147

158

преди 2 години

Лъжец. 30-40% са твърдо против, още толкова колебаещи се има..

146

Да го

преди 2 години

Ту.рра на макккяти в проклетттия .ъз! Скоррпо някой ако не ти чу..Пи. Главата па на! Нагъъл и без.круполенн пу.*** ! Направо го мра.зя този !

145

До 175

преди 2 години

Ще бъдете проверявани за антитела. Ще трябва да доказвате, че сте ваксинирани.

144

Скоро

преди 2 години

Много скоро нечипираните ги чака голямата изненада. Само да дойде октомври.

143

Анонимен

преди 2 години

взимайте си ваксационните паспорти - 300 лв парчето.

142

S

преди 2 години

Ще има скоро Нюрнбергски процес.

141

S

преди 2 години

Какъв им е проблемът на институциите, ако не се ваксинираме? Наша си работа. Всеки си носи отговорност и последствията. Много се загрижили за хората изведнъж. А за други важни неща не им пука. Значи имат някаква полза да ни ваксинират, след като цял ден го проповядват отвсякъде. Що не се загрижат колко са пенсиите на бабите с по 40 години стаж в ТКЗС- тата на тежка физическа работа. Стигат ли им за лекарства? Айде, стига йезуитска пропаганда.

140

Анонимен

преди 2 години

Няма да се ваксинираме.От сутрин до вечер ни облъчват,лъжат и заливат с пропаганда,септември кой знае с какво ще напръскат.На хората им писна,оставете ни да си живеем живота.

139

Анонимен

преди 2 години

1. Лъжа "30-40% се колебаят" Всъщност 80% Българи са твърдо решили изобщо да не се всксинират.2. Лъжа "70 до 90% ваксинирани са необходими за справяне с делта". Преди да започнат ваксинационните кампании, бяха достатъчни 60%. Сега минимум 70, утре 90, вдругиден - за да се справим, ще трябва да си бием доза през 2 седмици.Кунчев - това е най-алчния, най-нахалния и най-безпардонния лъжец в съвремието ни. Абсурдните му и нелепи лъжи са просто шокиращи.

138

Изкефи ме

преди 2 години

Изпълнителният директор на Пфайзер не бил допуснат до Израел, защото не бил ваксиниран!?!

137

Анонимен

преди 2 години

кунчу мунчу лъжецЪ, 40% само не искали, има набор от ваксинки дето са ги анредили каот в супермаркет, опашки няма, а ...о чудо, имаме само 16% набоцани, май повече от 40% не искат, доста повече. А на тоя мазен търгашин някой сигурно му търси комисионната

136

Анонимен

преди 2 години

Ще говорят около месец за тази вълна и след това ще има почивка.След време ще кажат че има пета вълна и така.То не може вчера да е имало малко над 100 заразени а те да говорят за вълна. За мен вълна ще е някакво рязко увеличаване в процента на заразените - не с един или два а например с 10 за ден.

135

ала бала

преди 2 години

Доста по-малко са Локум4ев.Толкова може би бяха преди 4-6 месеца.Сега надали има пове4е от 20-тина%,а на пролет хептен няма да има нито колебаещи се нито пък желаещи.Ха да видим кой е по-голям синоптик от двама ни ххххх :)

134

Бг в чужбина

преди 2 години

До 155. Държа да уточня, това не съм аз! Това е някой извратен болен мозък! Правете сметка какви долни психопати пишат тук. Г а д о в е!

133

щщщ

преди 2 години

Кунчев пак взе хонорар.

132

Анонимен

преди 2 години

Защо този Биопродукт продължават да го наричат Ваксина! Защо са подписани договори дето ни забраняват да се ползват ефективни лекарства на други производители и трябва да се бодат ваксини с повече от 30000смъртни случай и над 4 милиона странични ефекти? Урсула само пари граби! Тая е за затвор!

131

Анонимен

преди 2 години

В други случаи прокуратурата и съда веднага се самосезират и почват а сега какво дремат?Задължително вакса нарушава конституцията и точка.Всички тия трябва да се арестуват и натикат в кауша,има много и от медиите.Стига с този цирк съсипахте хората.Една шепа болни мозъци зад океана съсипа света заедно с техните сателити и в Европа

130

24588

преди 2 години

До Българин в чужбина 148,В голяма грешка сте, ама много голяма.

129

Демократ

преди 2 години

И аз съм сигурно в тоя % но нямам никакво намерение докато не ме задължат

128

едно

преди 2 години

До Колов 100,Какво правят? Правят каквото им кажат, не анализират защото мисловната дейност е спряла, и вярват ли вярват в каквото им се каже.