127

Анонимен

преди 2 години

Лошо Хаджигенов, лошо. Пак ще се захващаш със защитата на *** от БХК.

126

Анонимен

преди 2 години

Вие сте жалка картинка.

125

!

преди 2 години

Ето това е подмяна.Следя предаванията и изявите на ИТН от 5 г, и не знам кога точно са "им взели приоритетите", но не е сега.Това което казва Хаджигенов е долна мазна лъжа, както казва един гологлав вече сценарикст.Това драги ми адвокате, те прави лицемер и гнисен лъжец.Никога, ама никога от ИТН не са спестявали нищо против Гешев и ДПС.Винаги са биле на страната на протестиращите в отншението към тези 2 субекта.Та, ше ме извинявате, въпреки неадекватността на гологлавия Барбадосец- фък ю.

124

Анонимен

преди 2 години

Искахте нови хора, сега пък не ги познавали. Че то всички тия дето ги познавате са все от статуквото!

123

Анонимен

преди 2 години

До sante_dog ха -ха, какво говориш, примерно ти мечтаеш ли си друг да върши мъжките ти задължения с жена ти / приятелката ти. Аз ще имам програма, ти ще я препишеш и ще ми кажеш, че ти ще я правиш. Мерси ! Изумих се ИТН колко фалшиви дипломи, доктори и доценти извади на бял свят. Вярвам, че Слави има добри намерения, но май го налазиха калинки, или както каза Б.Б. материала е такъв.

122

Анонимен

преди 2 години

ИТН са пълни провали! Хората, гласували за тях трябва публично да се изполеят с пожарникарски маркучи!

121

Lina

преди 2 години

хаджиГенчо, така ми се иска да ти вярвам! Толкова много , но не знам кога точно говориш истината? Дали когато се кълнеше, че ти в политиката - никога! Далиии когато изоставите ВАШИЯ протест? Защото - така . Или пък сега, когато очевидно си се отдал скъпо на божков. Нали не мислиш, че и твоето минало е светло и безоблачно. Какъв шум и врява от човек , защитавал божков и сие? Девицата той? Личи ти, че си спазарил 1 министерско кресло, нали така? Искаш ли да се опитаме да познаем на кой? Ли.цемер

120

sante_dog

преди 2 години

това не е ли мечтата на всеки политик - да изпълнят програмата му. Или бъркам и важна е баницата да е на нашата маса? Въпроса е риторичен...

119

ПЕНКО

преди 2 години

ПОЯСНЯВАМ : "ГЛАВО МОШИНСКА " Е НАРИЦАТЕЛНО ЗА ... !?!? МОШИНСКАТА ГЛАВА СЕ ВАРИ ТАКА -- ГОЛАМ КАЗАН -СЛАГА СЕ ГЛАВАТА -- НАТИСКА СЕ С ПАВЕ ЗА ДА НЕ ИЗПЛУВА ---ВАРИ СЕ ДО ОМЕКВАНЕ НА ПАВЕТО --- И СЛЕД ДЕСЕТ МИНУТИ Е ГОТОВА !!!!!ЗА *** ХАДЖИ 20 МИНУТИ !!!!!!!!!!

118

Анонимен

преди 2 години

Хаджиментов!

117

ПЕНКО

преди 2 години

*** ХАДЖИ Е ЧАВЕКОТ НА " ПРАВИЛНОТО " !!! ТОЙ ПРИЗОВАВА -"ТОВА ДА БЪДЕ НАПРАВЕНО ПРАВИЛНО - ОНОВА ДА БЪДЕ НАПРАВЕНО ПРАВИЛНО " --- НО ТОЙ ДА ОПРЕДЕЛЯ -КОЕ Е ПРАВИЛНО -"ЦЯЛЯТА ИСТИНА Е МОЯТА ИСТИНА -АЗ СЪМ КОМПЕТЕНТНИЯ ПРОФЕСИОНАЛИСТ -ЮРИСТ -АДВОКАТ - ПО ОТ КОМУНЕТО -МУЛТЕТО ТЯ-ТЯТЯТЯ-НА-НА И "БРУС ЛИ" В БГ ПОЛИТИКАТА МЯУАЙЯТА /СЯКАШ Е РОДЕН В С. МОШИНО -ПК--И Е" ГЛАВА МОШИНСКА "/ !?!?!?!?

116

Анонимен

преди 2 години

хубаво е, че всички залагат всичко. някой ще даде фира накрая

115

paul61

преди 2 години

А иначе могат да го свалят и след две седмици , но ако правителство на ИТН покаже капацитет какво да правят , за тях даже е по добре да бъде избрано правителство което да се провали , те ще спечелят -но ако пък е добро ? Хамлет - да бъдеш или не туй е въпросът ?

114

paul61

преди 2 години

До 115 защо да е проклет - така гласува народа даде му 65 депутата - да прави нещо като тройната коалиция - мерси ! Който направи правителство той да носи отговорност ! А иначе слушах сутринта Татяна Дончева - при третия мадат да разпределят процентно и да има правителство -явно те това искат да имат министри , приоритетите не ги интересуват ! И как евентуално би се реализирал третия мандат без ИТН - с Боко ! Истинските притеснения за правителство на ИТН е че ако го има може и да върши работа .

113

Анонимен

преди 2 години

Проклет да е Слави. Излъга толкива много хора и изгуби толкова ценно време.

112

Анонимен

преди 2 години

Искам само да питам, какво точно открадна от вас Слави? Не, че го подкрепям изцяло, но на фона на години крадене от ГЕРБ, можеше да му се даде шанс да опита. Но, не. Стоп! Точно тези, дето врещяха до безумие, че искат промяна, я спряха преди да е започнала. И защо ли? Защото и тях като ГЕРБ не ги устройва някой да бръкне в тенджерата надълбоко. За една седмица драскачите във форумите и пишман журналистите оплюха всеки до когото се докоснаха. Направо съм втрещена какво се случва. Жалко!

111

paul61

преди 2 години

Само аз ли забелязвам - лошо управление . слаб парламент, много лошо правосъдие , корупция = лош опит ! По добре хора без опит отколкото с такъв лош !

110

на тез ИБНИГИ

преди 2 години

не им ли е ясно че много съмнително тяхното присъствие в следващ кабинет, или си мислят че ще им мине номера със служебния кабинет? да ама йок

109

Анонимен

преди 2 години

хаха, изправи се- наведи се усещат, че при следващи избори може и да не влязат. и без това едва скалъпиха коалицията за тези

108

Хората

преди 2 години

Искаха ПРОМЯНА!Омръзна ни да сме последни по всичко в ЕС,при качествата на този народ и природните дадености!Но за целта трябват хора искрено обичащи РОДИНАТА СИ,а не дребни тарикати,целящи да осребрят временното си политическо положение.Видя се ясно,че такива засега НЯМА!Почтените хора отдавна се дръпнаха от политиката,изплува само пяната и ***.Дано все пак се намерят достойни хора!Дано!