329

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно неадекватен индивид. Маймунко африканерски е безкрайно зомбиран и пропит със злоба, Кой безумец би гласувал за подобно нещо. Добре е да дадат отчет дали са се ваксинирали, може би това са новите ваксинирани зомбита, така изглеждат - първично озлобени.

328

# ИЗРИТАЙ РАДЕВ..!!

преди 2 години

СПАСИ БЪЛГАРИЯ..!!

327

Анонимен

преди 2 години

Не е достатъчно да си обръснеш главата за да демонстрираш лоялност към партийня вожд, трябва да се пре-нареже peзбата също

326

Анонимен

преди 2 години

Тошка,егото ви ви изчегърта.Ся и народа че ви чегари

325

Любка Ментата

преди 2 години

На тези некадърници май не им е ясно, че ако има нови избори тяхната измислена партия ще 3 или 4 политическа сила.

324

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече говорят става видно колко са некомпетентни и губят подкрепата си. Давайте изложете се още

323

В менюто на Радка

преди 2 години

Чегъртано Тошенце на скара... хахахахаха

322

Пределно ясно

преди 2 години

На нормалните хора в България е пределно ясно, че чалгарите и метежниците, а това са все интелектуалците на кич-комунизма, не могат успешно да управляват Европейска България. Много скоро България ще бъде управлявана от българите-евро-атлантици.

321

Анонимен

преди 2 години

Няма да им се получи на тия смешковци

320

ACDC

преди 2 години

Този индивид трябва да бъде завинаги изваден от политическия и медиен живот в България!

319

Анонимен

преди 2 години

Хората вижда явната некадръност на сценаристите на Славчо, лабилни хора жадни за мъст на всяка цена. Еднолично управление не е демокрация.

318

анонимен

преди 2 години

Тошко се помисли за велик, а е бръснат дреболък.

317

Истината?

преди 2 години

"Истината е, че Петър Илиев е повод".Не Тошко,истината е,че бягате панически от отговорност и разигравате един голям театър!Вие и кукловодите Ви искахте само да осребрите присъствието си в политиката!Бяхте си отредили роля в миманса и евентуално на някакъв "морален" арбитър,който да осмива този и онзи!Но с един и същи номер два пъти балъци не се хващат.

316

Анонимен

преди 2 години

Заради вашето ЕГО ще се занимаваме само с избори и ще харчим народни пари. Не работете това, от което не разбирате. Станахте за по.сме.ши.ще.

315

пффф

преди 2 години

Ама разбира се, нали народа плаща всеки път изборите... Защо да не ги проведем още 5 пъти, та да излязат на всеки от нас колкото една минимална заплата. Между другото, тоя въшки ли хвана, че се обръсна така или просто е модерно всички да имитират плешивия си вожд?

314

1234569

преди 2 години

До АноНяма да е същото - ИТН може и да ги няма! Сами си го направиха, помислиха се за богоизбрани.

313

Анонимен

преди 2 години

Да стрижат ги не за да им лекуват пърхутясалия псориядис а защото имат *** в главите

312

БълхоВъшки на хоризо

преди 2 години

Има Такива Неклест Глави, Принудиха Тошко да се остриже за да го изтупанят за като по нисколилипутеещ се, или сред ИТН са плъзнали въшки ли кво ли, полит булхи ли ко лиили са им турнале в цепките по едно СеРеСе и са ги сърби и че да нокти изпотрошат да чешат. затова пишат кое що кво по фацебуцето, преписват и говорят нервно, злобно и вулгарно. И като се всре човек най кадърните им са с голи глави. Световната Конспирация ги яде

311

ха

преди 2 години

много ги плаши Петър Илиев. Защо ли ?Не е ли кукла на конци? Не е, има необходимите знания и далаверите няма да минат-не ще може да ползва министерството старата номенклатура за свои цели- Т.Дончева, М.Манолова, ген.Атанасов, Р.Гечев, Нинова, Капонката и т.н. всички от старото котило.

310

Анонимен

преди 2 години

Браво на ИТН. Подведоха сума ти народ да гласува за тях и накрая ги излъгаха - няма да има правителство, ще се харчат още народни пари за нови избори и след новите избори - пак същото. Нямате ли поне малко срам?