24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20-------Ти си лъжлив НЕГОДНИК! Никакви руснаци не са избивали "елита" ти, състоящ се от подлеци, клетворестъпници и убийци! Това го направи Народният Съд, сформиран по искане на Съюзниците и разтурен пак по тяхно искане! И ВСВ завърши не след варварските бомбардировки, а след като Червената армия помете за дни 1-милионната квантунгска армия!

23

Анонимен

преди 2 години

Хирошима защо не се споменава?

22

Анонимен

преди 2 години

Краварските терористи чевстват ли и те

21

Американ

преди 2 години

До българин: "А терористичната Америка,извини ли им се????!" -- а за какво точно?Япопния никога не се е извинила за греховете си в юго-източна Азия и Китай и там изпитват само злорадство при спомена за тези бомбардировки.

20

Архонт

преди 2 години

Преди 76 години, със съгласието на самураите бе пусната Бомбата!!!!!!!

19

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Айнщайн съжалява горчиво, че е дал атомната бомба на Рузвелт. "Те (японците) ме приеха като приятел, а аз ги предадох". "Това(бомбата) е най-голямата грешка в живота ми".

18

Анонимен

преди 2 години

хората са казали -бий за да те уважават Япония и пример то и и ние сме така след като ни бомбардираха но на нас ни е вродено нали се казва преклонена глава сабя не я сече

17

Анонимен

преди 2 години

тука па 1 руски *** визира съжаление към вражеска СърбияЧ айде скрий се, каквото и да са правили в Сърбия, малко е било!

16

Анонимен

преди 2 години

ВЯРНО АМЕРИКАНСКИТЕ ИМПЕРИАЛИСТИ СА КАТО РУСКИТЕ И КАТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ. ЕДНИТЕ ХВЪРЛЯХА БОМБИ НАД БЪЛГАРИЯ, ДРУГИТЕ ИЗБИХА СТОПАНСКИЯ, ПОЛИТИЧЕСКИЯ И КУЛТУРНИЯ НИ ЕЛИТ!

15

българин

преди 2 години

А терористичната Америка,извини ли им се????!

14

ДДРОнег

преди 2 години

Едно от най-големите зверства, може и най-голямото да е !!! ... Но би трябвало да има възпоминанния и за зверствата в Нанкин !!!

13

сащ гнездо на злото

преди 2 години

Да избиеш като *** с бомба 70 000 мирни граждани от раз - за това даже няма подходящи думи.

12

Гост

преди 2 години

С рашъните са един дол дренки.Унищожават всичко наред.Хем са за хвърляне то на бомбите ,хем после са миротворци и природозащитници.Всичко се връща един ден дано Москва и Вашингтон едновременно да бъдат унищожени.

11

Българин

преди 2 години

Няма по-жестока и по-нагла нация от американската. Но всичко се връща - един ден ще видим ядрената гъба и над Вашингтон.

10

Анонимен

преди 2 години

Съветският съюз се биеше с армиите на Германия и Япония, а САЩ и Великобритания избиваха цивилното население на Германия и Япония.

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12Във Виетнам и Камбоджа ощ се раждат деца с сериозни физически дефекти, благодарение на американците които са ръсили с агент ориндж(хербицид) за да обезлесят джунглите къет се крият виетнамците. Въпреки всичко накрая им сритват американските...

8

Анонимен

преди 2 години

японците извършват по-големи жестокости от нацистите в техните окупирани територии, щели са да се бият докрай, били са фанатици. Днес в училище дори не си преподават историята, не си я знаят за изнасилванията, обезглавяванията, робските трудови лагери. С абсолютно право им е метната атомната бомба, тия фанатизирани жълтурчета трябва да са доволни, че само с две са се отървали. Не е имало нужда невинни войничета да умират на японска фанатизирана земя, така дори са пощадили повечето от населението

7

Анонимен

преди 2 години

И до ден днешен се раждат дефектни деца от атомните бомби хвърлени над Хирошима и Нагасаки. Краварите как си мислят кой ще плаща за невинните жертви и за осакатените хора. Японците кога ще им потърсят сметка на Краварите за зверството на дедите им..

6

Анонимен

преди 2 години

Значи хамериканците са видяли последствята от първата бомба и въпреки всичко са хвърлили и втора, големи борци за свобода.

5

в грешка си

преди 2 години

До Анонимен 3Дори и след бомбата японските генерали искат да се бият!Те просто улесняват американските войнолюбци!