84

Анонимен

преди 2 години

Рано или късно всеки трябва да получи естествен имунитет срещу вируса. Всички мерки са за облекчаване работата на болниците. Това е повод и манна небесна за фармацевтите, журналистите и интернет доставчиците.

83

Коки

преди 2 години

Какво стана с Швеция и Беларус. За тези държави нищо не се пише вече, те изобщо не се затвориха. Или всички шведи и беларуси починаха от ковид, или просто нашите журналисти са платени и не пишет нищо за тези държави, защото всичко, по отношение на "вируса" с тях е наред. А нас тук ни послъгват сериозно.

82

ДО 82

преди 2 години

В същност, има светлина в тунела. В Обединеното Кралство учени докладват на Парламента, че няма смисъл повече от повсеместно тестване, защото просто ще трябва да се научим да живеем с този вирус. Причината: ваксината е с 50% успех и ваксинираните се разболяват от Делта и пренасят заразата. Търсете този материал в Епицентър. Заглавието е Британски учени съветват....Това означава, че няма да има повече тестове и няма да се води статистика. Подготвят ни за касапницата на тези, които се ваксинираха.

81

ЛУДИ!

преди 2 години

Продавачи на захарен памук! Със същия успех козметичните концерни обясняват на възрастните дами как с техните препарати ще елиминират бръчките и ще се върнат към младостта. Населението на земята толкова се е профанизирало, че може да повярва на всякакви продавачи на илюзии. Падение на интелекта, което застрашава позицията на Човека в хранителната верига.

80

Анонимен

преди 2 години

Ще затворим за две седмици, за да изгладим кривата, нали. Бъдещето сега е ясно, след няколко години ще има перманентен локдаун и ще забравим, че изобщо някога сме били свободни.

79

антиваксър

преди 2 години

Докато прилепите правят нови щамове, опасността няма да отмине.

78

Анонимен

преди 2 години

Към неделя само 17% от населението на Австралия от 25 милиона души са били напълно ваксинирани-------------------------------------=================---------------------------Пък в България и сума ти хора умряха от Ковид и пак сме с този процент на ваксинираните. Е, затова трябва държавата да осигурява и малко кьотек за масите. Много са прости и само от остен разбират.

77

Handel

преди 2 години

Появи се нов голям капацитет по коронавируси - някой си Дейл Фишър. Не можеха ли DW на намерят някой по-авторитетен? Някой вечно не изтрезняващ български математик например?

76

Додо

преди 2 години

Поредното доказателство, че "Ваксината" срещу Ковид е по-зле от напълно безполезна.

75

Кови

преди 2 години

Ми такива като нас ги прецакаха. Не взехме техните мерки за да утрепем вируса в зародиш. Започнахме мижава ваксинация колкото да мутира вируса, и сега се оказваме по-преболедували и издържливи щото едно е да се пазиш, ваксинираш, друго е да го прекараш. За съжаление доста народ от предразположените си замина не на време... :-( Но пък наплива от милиарди емигранти който се очакваше от Африка не се случи към болната Европа .... ;-)

74

ха ха

преди 2 години

Ха ха откриха ,че Затварянето не помага, после ще открият че Ваксините не помагат!Мангъров бе прав!

73

подпис

преди 2 години

Гугъл транслейт

72

Анонимен

преди 2 години

И това работеше, докато силно заразилият вариант "Делта" не се появи. ~~~~~~~~~~~~ Учете най сетне български бе неграмотници!

71

daa

преди 2 години

Докато не го проумеят,че ТРЯБВА ДА ГО ПРЕБОЛЕДУВАТ и всякакви инжекции са само прах в очите на хората и милиарди милиарди печалба за определен кръг от хора,ще се появят още 50 вида делти мелти.Всички "интелигентни и умни" хулехте и анатемосвахте Мангъров,но след някоя друга година след като го проболедуват 70-80 % от хората в световен мащаб и този вирус мине в графата "стандартен", може и да ви падне житончето как са ви гъбаркали с тези ваксини

70

Факт

преди 2 години

Поне се видя, че ваксините пердпазват. Заразените са по-малко, тежките случаи още по-малко и почти няма починали сред ваксинираните. Преди три дни Кунчев си го каза - в болниците в България няма напълно ваксинирани, 1-2% са частично ваксинирани и 98% са неваксинирани.

69

Анонимен

преди 2 години

Тази статия е поредното доказателство, че има смисъл от ваксините, но само те не са достатъчни. Ако всички държави по света бяха приели подхода на Китай, Австралия и други държави, епидемията щеше да е спряна още през април 2020 година.

68

ПЛАНдемия

преди 2 години

Тази статия явно доказва ,че няма никакъв смисъл да си биеш ваксина!

67

Анонимен

преди 2 години

"Делта", който се оценява като толкова преносим, колкото варицелата, и е между 60% и 200% по-заразен от първоначалния щам, идентифициран за първи път в Ухан."...Последно колко процента е по-заразен,че между 60 и 200 има балкан разлика.Как пък ги определихте тези проценти или просто цифри да има там и да са стряшкащи.

66

Анонимен

преди 2 години

Този Фишър си противоречи - хем всеки ще се сблъска с вируса, хем маските да са задължителни. Няма практическа логика в задължителното носене на маски.

65

Чоко

преди 2 години

Чисто и просто трябва да се научим да живеем с този вирус. Видя се че, ваксините не предпазват. Появяват се нови и нови щамове за които ваксини няма. Просто в момента ни ваксинират с нещо което противодейства на оригиналния китайски вирус, който отдавна не съществува. Така, че ваксърите се бодът с нещо, което не ги предпазва от новите щамове. Има ли смисъл ? Според мен не. Сега трябва да се сложат едни инжекции за скоито бяха платени авансово луди пари.