269

от северозапада

преди 2 години

Бе, някои вярвал ли е сериозно, че тия ще управляват наистина?!? Въртят, мажат и накрая пак служебното да остане - те са с Радев комбина!!

268

защо?

преди 2 години

Хора, защо се възмущавате от интервюто на Петър Илиев, а не се възмущавате от ежедневните изцепки и лъжи на Рашков дамаджаната? Разлика в изказа между двамата няма. Или защото Дамаджаната с 12 клозета обругава само ГЕРБ? Питам всички и журналистите които се включиха в хора на недоволните. Харесва ли ви Рашков с лъжете? Защо още не е показал доказателствата, които вчера щеше да покаже. Защо има двоен аршин. Нима мислите, че ако Рашков получи власт няма да е същият като този хубавец /Петър/?

267

Някой

преди 2 години

Всичко това следва строго определен сценарий за дестабилизиране на държавата! Плановете на руската матрьошка Радев , е блокиране на държавата с кризи, и накрая той да ни се набута за "месия", който щял да ни оправи,само дето му се налагало, да въведе евразийски модел! Много плоско за един Фигурант, който се е отдал под наем на кукловодите си! Оттам връщане няма!

266

Чалгари

преди 2 години

От всички страни, разединявайте се....папо нема да има.....или поне не колкото се очакваше...

265

КЪДЕ Е БАТКО?

преди 2 години

къде изчезнаха толкова стотици хиляди чалгари, тук виждам коментари само от дървени човечета с дълги носове и мутри... нали нямаше да се водят преговори за постове, а само за приоритети, ето, че те са нагласени изцяло с тези на ДБ, че даже и на Хаджигенов и Бабикян, били ги преписали!? е как да едни и същи по друг начин

264

Анонимен

преди 2 години

Където има мед, има повече от една мечка. Партиите се изпокараха за келепира по същия начин, по който не-политици се изпокарват за келепир, копие 1 към 1 на манталитета.

263

Анонимен

преди 2 години

отрязяха ги и от ДБ. тоши мама ко ши праим сеги? отивате в затвора с слави измамници

262

Анонимен

преди 2 години

тоше,анадолските да те чегарат ,убавец

261

Анонимен

преди 2 години

тия са ново дъно още преди да са се пръкнали,дънооооооооооооооооо

260

Аз

преди 2 години

Нали! Ама не ти даваш парите! А губиш ценно време на тази измъчена, поробена държавица. Политиката е много сериозна наука! От нея зависи съдбата ни. Но от много години тази наука тук е сведена до "Слушам!". А, между другото, един политик дава пример на народа си със собствено поведени, говор, а и външен вид. С последното показвате, че и вие се присмивате и подигравате на тези хора.

259

Анонимен

преди 2 години

Българския избирател не е виновен че човещката алчност,арогантност и властолюбие нямат граници.Демонстрирани от ИТН,гарнирани с голямо количество тъ=пота.Тия не само ще бъдат изгонени от политическия живот,ами ще им замине и телевизията и шоутата,общо взето ще трябва да сменят професиите.Отделно хората ще ги псуват и бият по улиците

258

Анонимен

преди 2 години

ИЗБОРИ ДА. МОЖЕ. НО ВСЕКИ ДА СИ ГИ ПЛАТИ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ДЪРЖАВАТА И ДА ЗАГУБИ ДА НЯМА ВРЪЩАНЕ.

257

Анонимен

преди 2 години

Да не спазват Конституцията- това сме го видяли, но до Командват Конституцията доживяхме да видим Тошколитута.

256

Адам Опел

преди 2 години

Така е заприличал на човек. Иначе с онова гнездо дето беше...

255

Анонимен

преди 2 години

аз пък предлагам тошко слави да отидат в затвора за най голямата измама в историята на България!

254

Анонимен

преди 2 години

до 269- Абе кой те пита теб бе дууууууууу хааааааааа иииииии ттттттттт еееее гоооооо

253

Анонимен

преди 2 години

Ало Светещият колко избори ще правите бе.Знаеш ли колко милиона са похарчени народна пара. С тях можеше да се вдигнат най ниските пенсии. А уж сте загрижене за бедните. Загрижени сте за себе си да се доредите до софрата Че тази кабеларка дето никой не я гледа има разноски а нема рекламодатели и сте живе мрели. Видехме какво изчегъртване направихте. Самите вие се изчегъртахте. При следващи избори отивате на бунищ.ето. Никой няма да ви помни. Ако някои ви запомнят то ще е с голата ти глава.

252

Край

преди 2 години

Да правиш едно и също и да очакваш различен резултат - да ходиш на едни и същи избори. Българите май не са втори по ум след евреите.Всичката тая тиня се изрива или с мажоритарни избори в два тура - партиите бягат от тях барабар с дружината на Славчо.Или с танковете по улиците - забрана на партиите и здрава диктатура.

251

И този го остригаха

преди 2 години

Абе Тошко, да беше си налягал парцалите, защо ти трябваше да се вреш в политиката?

250

Анонимен

преди 2 години

Какво е туй лице бе?- Гешев 2 ли?-Бах ти простотията тия от ден на ден от тъпизъм към тъпизъм.