29

АнонимеН

преди 2 години

СЛАВИ ТРИФОНОВ КАЗА, ЧЕ ТУРЦИТЕ СА ЕПИДЕМИЧНА ОБСТАНОВКА ЗА БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ! СЛАВИ МАЙ НЯМА ПРИЯТЕЛИ В ПАРЛАМЕНТА И ТОВА Е ДОБРЕ!

28

Анонимен

преди 2 години

До Момо Не си прав - ще трябва да питаме майка му и баба му. Апропо някой да има телефона на майката или бабата на Петър Илиев, че искам да ги питам нещо ?

27

Анонимен

преди 2 години

НЕ МОЖЕ СЪС ЗЛОБА ДА ПРАВИШ ПОЛИТИКА РАЗБЕРИ ВЕДНЪЖ БЕ *** И ЗЛОБЕН ЧАЛГАР НЕ ВИ ЩЕМ!

26

Ха-ха!

преди 2 години

Аз като искам подкрепа от някого, може и да не го харесвам мнофо-много, ама поне гледам да не ми личи и да не го обиждам. Тоя и шефът му се държаха надменно с тия, от които искат подкрепа, наричаха ги как ли не, а сега им били виновни, че не им играят по свupката. Ax, каква изненада! *** работа!

25

Цонко от Цонковград

преди 2 години

На следващите избори искаме в листите Ванката, Годжито и Лилито певицата най-вече, тези сегашните политици от ИТН вече са за пенсия, изиграха си ролята.

24

Анонимен

преди 2 години

Истината е че България е малка държава,и всички политици отдавна са се окопали,с една цел,да усвояват,отклоняват пари,да правят злоупотреби и да си гледат само личния интерес.Дали ще е Тошко,Слави,Бойко,Мойко или който и да е ,сами виждате какво поведение имат,как говорвт за властта,която е толкова желана за тях.Не ги ли изметем ние ,нещата няма да се променят.Комунизма,ДС,са от 30 години в управлението,децата им,внуците също...

23

Анонимен

преди 2 години

Като си се продал на сараите, каквото и да ръсиш после, не хваща дикиш

22

Анонимен

преди 2 години

СмеШкооо, ти не си тоя дето ша казва, кво да става! РадеФ е! И ку не слушаш, ще те обръснат и на други място, дано са внимателни!

21

Alex

преди 2 години

На всички им писна вече.Скрийте се по местата си по произход и се довършете с алкохол.

20

АнонимеН

преди 2 години

ТОЯ СЕ Е ОБРЪСНАЛ ЩОТО СМЯТА, ЧЕ ЩЕ СИ ПРИДАДЕ ПО-ГОЛЯМА ТЕЖЕСТ А И ДА ПРИЛИЧА НА ШЕФА СИ :D

19

Анонимен

преди 2 години

итн запалиха България. гадове мръсни

18

Анонимeн

преди 2 години

Яйцето пак заплещи революционни приказски от хиляда и една нощ. Целта им е да вземат властта, да обявят този и онзи по министерствата за неморален, и да сложат техни неудовлетворени до момента хора на техните места. Нищо, че са същите калинки с фалшиви дипломи.

17

Анонимен

преди 2 години

Сам си противоречи. Като искаш подкрепа е нормално да обсъдиш с останалите фигурите, които ще назначиш. Даже трябва да се съобразиш и с техните виждания. Да се подпише споразумение и да се носи обща отгворност. Като не искаш и не можеш да управляваш не хвърляй вина на другите, а просто си признай. По-честно е. И с какво толкова е специален този адвокат на годината, че заради него няма да има правителство. Тук останаха много въпроси

16

Анонимен

преди 2 години

Спокойно Тошко ГЕРБ и ДПС са с вас.Кабинет ще има.

15

Анонимен

преди 2 години

Демагогия, която е поднесена твърде аматьорски и брутално, точно съответстваща на стила на Делян Пеевски и майка му, които искат на всяка цена да минимизират загубите от "Магнитски". Тази силна зависимост на ИТН от ДПС ги идентифицира като проект за употреба в подходящия0 момент.

14

Анонимен

преди 2 години

това че някой завършил "престижен" университет с отличие, не значи че не се е продал, или не е далавераджия!

13

София

преди 2 години

Хаджигенов снощи ви го каза директно в очите. Ако сте имали акъл да разбрете какво казва, значи всичко е наред. Очевидно продължавате да въртите една и съща плоча, което само по себе си означава, че нищо не сте разбрали.

12

Анонимен

преди 2 години

Глупостта няма ден почивка от сутрин до залез само простотии говори а бе сценарист *** върви си с мир да не стане още по зле за вас злобните чалгари

11

Анонимен

преди 2 години

Тия са яко шезофреници. Обиждаха всички и всичко, после търсели подкрепа

10

Момо

преди 2 години

След интервюто вчера мога смело да кажа, че Петър Илиев е чудесен адвокат, но много лош политик.