29

#TrumpForever

преди 2 години

Какво става с поредната либерастична сатана куомо? 12 жени казват че се е гаврил сексуално с тях. Сега сам като бит *** де рас т ще отиде в небитието. Либерастичните фъш кии се смятат за недосегаеми. Смърт на либерастията!!! Либерастията е РАК за всяко общество, най-лошото което е сполетявало модерния свят до сега. Трябва да се изреже и изхвърли на бунището на историята.

28

Анонимен

преди 2 години

28, ако тая сатана принц беше нормален, няма работа с хора като епстайн. ВСИЧКИ които са били с него са за затвор и химическа кастрация! ДО ЕДИН! Когато либерастията цареше тогава, демонРАТската партия лансираше такива като епстайн, тогава беше царството им, всичко им беше позволено, Не знам дали в тоя живот ще отговарят някога, но се надявам да има съд за тях.

27

Анонимен

преди 2 години

Това адово изчадие беше пръв приятел на Епстайн, само заради това трябва да го изгорят на кладата. Кой знае колко малолетни и непълнолетни е изнасилил, смърт на тоя изверг!

26

Анонимен

преди 2 години

Как я е този евреин "водил", пък тя не е искала?Те не са минавали някакви забутани сухопътни граници с лениви гранични служители.Как пък веднъж не се е сетила да помоли за помощ на някое летище?Не й вярвам.Търси британски лири за банковата си сметка.

25

Анонимен

преди 2 години

Гледах как по време на кралски "парад" голо момче слиза от прозорец на 5-6 етаж с импровизирано въже от завеси.Това заснето с телефон,момчето около 16г,на вид ,рисковано и чисто голо,само по обувки слиза от дворец,докато кралската кавалерия преминава на фона на случката,накрая то падна, какво се е случило незнам,но не беше монтаж.

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26Иманно Епстайн я е водил и предлагал на Принц Андрю. Принцът, ако е нормален и честен човек е можел да откаже да прави секс с малолетна и е трябвало да предупреди властите за това какво прави Епстейн. В имението на Епстейн са намерили стотици записи на видни политици и бизнесмени, които си общуват с деца. Епстайн първо е предлагал децата, после ги е изнудвал. Как иначе се печелят толков пари. За това го самоубиха - твърде много информация е имал за делата на много хора.

23

Анонимен

преди 2 години

Хахахах пропуснали сте най-важният детайл- същата тази Джуфре е подавала сигнали за сексуален тормоз и срещу Епстайн. Усещате ли с какво си изкарва хляба?

22

Анонимен

преди 2 години

До РеалистАми не, не си е спомнила след 20 години. Обвиненията срещу Епстайн датират от 2000 г, дори е осъден по-късно но поради близките му връзки със съдии и прокурои присъдата е малка и той никога не влиза ефективно в затвора. Добре е да се запознаете със случая и цялата история, в която са замесени много видни хора политици, бизнесмени, съдии и защо толкова години всичко е било умело прикривано.

21

Реалист

преди 2 години

След 20 години си спомнила, ужастттттттттт

20

мъШ

преди 2 години

До Анонимен 20 ... И сега кво, да сменям поля ли, ако стана жена, мога ли да съдя някой мъж или жена, ама богати, де , то бедните не правят такива неща ...

19

Анонимен

преди 2 години

Що не пишете пред ббс вчера как шефа на ббс и полицията за малко не изядоха боя?

18

Анонимен

преди 2 години

До МъШ: Човеко, за сексуален тормоз могат да предявяват обвинения само жените срещу мъжете. Това се нарича "равноправие". Но никой по света не протестира срещу него. Само жените имат права!

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18Става въпрос за трафик на малолетни деца. Тя не е пътувала по желание, а по принуда. Епстайн и Гислейн МАксуел са я водили насма натам за да обслужва важни клиенти.

16

Анонимен

преди 2 години

Тази обиколила половината свят, за да се подложи на сексуален тормоз от принца на много места по света.

15

Анонимен

преди 2 години

Нещо не разбрах няколко пъти ходи в имението на онзи, за да я малтретират сексуално!!!

14

Анонимен

преди 2 години

До Че ГобараИ Бил Гейтс е един от хората, които са общували с Епстейн и са планирали съвместни проекти. Със сигурност се е знаело с какво се занимава Епстейн и как е спечелил парите си. Как може дори да помислиш да работиш с такъв човек. Най-смешно, е че в конспиративната мрежа Quanon се говори какъв герой е Тръмп, защото се бори срещу педофилите.

13

Че Гобара

преди 2 години

"Иначе историята на Епстей е потресаваща и всички, които са имали контакт с него трябва да будат наказаниа, най-малкото за това, че са мълчали относно неговите отношения с малолетни деца."Един от "тези" беше президент на САЩ. Трудна работа е това с наказанията.

12

Lora

преди 2 години

Как не се научихте, че socialite, не се превежда социалистка. Това са т.нар плеймейтки, както ги наричаме в Бг, които се занимават с това да се показват по светски събития и да забавляват богати мъже. Иначе историята на Епстей е потресаваща и всички, които са имали контакт с него трябва да будат наказаниа, най-малкото за това, че са мълчали относно неговите отношения с малолетни деца.

11

Скункса

преди 2 години

Нямате си на идея за каква схема става дума !!! Трафик на хора с цел сексуална експлоатация , но от КАЙМАКА НА ОБЩЕСТВОТО тъй нареченият ЕЛИТ и тука говорим и за деца доста под 18 годишна възраст !!!

10

ШибиРиби

преди 2 години

Че Гобара пак е превеждал за днес бг. Британската социалистка Гилейн Максуел хахаха сошалайт и сошалист но диференсе хахаха