51

Анонимен

преди 2 години

Чудесно - като ще си плащат всичко сами тогава просто няма да си плащат здравните осугуровки и дори да трябва да се тестват два пъти в седмица пак ще са на далавера.

50

Бай Знай

преди 2 години

В действителност този толкова страшен "натиск" всъщност не е чак толкова сериозен. Голям прас, че щели да искат от неваксаните да си плащат тестовете "за участие в социален живот". То пък швабите са едни социални ( особено в малките селища)! Прави впечатление, че "мерките" винаги се въртят околоместата, където биха могли да се съберат много хора. И още, че за сега кокото и страшни неща да пишат, правителствата не смеят да упражнят сила. Пмислете защо!

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 59. Ваксинираните също се разболяват. По твоята логика след като си станал доброволно опотна мишка, веднага след ваксина трябва да сте на платено здравеопазване, защото не са ясно страничните ефекти на ваксината и ви лекуват на гърба на данъкоплатците, част от които са неваксинирани с големи доходи!

48

Анонимен

преди 2 години

Щом не ви е страх от ковид-грипчето пускайте една петиция, подписка, каквото ще да е и официално се подпишете, че няма да се ваксинирате и няма да спазвате мерки, но в замяна като се разболеете ще чакате на опашка пред болницата или въобще се отказвате от болнично лечение при ковид диагноза. В крайна сметка това е няква настинка, здрав човек, този който не го е страх и не вярвал няма и причина да се притеснява от хоспитализация. Давайте, то е лесно. Но няма да имате причинада мрънкате после!

47

анонимен

преди 2 години

Бях в Несебър на почивка преди седмица и случайно се заговорих с един местен шофьор на такси, работещ и като шофьор на линейка в райьона. Попитах го за пациентите в болниците по Черноморието..има ли или няма..Отговори ви, че са докарали тия дни Израелзи и Норвежци...Е, нали точно тях първи ваксинираха.Е, нека България не става инкубатор на експерименталните ваксини, и варианти на вируса " делта", ...бета...и т.н.поради зомбирането и натеска който идва от вън.

46

анонимен

преди 2 години

Всички " Вълни тук в Германия са планирани " и подготвени с години от глобалистите на НСР.Клаус Шваб, Бил Гейтс и G 7...В момента борбата е на национално ниво да се спасим от тях обединявайки се като братя и сестри в България.Не ваксинираните не са причина за новата им вълна , а ваксинираните, които получавайки от поредната им доза бъркоч, се превръщат в инкубатори на вируса. Вируса мутира в новите си вариации, защото хората не са с изграден естествен имунитет.

45

Анонимен

преди 2 години

Вари го, печи го, фашиста си е фашист. Вълкът козината си мени, нрава не. Няма да се очудя, ако при тях комините започнат отново да димят, както преди.

44

Анонимен

преди 2 години

Това е добре. В Германия живеят 500 00б българи. Ще ги ваксинират там насила и като си идват лятото ще вдигат с 10% процента на ваксинирани ***

43

Хер Флик

преди 2 години

Идвам, жив съм, никога не съм умирал. HH

42

Анонимен

преди 2 години

До епидемиолог- Мниго от вече ваксинираните се усещат и излизат и те на протести заедно с неваксинирате срещу световните нагли ваксъри. Тъй че надежда вече има да ги осъди Международен Трибунал за престъпление срещу човечеството.

41

епидемиолог

преди 2 години

Съвета ми към здравите германци които още не са преминали през вируса е да намерят някой с ковид- и да го прихванат. По-безопасно за тях е отколкото да се ваксинират. Според статията, след това ще ги оставят на мира. Което не означава че ковид-мафията няма да измисли нови закони докато не набоде божествения нектар на всичко живо. И то ежегодно.

40

Анонимен

преди 2 години

До Не е пропаганда ---------Не е виновна статистиката . Много често списващите сайтовете виждат някакви числа , копират ,но не конкретизират . Примерно напишат ,че в САЩ ваксинираните са 80 % , ама не уточняват ,че става дума за тези на 65+ години . После друг напише ,че ваксинираните са 50% . И като не спомене , че става дума за процент от цялото население , се дава храна на троловете

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44 не се притеснява доктор Фулмих доста неща им показа за ваксините та и там не вярват много на медиите! Вече има соказателства че са отрови

38

Не е пропаганда

преди 2 години

"...възлизащите на около 55 процента от населението хора със завършена ваксинация..." Дори да става въпрос за хората над 18г., не им вярвам на статистиката. Как ги сметнаха? Да не стане като израелската...от 100% станаха 56%.

37

Анонимен

преди 2 години

Ако нещо не се решава с пари, то се решава с много пари. За такъв хонорар и аз ще ви ваксинирам всички. Искате, не искате,, ще ви сложим "ваксините". Не са малко мангизите...

36

Анонимен

преди 2 години

И германците се предадоха. Диктуват им всичко. Лошо за Европа.

35

Ака на 47

преди 2 години

Време е Меркел да се премести на едно по- добро място.... Имам предвид в някой старчески дом

34

Анонимен

преди 2 години

30% от населението на Германия са с миграционен фон. Толкова за дисциплинираните германци.А и местните станаха като наште. Толкова за амбициите на Меркел. Без бой и затвор няма да стигнат повече от 60%

33

Избори

преди 2 години

Партията на Меркел ще последва гибелта на Бойко Борисов и ГЕРБ. Печелят кукyмявки като Аналена и подобни от АзГ.

32

Анонимен

преди 2 години

Те и неваксинираните са подхванали Германия.. Имат си хубави протести и те. Та не се знае кой кого накрая.