29

Анонимен

преди 2 години

Гледам има няколко коментара, в които се обяснява, че българките се били представили по-зле от рускините, но съдиите ни били подкрепили. Именно затова си има съдии и публика. Съдиите определят кой да получи повече точки, а публиката или се радва, или недоволства. Всяка жаба да си знае гьола. Ако някой от публиката е недоволен от съдийските решения или да стане съдия, или да се оплаче на олимпийския комитет. Ако не иска да направи нито едното от двете, тогава у лево и така...

28

Анонимен

преди 2 години

Добре, оценявам, че са положили много труд и са си похабили младостта, за да тренират съчетания с бухалки, лентички и топки, НО това не е спорт. Това е някаква странна изчанчена миксария между балет, чекнене и не знам кво. Не струва. Гадост, сериозно, мразя да гледам. Омерзително и някакви 16 годишни момиченца начервени с ярки червила и опънали косици в коксчета.

27

z-rock

преди 2 години

Едиствената горчива хапка от големият успех е присъствието на това злобно създание!! Вие се сещате кое!!

26

Herman Mayer

преди 2 години

До АнонименRuskinite da otivat stuardesi v Aeroflot za da gi drunkame s Ogito. Bulgarkite bqha nai-dobri, ruskinite - vtori bate.

25

Аз

преди 2 години

Е стига това е невероятно , направо не мога да повярвам за тези японци!!!

24

Бялата Златка

преди 2 години

Аз ще пея с Кобзона Три танкиста

23

Ше падна

преди 2 години

Онова същество от Алфа-Магдалена Ташева коментира художествената гимнастика!!??.Разправя-руские идут.Падам бате...

22

До 23

преди 2 години

Сидеров,ти ли си,ямболски ***?

21

кескьосе

преди 2 години

Смерт россии.

20

Анонимен

преди 2 години

На рускините разбира се ще им мине, но това не е важно. По важното е как беше употребена Българиа. Сега всички в Русия - не само гимнастички - но и в политически кръгове говорят, че Русия беше измамена за сметка България, Русия е световна сила, и България е зависима от Русия.

19

Анонимен

преди 2 години

До Ще им мине - Рускините винаги са били най-добри, и не могат да подкупват съдии при условие, че спорта е политика, и съдиите са инструктирани да ощетяват Русия. А с този медал България отново стана за смях - и всички знаят, че е незаслужен.

18

Ще им мине

преди 2 години

До Анонимен 20 - В спорта има политика. Когато има много пари - има й политика. Руснаците 20 години пък прокарваха техните момичета с подкупи на съдийки.

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - целият свят видя, че рускините бяха по-добри, това не може никой да го оспори, има си правила. А България отново се изложи и беше употребена за политически игрички.

16

Щерю

преди 2 години

Японците вярват, че преди хиляди години именно българи са им помогнали да завладеят техните сегашни острови, населени с исполини - и затова ни ценят...

15

Анонимен

преди 2 години

Цената на газта надхвърли 514 долара за 1000 кубични метра. Очаква се зимата цената да мине 1000$.

14

Анонимен

преди 2 години

На вътрешния пазар в Русия Газпром продава на цена 60 долара за 1000 куб. метра.

13

Анонимен

преди 2 години

Зимата сметките за тока и парното се очаква да скочат до 4 хил лева за двустаен.

12

Анонимен

преди 2 години

Япония е една невероятна нация! Манталитета на тези хора и техните огромни сърца са нещото, което винаги ми е правило впечатление.

11

Анонимен

преди 2 години

"Илиана Раева: Осъзнах ясно какво бяхме направили за България" - не сте го направили вие, ами Путин с неговите анимационни филми, като постави в мат Запада и сега съскат и реват безпомнощно срещу Русия и използват пуделчета като България за да дразнят Русия. Всички експерти са единодушни, че рускините бяха по-добри и те заслужаваха първото място. И всички в Русия са убедени, че са измамени от съдиите в полза на България.

10

До 1

преди 2 години

Глъмчо - никой не мрази Русия. Дори в Япония има движение да подпомогнем реските спористи. Всичик, които врякате против руските спортисти сте със широко затворени очи и ушиС такава силно орязана спортна делегация руснаците спечелиха 71 медала, 20 от които златни.Сега за худ.гимнастика - ако бяха допуснали Русия да вземе ва златни медала от хед.гимнастика трябваше да отиде на четвърто място в класацията, което не трябваше да се допусне и да измести Великобритания. Затова един за евреите и за нас