16

Анонимен

преди 2 години

До видял. Пази Боже да хукнат и турци и гърци към България!Подгонени от нещо.

15

Меди доганов

преди 2 години

Мачкай ерджо доообитък а докато мърда и аз така правя, иш алах още 100 години!

14

do 6

преди 2 години

Всъщност има логика в държавите, където няма ваксинирани повечето хоспитализирани да са неваксинирани. Нормално, при условие, че няма други. В държавите, където пък болшинството са ваксинирани също е нормално ако има хоспитализирани да са от ваксинираните, тъй като те са най-много. Логично. Проблемът е, че това само означава, че полза от ваксината няма. Ако всички се ваксинират единственото, което ще се промени е, че всички хоспитализирани ще бъдат ваксинирани.

13

Видял

преди 2 години

Турция беше пред България преди обезценката на лирата. В момента там има хиперинфлация и огромна безработица. Има евтини стоки и храната е все още качествена. Не плюйте България, защото накрая към нея ще хукнете.

12

Анонимен

преди 2 години

Турция е велика нация а турците са велик народ и са много по напред с заплатите,инфроструктура,икономика и т.н. от европейска българия,който го твърди обротното значи че не е ходил по далеч от кварталния магазин!

11

Сюлейман паша

преди 2 години

До 2 ! бге мега пропаднала дьржава!И преди не беше цвете за мирисане,но алчните за пари безскрупулни хайдуци сьвсем я сьсипаха!Благодаря на аллах,че ме отьрва от бднотията,пошлостта,от продьлжаващото властване на вмирисаните коммунистически фашисти!Благодаря на аллах,че не живея в бг!!!!

10

Ник

преди 2 години

Апартейд. скоро автобуси с отделение за набодени и ненабодени. с плексиглас по средата

9

Анонимен

преди 2 години

турция е мега пропаднала държава. И преди беше пропаднала, но Ердоган я досъсипа. Брутален фашизъм е там. Благодаря на Бога всеки ден, че не съм се родил в турция.

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен5 Вярвай на ваксините. Вакиснираните се заразяват и умират масово.

7

Анонимен

преди 2 години

Има логика да се тестват само хора, които имат симптоми. Тестването на здрави хора е безумие. Още по-голямо безумие е всяка седмица по няколко пъти да тестват хората, за да могат да функционират нормално, защото не били вакисинирани. А още по-голямо безумие е, че всъщност ваксинираните могат да се заразят и да заразяват, тоест цялото нещо е един голям абсурд в полза на ваксината.

6

Лелемайко

преди 2 години

На два дена да ти ръчкат в носа..., скоро сутрин-обед-вечер

5

Сашко

преди 2 години

До 5Като ти сложат една тръба отзад ще е късно да се обясняваш, защо си ваксиниран с експериментална буфня.

4

д-р Мънгарсон

преди 2 години

До Анонимен 1*******!

3

Анонимен

преди 2 години

Вярвайте си на конспирациите, като ви сложат по една тръба в гърлото ще е късно за ваксинация.

2

Анонимен

преди 2 години

"Задължение за PCR тест веднъж на два дни."Интересно ми е, дали лигавицата на човек може да издържи на подобно насилие в продължение на месеци/години. Тоест дават ти "избор" дали да се ваксинираш или да си докараш сепсис. Много хуманно, няма що.

1

Анонимен

преди 2 години

The Times of Israel Публикация от днес.:Над 5000 нови случая на коронавирус бяха потвърдени в понеделник. Публикуваните в понеделник данни на здравното министерство на Израел показват, че напълно ваксинираните лица съставляват повечето от новите случаи и повечето от хоспитализираните в средно тежко или тежко състояние.Всеки сам да си прави изводите и да си взема решение.