19

РАДЕВ, ПАК СЕ ДЪНИШ

преди 2 години

ВИСОКИ ЦЕНИ, МИГРАНТИТЕ НИ НАЛАЗВАТ, ПРОТЕСТНИТЕ ПАРТИИ ЧЕТИРИ МЕСЕЦА НЕ МОГАТ ПРАВИТЕЛСТВО ДА НАПРАВЯТ, СПРЯХА АЕ СТРОЕЖИТЕ....СПЕКУЛАНТИ ОПРЕДЕЛЯТ ЦЕНАТА НА ТОКА....ИМА ЛИ ВЛАСТ В ТАЯ ДЪРЖАВА

18

РАДЕВ, КВО СТАВА

преди 2 години

СИГАБВДИГА ЦЕНИТЕ...НАРОДА ИЗНЕМОГВА....ЦЯЛАТА ВЛАСТ Е В РЪЦЕТЕ ТИ

17

Анонимен

преди 2 години

Е къде изчезна тока бе Велев?Да не би Вождът ти Битко да го открадна и него.

16

Анонимен

преди 2 години

Домусчиев,обединението на пазара България и Гърция ,част от проекта IBWT стартира официално с решение от 1 март 2020г.Защо досега мълча и каква роля има служебния министър,който е от май 2021

15

Анонимен

преди 2 години

Бойко си прати бизнеса да сваля властта. Димитър Николов от Подкрепа плачеше на гроба на шефа на БСК. Той е колаборационист с капиталистическия враг експлоататор. Те са заедно с капиталиста експлоататор и работят за безплатен робски труд за капиталиста и за ниски данъци за капиталиста и за високи разходи за работника. Срам за синдикализма са Подкрепа и КНСБ. Плаче повече от роднините му, дето се радват, че ще вземат милионите, спечелени от работнически евтин труд.

14

Родолюбец

преди 2 години

Велев ,на кой искаш оставката ,неморална ,лъжлива кратуна!!!???Тези са от 2-3 месеца!!! Защо не искаше 11-12 години на бай Бойко Бански и онзи изсъхнал женски полов орган Теменужка Петкова а???

13

Анонимен

преди 2 години

да не би да си искат Теменужка много си трайкаха сега веднага как падат маските да не би тези цени да са заради последния месец управление.

12

Анонимен

преди 2 години

Всичко това е много добре, но какво общо има с проблема ТЕЦ-2? По-евтин от техния ток е само токът от АЕЦ Козлодуй. Той затова и работи на загуба. Да уволнят ръководството на американските тецове. И токът им е скъп, и България им плаща глобите за вредните емисии /за какви заслуги?/. Но по-напред трябва да уволнят тези, които са подписвали договорите.

11

гост

преди 2 години

Иска оставки, за да седне тоя на някой местенце. БЕХ трябва да се закрие защото е паразитна структура бе комсомолецо. Ама докато е бил комсомолски активист по линия на ТНТМ, не са го учили да мисли по този начин - учили са го да пробва да прецака някой за да му земе местото. ***.

10

Анонимен

преди 2 години

Всички са долни комунисти - И работодателите и сл кабинет и бившите управляващи

9

Анонимен

преди 2 години

Тоя комсомолският мрънкач "крадец-приватизатор"няма ли кой да му затвори лигавата уста?

8

Енергетик

преди 2 години

Защо другари червени капиталисти ще ми пречите на печалбата. Аз си произвеждам електроенергия, а вие друго. Когато вие печелихте, аз бях на загуба. Искахте пазарни цени получихте ги.

7

Анонимен

преди 2 години

Ти ли който караш служителите си да идват в събота на работа без да им плащаш, без да ги обещетяваш с почивен ден, остават да късно вечер и пак не им се плаща и ако случайно се оплачат са вън, защото имаш пари и плащаш на трудовите инспектори, които те предупреждават кога ще дойдат и кой е пуснал жалба.

6

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов ги праща да мрънкат и да искат оставки. Продажници и измамници.

5

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

мафията в БЪЛГАРИЯ СИ ИМА ДЪРЖАВА

4

Teрминатор

преди 2 години

Дали Янев ще уволни чедата си? Надали

3

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

имаме енергийна мафия

2

г-жа Лъжа

преди 2 години

Хахаха оставки радковисти (дс комунисти) не дават!!!! Само развалят седенката и И Т Н......ХАХАХАХАХА

1

Миналата

преди 2 години

година октомври промишления ток стигна 341лв, но тогава никий нищо, лекоо се завъртя недоволство по-медиите, а сега всипки много силни скачат!