЕ ТОЙ.*** БИБИТКОВ НОМЕР ДВЕ.НЯМАЛ ДА ПРЕДЛАГА КАБИНЕТА.КОЙ СИ ТИ БЕ?!??. ТИ СИ БИТА КАРТА. СЪС 60 ДЕПУТАТА ИСКАЦЯЛАТА ВЛАСТ ЗА НЕГО. ПИЛЕШКИМОЗЪК. КРИЕЩ СЕ В ТЪМНИ СТАИ.

16

Анонимен

преди 2 години

Сега Бойко ще излезе и ще ги подкрепи и ще е такъв смях. Шоуто "БГ Парламент" продължава!

15

Анонимен

преди 2 години

радев не се прави на умен а изпълнявай каквото ти е казал слави! иначе сваля подкрепа от тебе и отиваш в сибир

14

Барселона

преди 2 години

...ЦИРК...и чакаме тези наши народни избранници да ни водят към промяна...Егати и късмета...