130

Имали Такава Партия

преди 2 години

Ами тази козина дето я имаше на главата не подлежеше на сресване ..... след като никога през живота си не си ползвал гребенче . А пък новото му положение на шеФ на ИТН изисква костюм и нормална прическа .... в краен случай - гола глава . Щом не стърчат ушите ... значи става .

129

Анонимен

преди 2 години

Преди години, когато се обръснахте...беше протест срещу това, че ви свалиха от ефир.Против Костов. Беше вид протест срещу цензурата.Сега...от кой сте репресирани?Кой ви отне правото на свободно изразяване?Или...щом някой не е съгласен с вас...и това е накърняване на вашите права?Ами...в голяма грешка си, Тоше.В момента сами си правите всичко.

128

Стоян

преди 2 години

Изключително вълнуващо е да разсждваме върху прическата на Тошко на фона на това което се случва в държавата

127

тез атака

преди 2 години

живи биле още, глей ко праят на другите избори :))))))))

126

Реалист

преди 2 години

И д и от да се наричам, първа радост е за мене.

125

Анонимен

преди 2 години

По-умен няма да стане

124

Н1

преди 2 години

3-фонов имаше една плитка на голата си глава, модел прабългарски, нещо подобно по-късно си пусна Дони, та тая плитка една вечер след предаването г-н 3-фонов демонстративно я отряза пред зрителите с една голяма ножица. Преди това разказа за историята и. Но не помня дали беше тоя случай с Любо и останалите срещу Костов. Свалиха предаването защото се подиграха с Надка, която беше външен министър. По-късно, благодарение на Блага Димитрова, възстновиха шоуто. "Залагам си името, умната"-каза тогава тя

123

Анонимeн

преди 2 години

Моля за проверка къде другаде се е обръснал

122

куку

преди 2 години

Просто изтрезнял и се е погледнал в огледалото.

121

аз

преди 2 години

Подстригал си се единствено по две причини.Мързи те да се срешеш,може би нямаш дори гребен или просто ти е горещо.Другото са детинщини.

120

А

преди 2 години

Дали не правят така, че кабинета им да не бъде подкрепен? После лесно ще кажат "Ние искахме, но не ни дадоха възможност"! Все си мисля, че тази група искаше да бъде влиятелна опозиция, която да критикува управлението, но не и да управлява! Просто не могат и не знаят! Само с перчене и крясъци не става!

119

ХФ

преди 2 години

ИТН си отива... чао и не се връщайте /в политиката/.

118

Анонимен

преди 2 години

Гнусни и мерзави сте, Тошко и Сие! От БНТ ви изгониха, заради глупостта и пошлостта ви! От БТВ, заради алчността ви! Дано и от фейса ви затрият! Хайде, братя! Боя настана, срещу всички чалгари! Да ги изметем в Република Западна България, да си слушат сръбско по цел ден!

117

Анонимен

преди 2 години

Не важно какъв си а е важно каква политика провеждаш бе чалгар поЗД може ли да намериш допирна точка с останалите партии и дали вашата политика ще е благоприятна за народа виде се че сте не само прости чалгари а и особено злобни с вас никои не може да прави политика анадъмо чалгари аре баста народа ви отсвири вече и ГЕРБ се завръща те са наи малкото зло и знаят да правят политика

116

Една порода

преди 2 години

Най-естествено е буци и славуци да се прегърнат и да ги свалим с преврат.

115

А.Колев, пасе кози

преди 2 години

7/8 ИТН са някаква секта с гуру Куция Петел, а Хаджи Тошко е негов клисар.

114

АнонимеН

преди 2 години

ШОУТО НА СЛАВИ ЗА МОМЕНТА НЕ СЕ Е КОАЛИРАЛО С НИКОЙ И НЕ Е ПОДКРЕПИЛО НИКОЙ :D АКО ПРОДЪЛЖАВА ТАКА НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ИМА ОЩЕ ПОВЕЧЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА СЛАВИ И ИТН! ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ КАТО СЕ КОАЛИРАШ ИЛИ ПОДКРЕПИШ НЯКОЙ ЩЕ ИМА ВИНАГИ НЕДОВОЛНИ! БРАВО НА СЛАВИ, ЧЕ ЩЕ ПОКАЖЕ КОЛКО ГИ ИНТЕРЕСУВА БЪЛГАРИЯ ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ И , ЧЕ САМО ГИ ИНТЕРЕСУВА КАКВО ТЕ МОГА ДА ДОКОПАТ!

113

герберскитетелевизии

преди 2 години

са в пълна услуга на чалгаджийските фюрери.Особено мисирките на Кошлуков в БНТ! И как и кого ще изчегъртват палячовците от ИТН после?!

112

извод

преди 2 години

Мнооого сте зависими ,за да правите политика.По-добре си правете шоуто.

111

Анонимен

преди 2 години

Уж бяха добри сценаристи, един сценарий свестен не можаха да си напишат за в парламента.. а прическата - клоунаджийска работа, евтин опит за привличане на вниманието.