53

Гамен Грипенов Ветов

преди 2 години

Здраствуйте Паляци!Целите са постигнати!Статуквото на ЕС е премахнато само за 2 месеца.Сега ще ви осигурим статуквото на Масква!Какво?!Гръцки поток ли?Че да не съм луд да подпирам мойте началници с Американски или азерски газ?!Спрени са магистралите,сега ще спрем газопроводите!!Всичко,което се строеше от Тиквата и ЕС,ще бъде спряно и изстъргано,заради Вас и само заради Вас,както казваше баджанакът на концертите си!!Да ви е честита подмяната Товарищи!!

52

Споко!

преди 2 години

Всички деца, жени, любовници, приятели на служебните министри вече се уредиха на престижни службици.

51

Военна хунта

преди 2 години

Има ли все още пенсионирани военни от котилото на Радев и Янев, които не са назначени като областни управители и в бордове?

50

тоя е същия

преди 2 години

ТОЯ "льотчик" ДАЛИ МУ ЧЕТАТ СВЕДЕНИЯТА, СПОРЕД КОИТО РУСИЯ Е ВТОРИЯ ВНОСИТЕЛ НА ПЕТРОЛ ЗА САЩ!? ИЛИ "ДИВЕРСИФИКАЦИЯТА" Е ЗА БАЛЪЦИТЕ БЕДНИ КАТО НАС, А "ГОСПОДАРИТЕ" УЖ ОТ САЩ ВНАСЯТ ОТ РУСИЯ..... ТОЯ ПО-СКОРО ДА КАЖЕ ЗАЩО "ЧЕРНАТА "КУТИЯ НА ПАДНАЛИЯ МИГ НЕ СЕ ИЗПРАЩА В РУСИЯ ЗА РАЗЧИТАНЕ - КРИЯТ ЛИ НЕЩО С "ГОСПОДАРИТЕ" И КОЙ ТЪРПИ 4 БЕЗПЛАТНИ ЛЕТИЩА ЗА САЩ В БЕДНА БЪЛГАРИЯ? ИРАК ГИ ИЗГОНИ, ЕЙ, ИРАК!

49

Анонимен

преди 2 години

Радев окончателно върна България в комунизма - след имотния крал Бойко Рашков, и главсекът на МВР е агент на ДС

48

И ЧОРАПЪТ КАТО БОЙКО

преди 2 години

Бойко Борисов имаше време да рестартира допотопната АЕЦ Белене в земетръсната зона, построи светкавично Сръбския поток, не изгони нито един руски шпионин, заради Гебрев и Скрипал, но не намери време за построяването на газовата връзка с Гърция, за да не се разгневели кремълските тирани. Сега Фигурантът също като Бойко ни баламосва с газовата връзка с Гърция. Зелен чорап, не ти верваме, защото този път Президентството ще го поверим на българин-евро-атлантик. избирател

47

Анонимен

преди 2 години

Ако Радев мисли за народа, трябва да организира тричленки за съдене на гербавите! Състоящи се от двама войници и офицер. Офицерът чете присъдата, а войниците я изпълняват. Може да се включи и поп.

46

Анонимен

преди 2 години

Когато Радев каже нещо, говори Кремъл.

45

Отговор

преди 2 години

До 53 Деси, ти ли си? Така и не разбрах , когато Гешев каза, че рано ,или късно Радев ще бъде разследван, защо "великият" мъж скочи, и даже преврат се опита да спретне, само и само да спаси собствената си кожа/Г*з/! Защо го е страх от разследване ? Да не говорим, как пред журналисти, излезе, издекламира какво е наизустил, и се измъкне като Съсе*л, да не го застигне някой неудобен въпрос! Не ми се вижда "мъжко"! И най-вече,да се крие зад полите на Деса и Йотова !

44

Анонимен

преди 2 години

До ?!?, той е повече мъж от тебе. Ама ти къде се напиняш? Искаш да те повози на самолет, за да се наакаш ли? Купи ли си памперс?

43

Бонго Бонго

преди 2 години

Свен, уволни президента

42

Анонимен

преди 2 години

Абе Радеф какво е уверил Деситу, че тя вече не се показва да се излага?За един преател питам, че му требва....

41

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше Борисов никога нямаше да имаме връзки с други газови пазари!Сега получаваме над 500 млн евро всяка година само от транзита на газ.

40

Отговор

преди 2 години

До Койчо ...Не стоят и ви гледат сеира, а сметка ще Ви държат тия, които са се излъгали да гласуват за вас!

39

Койчо

преди 2 години

От една седмица не се е появявал нито един крадец от шайката герб.Да не са всички на Занзибар отишле а.

38

Пурко

преди 2 години

Оказва се, че внасяме ток, а Доган рошавото пиле получава пари, за да не произвежда ток! Да напомня, че Бойко му ги даде тия благини! И ТЕЦ за 5600 лв.

37

Анонимен

преди 2 години

Радев да направи партия и да се яви на нормални избори. Да не се крие като мишка!

36

ГЕРБ

преди 2 години

На тоя ПУЧ не трябва да му се вярва за пет пари

35

Българин

преди 2 години

Не се разбра, как ще ускори строителството на газопровода, като той се строи от гръцка фирма?Ще им издаде някоя нова заповед ли, или ще ги "изчегърта"?

34

Анонимен

преди 2 години

2022 - Разбирайте когато служебното правителство вече не е на власт. Т.е.казва "някой друг да го свърши проекта"