13

диджей Дамян

преди 2 години

ЕВБЕЯ (ЕВВИА) Е ЗЕЛЕН И ДЪРВЕСЕН ОСТРОВ..90 ПРОЦЕНТА Е ЗЕЛЕНИНА И ДЪРВЕСЕН СВЯТ...СИГУРЕН СЪМ ЧЕ ГРЪЦКИТЕ МАЛАКИ СА ЗАПАЛИЛИ ОСТРОВА, ЗА ДА ИМА МЯСТО ЗА НОВИ КЪЩИ И ГАРАЖИ....СКАПАНИТЕ ГЪРЦИ СИ ПАЛЯТ ПРИРОДАТА ....ЕВВИА Е МНОГО РЯДКО ИЗКЛЮЧЕНИЕ--ЗЕЛЕН ОСТРОВ СЪС СУПЕР СКЪПИ ИМОТИ И КЪЩИ НА НЕГО..ЗАРАДИ ПАРИ ГРЪЦКИТЕ ГОРЯТ ДЪРВЕТАТА ....ДРУГИТЕ ОСТРОВИ СА КАМЕНИСТИ И СУХИ, И ПОЧТИ БЕЗ ГОРИ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ЕВВИА .

12

Анонимен

преди 2 години

"Горещината е била толкова силна, че водата се е изпарявала, преди да стигне до огъня"Това не е проблем, водата гаси огън като отнема енергия, а отнема енергия като се изпарява. Всичко си работи нормално. Просто енергията е в повече.

11

Анонимен

преди 2 години

Какви пожари ве, ми ковид??

10

info tv

преди 2 години

Само за сведение, горите се палят от същите които ви натресоха ваксините. Целта е да ви изкарат и за климатичните промени виновни. Следват климатични локдауни и тотален фашизъм. Смятам, че тази зима е последна за плебса. Според мен всичко приключва на 22.02.2022г. Хубава дата- 22022022 Да видим дали съм прав и дали овцете ще се събудят от 30 годишният си сън. Не ми било демокрация, най-ми било пълзяща фашизация.

9

SS

преди 2 години

Искаме или не новата климатична обстановка ще ни накара да станем препъри за да можем да оцелеем ! Само подготвенните май имат шанс ..!

8

Анонимен

преди 2 години

*** мигранти обикалят с туби бензин около горските масиви.3-*** вече заловени и аретувани."Новото нормално"...

7

SS

преди 2 години

Новото нормално ! Тежко ни и горко .

6

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Смърт за Израел- Турция,Испания,Южна Италия,Албания,Словения,Хърватско,Сърбия,Германия,Гърция,Португалия,Швейцария,Люксембург,Монако,Лихтенщайн,Холандия,Дания(данайци),РУСИЯ-шкеназки турски евреи викинги),Иран,Ирак,Саудитска Арабия,Мароко(***,които държат в плен осквернената Княгиня Калина),Алжир,Тунис,Чили,Еквадор,МексикоЕгипет,Палестина,Катар,Индия,Пакистан...Смъртъ за Изсраел ! Смърт за вампирите на Авраам ! Цuranи мръсни !

5

Анонимен

преди 2 години

Пита се кой контролира топлия купол.Другото е попивателна, за следствието на събитията. 99 та ,бе същото,цяло лято капка вода не падна.После ,след години потопиха Москва. Днес ,Балканите.Тъкмо да завали и...опитът е успешен- пожар.Ние нямаме ли технология, да се противопоставим.Поне, поповете да направят бдение за дъжд.55 е на сянка. Все чакаме.

4

антизападопоклонник

преди 2 години

Путин праща самолети да гасят пожари в Турция, а пък в пожарите в Русия(Сибир) явно не са важни за него! Почвам да се съмнявам вече, че Путин има турска жилка, щом бедствие в чужда страна е по-важно за него, отколкото бедствието в собствената му държава, която уж народа на Русия го е избрал да управлява! Тези 6млн. хектара са всъщност повече от половин България!

3

Анонимен

преди 2 години

До ХОРА СПРЕТЕ Ти наистина ли мислиш, че в Индия, Нигерия, Судан и Бангладеш получават детски?

2

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

В град Khell ,заграбена Келтска земя от германците- шкеназки нацистки евреи,бачках в ресторант "Александрос"- гръцки с типична турско-гръцка исямо-юдейска кухня. Бях размазан. Бях роб на 17-18 часов работен ден. От гърци,***,турци и "братя" кирливи руснаци. Турчинът бе "Митко"-nomak. Направих опит да обвиня тая сrан в полицията. Отказаха ми. Германците са турски евреи. Искам не природат,а мозъцие на чufyтите гърци да горят. 10 години преследван от еврейски вампири живея на улицата. Искам смър

1

Димитровъ 7112136860

преди 2 години

В град Khell ,заграбена Келтска земя от германците- шкеназки нацистки евреи,бачках в ресторант "Александос"- гръцки с типична турско-гръцка исямо-юдейска кухня. Бях размазан. Бях роб на 17-18 часов работен ден. От гърци,***,турци и "братя" кирливи руснаци. Турчинът бе "Митко"-nomak. Направих опит да обвиня тая сrан в полицията. Отказаха ми. Германците са турски евреи. Искам не природат,а мозъцие на чufyтите гърци да горят. 10 години преследван от еврейски вампири живея на улицата. Искам смърт